Za "besztanie" dzięki, polecam się i - w razie problemów z samym sobą - szczerze liczę na więcej - jesteś przeciez odpowiedzialna za to co oswoiłaś A co do treningu: gadżet? To też... Ale ogólnie chyba wyprostowałem sobie trochę w życiuKiedyś trzeba się zregenerować (teraz Cię besztam, jak by co ...) Rozumiem, że to entuzjazm z treningu z nowym gadżetem
Robert - komentarze
Moderator: infernal
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
- Życiówka w maratonie: brak
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Cieszę się, że udało się poukładać sprawy Najważniejsze to spokojna głowa.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze na koniec dnia biegałeś? 'Motyla noga!' Ty to masz krzepę!roberturbanski pisze:...i jeszcze bardzo przyjemne 3,21 km z Koleżanką...
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli zakręty się wyprostowały to się cieszę. Jak już pisała Jola spokojna głowa to połowa sukcesu. Do tego doszło towarzystwo w treningach więc tylko się cieszyć
-
- Zaprawiony W Bojach
Uwierz - trzymałam emocje na wodzy Pięknie zaczął się ten dzień. Uśmiech z japy nie schodzi :uuusmiech:roberturbanski pisze:Zobaczyć jej minę na końcu - bezcenne :uuusmiech: Dla tej chwili warto było... :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz... bażant też może być niebezpieczny... podleci, udziobie, wiadomo co to takiemu do głowy przyjdzie?uff... to tylko bażant
Bieg Powstania miał być 28!! Czemu oni nam to zrobili?!
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Co tam. Pobiegałeś? Pobiegałeś. I to Twoje Piep... plany A najważniejsze, że w końcu w urozmaiconym terenie a nie na stadionie.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
A mój garmin dalej pokazuje jakbym biegł jak pijany zając po ulicy - to ten ruch obrotowy Ziemi . Ale odkryłem jedną rzecz: po złapaniu satelity przez parę sekund pokazuje jakbym biegł jakimś szybkim tempem (chociaż stoję) i dopiero po chwili się stabilizuje. Też tak masz?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Też, też Ja czasami - w miejscu - robię 1:30 na km, aż boje się ruszyć... Dobrze, że lokalna policja to - w większości - moi znajomi: jest szansa, że mandatów mi nie dadzą Zresztą przy takim tempie wątpię, że by mnie złapali
-
- Zaprawiony W Bojach
A Pan Robert to w sobotę biegał?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
No nie biegał - niestety . Nie biegał również w niedzielę . Ale - na szczęście - pobiegał w poniedziałek
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak sobie trochę dziś pomyślałam i wymyśliłam... Praca domowa na jutro - szukamy biegu alternatywnego dla Warsaw by night... Bo tak bez jakiegoś bata (albo chociaż bacika ) nad głową to się nie da. Słowem - trza mieć jakiś cel w życiu, a właśnie jeden mi uciekł
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
http://www.maratonciechocinek.pl/
Półmaraton i dyszka miesiąc później więc czasu na przygotowania więcej
Półmaraton i dyszka miesiąc później więc czasu na przygotowania więcej
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Dawno nie zaglądałam,ale dzięki temu mam co poczytać....a lubię czytać Twoje wpisy
Nie przejmuj się, kiedy czasem zrobisz coś innego niż przewiduje plan. To on jest dla Ciebie, a nie Ty dla niego
Co do treningu się nie wypowiadam, bo się mało znam...moje bieganie, to chyba jednak będzie coś innego...ale o tym pewnie w końcu napiszę. Niby wiem w jakim zakresie tętna powinnam biegać (mieliśmy na spotkaniach wyliczane Hr max i stężenie kwasu mleczanowego) ale....wciąż nie jestem przekonana.
Słowo dla Mariusza....
Gdzie jesteś??? Nie da się Ciebie oswoić, co?
Daj znać jak pobiłeś rekord na 10 km...
Nie przejmuj się, kiedy czasem zrobisz coś innego niż przewiduje plan. To on jest dla Ciebie, a nie Ty dla niego
Co do treningu się nie wypowiadam, bo się mało znam...moje bieganie, to chyba jednak będzie coś innego...ale o tym pewnie w końcu napiszę. Niby wiem w jakim zakresie tętna powinnam biegać (mieliśmy na spotkaniach wyliczane Hr max i stężenie kwasu mleczanowego) ale....wciąż nie jestem przekonana.
Muszę Ci powiedzieć, że o ile w masaże wierzę jak najbardziej, to pozostałych praktyk boję się jak "diabeł święconej wody..." tak sobie myślę (albo mi się wydaje ) że skoro akupunktura pomaga to może i zaszkodzić...a jak im się ta igła omsknie..... to nie dla mnie. A po bańkach na pewno są siniaki...Po biegu rozciąganie i ćwiczenia na brzuch. Coś mnie plecy pobolewają - chyba trza będzie odwiedzić zaprzyjaźnionych Mongołów, którzy masażem, bańkami i akupunkturą udowadniają wszystkim w naszym rejonie (od kilku już lat ), że medycyna niekonwencjonalna - czasami - nie jest gorsza od tej tradycyjnej.
Słowo dla Mariusza....
Gdzie jesteś??? Nie da się Ciebie oswoić, co?
Daj znać jak pobiłeś rekord na 10 km...
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
No, tez mi Go brakuje... Jakby nie było to mój biegowy guru... Pozostaje mi mieć tylko nadzieję, że u Niego wszystko ok.Słowo dla Mariusza....Gdzie jesteś??? Nie da się Ciebie oswoić, co? Daj znać jak pobiłeś rekord na 10 km