MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
Daj znać czy widzisz album z rolek...
apropo rolek......... zrobię we wtorek próbę czy dam radę jeździć i w czwartek znów możemy śmigać przez Katowice, może wieksza ekipa się zjawi, co BBL-owicze?
apropo rolek......... zrobię we wtorek próbę czy dam radę jeździć i w czwartek znów możemy śmigać przez Katowice, może wieksza ekipa się zjawi, co BBL-owicze?
- smt
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:24
No sprawdzaj sprawdzaj musisz aparat znów zabrać
A jak ktoś się wybiera na rolki w czwartek to radze przyjechać trochę wcześniej niż na styk
A jak ktoś się wybiera na rolki w czwartek to radze przyjechać trochę wcześniej niż na styk
10 km 44:24
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Hej, hej,
deszczowo, zimno, jakoś nie tak.
Dlatego mam nadzieję że pogoda nas oszczędzi w sobotę. Zbierzemy dodatkowe siły na cały tydzień po naszych zajęciach.
Przypominam że tym razem ogólnopolski test biegu na 100 metrów Szykować się do startu niskiego, kto ma to niech weźmie kolce i jazdaaaaaaaaa!!!!
deszczowo, zimno, jakoś nie tak.
Dlatego mam nadzieję że pogoda nas oszczędzi w sobotę. Zbierzemy dodatkowe siły na cały tydzień po naszych zajęciach.
Przypominam że tym razem ogólnopolski test biegu na 100 metrów Szykować się do startu niskiego, kto ma to niech weźmie kolce i jazdaaaaaaaaa!!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na początku zajęć poświęciliśmy kilka minut na zapisy chętnych do startu na 100 m. Bardzo dużo czasu poświęciliśmy na rozgrzewkę. Zaczęliśmy od spokojnego truchtu wokół stadionu następnie wykonaliśmy serie skipów, cwałów, itp. Następnie przystąpiliśmy do rozciągania dynamicznego aby wszystko zakończyć startami z różnych pozycji. Po seriach ćwiczeń każdy był już mocno rozgrzany.
Uczestnicy startowali dwa razy, pierwszą próbę biegli w ustawieniu narzuconym przez prowadzących. Po zakończeniu tej części, każdy wiedział już jaki miał czas i mógł się umówić z innymi do wspólnej rywalizacji. Zabawy było co niemiara. Jednak na twarzach naszych biegaczy było widać determinację i zaangażowanie. Jak widać w każdym z nas drzemie duch sportowej rywalizacji
Dzięki temu że pogoda nam sprzyjała po zakończonych zajęciach jeszcze przez następną godzinę każdy wymieniał się swoimi refleksjami Oby tak dalej...
Przypominam że dyplomy do odebrania na hali MOSiR od poniedziałku, od 9.30 lub na następnych zajęciach za tydzień !!!
Dzięki wielkie za tak liczne stawienie się na nasz ogólnopolski bieg. Mam nadzieję że każdy się dobrze czuje, nie ponaciągał się za bardzo, itp.
Super że jesteście
Wielkie dzięki naszej Pani Fotograf (niestety została nią z przypadku - mam nadzieję że z nogą lepiej)
Uczestnicy startowali dwa razy, pierwszą próbę biegli w ustawieniu narzuconym przez prowadzących. Po zakończeniu tej części, każdy wiedział już jaki miał czas i mógł się umówić z innymi do wspólnej rywalizacji. Zabawy było co niemiara. Jednak na twarzach naszych biegaczy było widać determinację i zaangażowanie. Jak widać w każdym z nas drzemie duch sportowej rywalizacji
Dzięki temu że pogoda nam sprzyjała po zakończonych zajęciach jeszcze przez następną godzinę każdy wymieniał się swoimi refleksjami Oby tak dalej...
Przypominam że dyplomy do odebrania na hali MOSiR od poniedziałku, od 9.30 lub na następnych zajęciach za tydzień !!!
Dzięki wielkie za tak liczne stawienie się na nasz ogólnopolski bieg. Mam nadzieję że każdy się dobrze czuje, nie ponaciągał się za bardzo, itp.
Super że jesteście
Wielkie dzięki naszej Pani Fotograf (niestety została nią z przypadku - mam nadzieję że z nogą lepiej)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zdjęcia z testu na 100 metrów są dostępne na facebook klikając na link https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3
pozdro
pozdro
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dyplomy wypisane przez moją kochaną teściową Od jutra będą na Was czekać na recepcji na hali MOSiR w Mikołowie (zawsze otwarta od 16.00 - 20.00). W sobotę rano oczywiście zabiorę je na zajęcia BbLu. Jeszcze raz wielkie gratulacje
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Hej.
Na wczorajszym wieczornym treningu na stadionie pogoda zrobiła mi miłą niespodziankę, ok.20:40 pojawiła się piękna tęcza, zwiastując że dzisiaj będzie piękna pogoda. Zobaczymy
Na wczorajszym wieczornym treningu na stadionie pogoda zrobiła mi miłą niespodziankę, ok.20:40 pojawiła się piękna tęcza, zwiastując że dzisiaj będzie piękna pogoda. Zobaczymy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No gdyby jeszcze nie było wiatru, to już by na prawdę było wczoraj cudownie
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Zapomnij.....w Mikołowie na stadionie to nawet jak nigdzie indziej nie ma wiatru tam zawsze skąs wiejemppietia pisze:No gdyby jeszcze nie było wiatru, to już by na prawdę było wczoraj cudownie
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
idealne miejsce do wyrobienia siły biegowej :]mar_jas pisze:Zapomnij.....w Mikołowie na stadionie to nawet jak nigdzie indziej nie ma wiatru tam zawsze skąs wiejemppietia pisze:No gdyby jeszcze nie było wiatru, to już by na prawdę było wczoraj cudownie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tęczę też widziałem i nawet uwieczniłem na zdjęciu. Szkoda tylko że podczas akcji pompowania wody z mojej piwnicy :/ Na Zgoniu przeszedł ogromny grad a potem burza która zniszczyła i zalała wiele domów. :/ Mam dość tej pogody, masakra.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Były już testy na 100 m., 1000 m., bieg Coopera - dziś nieoficjalnie skok w dal z rozbiegu. Mam nadzieję że każdy mógł zobaczyć jak czuje się zawodowiec podczas rywalizacji na najwyższym poziomie. Zawody rangi mistrzostw Polski odbywają się przecież na bardzo podobnych stadionach.
Przypominam o zajęciach za tydzień, dziękujemy za dzisiejszy sobotni poranek
zdjęcia z dzisiejszych zajęć dostępne na facebook klikając na link poniżej:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3
Przypominam o zajęciach za tydzień, dziękujemy za dzisiejszy sobotni poranek
zdjęcia z dzisiejszych zajęć dostępne na facebook klikając na link poniżej:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:20
mar_jas pisze:Zapomnij.....w Mikołowie na stadionie to nawet jak nigdzie indziej nie ma wiatru tam zawsze skąs wiejemppietia pisze:No gdyby jeszcze nie było wiatru, to już by na prawdę było wczoraj cudownie
Marcin ma racje:) zawsze jak jestem na treningu to zawsze polowa okrazenia w jedna ze stron jest pod wiatr a druga nawrt nie czuc go na plecach:) swoja droga jest to dziwne zjawisko bo tam dokladnie 200m zawsze z wiatrem i 209 pod wiatr:):):) magiczne miejsce:)