odżywka pobudzająca dla kobiet
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzień dobry wszystkim. Znajdzie się ktoś miły i kompetentny, kto podpowie mi, czy stosowanie odżywki przedtreningowej, takiej pobudzającej jest bezpieczne i sensowne? Biegam od 4 lat nieregularnie, od 2 miesięcy staram się jednak być konsekwentna w treningach. Biegam 5 razy w tygodniu, po 7 -10 km, około 60 minut. Ostatnio zupełnie przez przypadek i z ciekawości spróbowałam odżywki o nazwie "Craze". Nigdy wcześniej nie miałam z takimi specyfikami styczności i nie wiedziałam, że jak to na mnie zadziała. A na treningu włączyła mi się nieśmiertelność:) Miałam taką wydolność, że myślałam, że zaraz strzelę maraton. Trening mojego życia. I teraz zastanawiam się, czy warto coś takiego kupować. W sieci wypowiadają się na temat tej odżywki tylko mężczyźni ćwiczący na siłowni. Dodam tylko, że biegam także dla spadku masy. Nie chciałabym, żeby dzięki tej odżywce efekt był odwrotny. Jeśli według was ta odżywka nie nadaje się dla biegających odchudzających się kobiet, to może polecicie jakąś inną. Bardzo by mi się to przydało i będę wdzięczna za odpowiedź.
-
- Dyskutant
Porządny facet, uwierz nie będziesz zawiedziona 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Odradzam. Zastanów sie, po co Ci to. W sposób sztuczny stymulujesz układ nerwowy, miesniowy do pracy do jakiej nie jest naturalnie gotowy. To krótka droga do narkomanii.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:29
- Kontakt:
Mój kumpel wziął taką co działa jak 5-6 kaw. Zrobił też trening życia tylko potem umierał tydzień. Odradzam
-
- Rozgrzewający Się
To może są jakieś ciekawe sposoby, żeby poprawić wydolność podczas treningu i nie mieć za szybko momentów w których chce się paść i umrzeć? Mogę o tym nie wiedzieć jako jeszcze nieco zielona biegaczka.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Thevodka
Najlepszy sposób to regularny trening, nie szukaj drogi na skróty.
Najlepszy sposób to regularny trening, nie szukaj drogi na skróty.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Pewnie, że są. Najprostszy sposób to - biegać, biegać i jeszcze raz biegać. Nie ma drogi na skróty. Trenuj regularnie, a efekty przyjdą same.thevodka pisze:To może są jakieś ciekawe sposoby, żeby poprawić wydolność podczas treningu i nie mieć za szybko momentów w których chce się paść i umrzeć? Mogę o tym nie wiedzieć jako jeszcze nieco zielona biegaczka.
-
- Zaprawiony W Bojach
normalnie WOW.thevodka pisze:Dzień dobry wszystkim. Znajdzie się ktoś miły i kompetentny, kto podpowie mi, czy stosowanie odżywki przedtreningowej, takiej pobudzającej jest bezpieczne i sensowne? Biegam od 4 lat nieregularnie, od 2 miesięcy staram się jednak być konsekwentna w treningach. Biegam 5 razy w tygodniu, po 7 -10 km, około 60 minut. Ostatnio zupełnie przez przypadek i z ciekawości spróbowałam odżywki o nazwie "Craze".
Ja polecam hiszpańską muchę

Albo napisz do mnie na priv to się "postymulujemy przedtreningowo"

-
- Zaprawiony W Bojach
myślę, Piotrek, że takimi postami pracujesz na bana.
-
- Zaprawiony W Bojach
ok, to nie ma jednak związku z żaluzjami Piotrka.
-
- Rozgrzewający Się
Mogłam wtedy biegać i 3 km i 13 i może nawet 30. Takie przynajmniej miałam wrażenie. Niczego nie wymyślam, bo nie mam w tym absolutnie żadnego interesu. Grzecznie podzieliłam się pytaniem i obawami, bo wyszłam z założenia, że znajdę tu starych wyjadaczy biegania i merytoryczną rozmowę. Wrzutki o hiszpańskiej musze i "wypuszczaniu" są zbędne.thomekh pisze:Po 1 nie odżywka tylko suplement diety. Po 2 nie wierzę, że mogłaś biegać po kreatynie więcej niż 3km.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Potrenuj to polecisz i 3 i 13 i 30 i to za jednym zamachem. Nie szukaj drogi na skróty.thevodka pisze:
Mogłam wtedy biegać i 3 km i 13 i może nawet 30. Takie przynajmniej miałam wrażenie. Niczego nie wymyślam, bo nie mam w tym absolutnie żadnego interesu. Grzecznie podzieliłam się pytaniem i obawami, bo wyszłam z założenia, że znajdę tu starych wyjadaczy biegania i merytoryczną rozmowę. Wrzutki o hiszpańskiej musze i "wypuszczaniu" są zbędne.