ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a mi rower :hej:

zapisalam sie na Swietojanski chociaz jest TYLKO 50% szans ze przyjade :niewiem: najwyzej bede stratna o 20 zł :hejhej:
Obrazek
PKO
Hrabianka
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chcecie biec w pipidówce - to moze Bieg Papieski w Karlinie - tyle ze na 15km - 6 czerwca - moze byc ukrop

pewnie golych klat na biegu nie bedzie :)

ja raz odwarzyłam sie wybiec w krotkich spodenkach (cos jak ta pani na zdj - moze nawet nieco dluzszych)- jakos dziwnie sie czulam i wrocilam do długich
ale mecze sie strasznie poniewaz cieplo daje mi popalic, strasznie sie poce, biegam teraz wylacznie rano - temperatura nawet znosna - ale i tak wracam zlana potem - no i wczesniej pisalam - czy tylko ja mam problemy z pachami? wam sie nie obcieraja?

Karlino dosc blisko mnie - ale trasa na 15km w takie ciepło - dla mnie wrecz mordega - chyba ze bieg bylby o 6 nad ranem

pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj się raczej nie zgrzejesz :D U Was też się taki ziąb zrobił?

Mnie się pachy nie obcierają. Może masz kiepską koszulkę za mało wyciętą pod pachami? Albo stanik niedobry?

Ostatnio z przykrością stwierdziłam, że tylko jak się biega dyszki lub więcej to jest jakikolwiek wybór zorganizowanych imprez. A ja jakoś nie mogę tej magicznej granicy złamać i zostają mi tylko Parkruny, do których się nadal nie przekonałam.
o
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wilma pisze: zostają mi tylko Parkruny, do których się nadal nie przekonałam.
juz kolejny raz spotykam sie z takim sceptycznym nastawieniem do park run'ow. co jest z tą imprezą nie tak? chyba organizatorzy powinni popracowac nad wizerunkiem ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ParkRun w Gdańsku jest rewelacyjny. Mi się podobało za każdym razem. Pamiętajcie że to my uczestnicy tworzymy atmosferę biegu ;-)

A co do pogody to dzisiaj pochmurno i 8 stopni. Biegałem dzisiaj po Gdyni, Cava może byłem gdzieś koło Ciebie, wieczorem wrzucę trasę ;-)
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też mnie zastanawia takie nastawienie do prakrunów - z chęcią bym sobie pobiegała, ale w BE nie ma :chlip:

A na pogodę nie narzekajcie, bo przynajmniej przez jakiś czas było w Polsce ładnie. W niedzielę, kiedy wylatywałam z Wrocławia, było 27 stopni, a wylądowałam w BE przy 12 stopniach i w deszczu :hej: I nie przestaje padać, a rano było 5 stopni. Ciekawe, jaka pogoda w niedzielę będzie - że zimno to kij z tym, nawet lepiej, ale żeby nie padało... :echech:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wg mnie parkrun ma same zalety - w rodzinnym mieście, bez opłat, mało sformalizowany, szybki bieg, dystans w sam raz. ot, można sobie pobiec w dowolnej chwili. albo i nie pobiec, jak nagle ci sie odechce.
w Warszawie impreza dopiero raczkuje i na razie nie miałam okazji, ale jak bede miala dluższą przerwe w zaplanowanych startach, to na pewno pobiegnę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:A co do pogody to dzisiaj pochmurno i 8 stopni. Biegałem dzisiaj po Gdyni, Cava może byłem gdzieś koło Ciebie, wieczorem wrzucę trasę ;-)

No wrzuć, się pobawimy w ciepło-zimno. :oczko:
Po lesie biegałeś czy ulicami?
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet fajnie, że się ochłodziło, bo biegało się dziś przyjemniej. Wody nie musiałam brać, założyłam nawet wiatrówkę - co więcej nawet jej nie zdjęłam do końca biegania;-)

Wilma Współczuję otarć. Wydaje mi się, że może to być niedobrany stanik lub koszulka - oczywiście to zależy od otartego miejsca.

szelma to przeżyłaś prawdziwy szok termiczny - pewnie w drugą stronę z zimnego do ciepłego jest przyjemniej;-) Planujesz jakiś start w niedzielę?

Nie słyszałam o park runach. Czekam na kolejną edycję Ekobiegów na Targówku - są to kameralne trailowe imprezy, zwykle z wyścigiem także dla dzieci. Wpisowe uiszcza się w puszkach po napojach:-) Może coś będzie na powitanie lata.
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ania102, ja to jeszcze, bo spodziewałam się różnicy temperatur, ale pół samolotu wysiadło w BE na ten deszcz w szortach i sandałach :bum:

Tak, w niedzielę mam 20 km w Brukseli :ojoj:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

We Wrocławiu już w poniedziałek temperatura spadła, a dziś jest zimno, gdzieś koło 10 stopni :lalala:

Powodzenia w Brukseli! :) Chciałam tam pobiec w zeszłym roku, byłam zapisana, bilet na samolot był kupiony, nocleg u koleżanki dogadany i... uziemiła mnie kontuzja achillesa. Ale jeszcze kiedyś tam pobiegnę :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki, Kachito :usmiech: Mam nadzieję, że przeżyję i nie spłynę w te tunele - oby przestało padać wreszcie :trup:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

cava pisze:
maly89 pisze: No wrzuć, się pobawimy w ciepło-zimno. :oczko:
Po lesie biegałeś czy ulicami?

Zobacz sama:

II Bieg po wiedzę - Kaszubska Trzydziestka

Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zaraz zaraz. Ja nigdzie nie napisałam że z Parkrunami jest coś nie tak. Uważam to za super inicjatywę. Po prostu ja z moim poziomem biegania chciałabym się ukryć w większym tłumie :)
Ale też przyznam szczerze, że raz biegałam po parku po skończonym Parkrunie i słyszałam jakieś komentarze biegaczy poniekąd pod moim adresem i jakoś mi się niemiło zrobiło więc m.in. z tego powodu mi się tam nie spieszy.
o
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

napisałaś, że się nie przekonałaś, a że to kolejna taka hmmm... sceptyczna opinia, którą słyszę o parkrun, to mnie to zastanowiło. bo sama przez to nabieram sceptycznego nastawienia, mimo że obiektywnie nie mam powodów...
szczególnie teraz, jak czytam o tych komentarzach. hmmm... że to niby takie stowarzyszenie wzajemnej adoracji, zrzeszające tylko szybko biegających? :niewiem:
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ