WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pytanie: kto startuje w weekend na 3 i na dychę na Orlenie?
Może warto zorganizować "ustawkę", szczególnie przy okazji charytatywnego biegu na 3 km i pobiec drużyną?? :uuusmiech:
Może warto zorganizować "ustawkę", szczególnie przy okazji charytatywnego biegu na 3 km i pobiec drużyną?? :uuusmiech:
- Henkel
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52:16
Jesli pozwolicie to z checia sie przylacze do waszego porannego biegania - bedzie mobilizacja coby nie przesypiac sobotnich porankow
Zaczalem biegac mniej wiecej w polowie lutego tego roku, a w ubiegly weekend pobieglem pierwszy raz na oficjalnej imprezie - 10km na maratonie w Lodzi, w ten weekend planuje pokonac ten sam dystans na maratonie Orlenu (to tez odnosnie pytania wyzej)
Mam nadzieje, ze trafie na Skre i uda mi sie was odnalezc, bo jednak czasem czlowiek musi pobiegac w dobrym towarzystwie i nie pokonywac kolejnych kilometrow samotnie
Zaczalem biegac mniej wiecej w polowie lutego tego roku, a w ubiegly weekend pobieglem pierwszy raz na oficjalnej imprezie - 10km na maratonie w Lodzi, w ten weekend planuje pokonac ten sam dystans na maratonie Orlenu (to tez odnosnie pytania wyzej)
Mam nadzieje, ze trafie na Skre i uda mi sie was odnalezc, bo jednak czasem czlowiek musi pobiegac w dobrym towarzystwie i nie pokonywac kolejnych kilometrow samotnie
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.
-
- Rozgrzewający Się
ja biegne i z tego co wiem, znajdzie się więcej takich osóbPrzemOkon pisze:Pytanie: kto startuje w weekend na 3 i na dychę na Orlenie?
Myśle, że pomysł ze wspólnym startem na 3 km jest dobry, tym bardziej, że ma to być właściwie bardziej forma zabawy, a nie jakie rywalizacji
Henkel zapraszamy, zapraszamy, im więcej tym lepiej i weselej
-
- Wyga
Henkel zapraszamy serdecznie na zajęcia i mam nadzieję, że widzimy się już w tą sobotę:) Nasz stadion znajduje się na ul.Wawelskiej 5, ale jestem pewna że do Nas trafisz Liczę, że uda mi się Ciebie namówić również na sobotni bieg na 3,33km BiegamBoLubię POMAGAM ? dobra rozgrzewka przed niedzielną 10 !
Odnośnie ,, ustawki'' Wasza Pani Trener popiera akcję! To bardzo dobry pomysł, aby Bbl Warszawa pobiegło wspólnie:) Myślę że szczegóły ustalimy w sobotę chyba, że macie jakiś pomysł na miejsce spotkania to piszcie tutaj.
I mam nadzieje, że już nie możecie doczekać się sobotniego treningu! Do zobaczenia
Odnośnie ,, ustawki'' Wasza Pani Trener popiera akcję! To bardzo dobry pomysł, aby Bbl Warszawa pobiegło wspólnie:) Myślę że szczegóły ustalimy w sobotę chyba, że macie jakiś pomysł na miejsce spotkania to piszcie tutaj.
I mam nadzieje, że już nie możecie doczekać się sobotniego treningu! Do zobaczenia
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję Pani Trener za poparcie
Myślę, że chociażby ze względu na znikomy odzew na forum, szczegóły najlepiej będzie ustalić na treningu.
Czyli do zobaczenia w sobotę o 9:30
Myślę, że chociażby ze względu na znikomy odzew na forum, szczegóły najlepiej będzie ustalić na treningu.
Czyli do zobaczenia w sobotę o 9:30
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
Hejka.
Ja również startuję w sobotę (3,33km) i niedziele (10km).
Popieram wspólny start. W sobotę na Skrze także będę.
Ps. Fajnie by było jakoś wyróżnić się w tłumie. Może jakaś flaga, opaski lub baloniki
Pozdrawiam i do soboty.
Ja również startuję w sobotę (3,33km) i niedziele (10km).
Popieram wspólny start. W sobotę na Skrze także będę.
Ps. Fajnie by było jakoś wyróżnić się w tłumie. Może jakaś flaga, opaski lub baloniki
Pozdrawiam i do soboty.
*** Biegam bo Lubię ***
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Z ustawką na 3km będzie słabo, bo ustawiłam się ze znajomymi z małym dzieckiem, to się nie nabiegam a na dyche to moje tempo startowe to rozgrzewkowy trucht co niektórych do zobaczenia jutro na skrze
Ps dziś odbierałam pakiety, trenejro Januszewski pilnuje w namiocie żeby wpisywać bbl Warszawa na karcie
Ps dziś odbierałam pakiety, trenejro Januszewski pilnuje w namiocie żeby wpisywać bbl Warszawa na karcie
- DarioS
- Dyskutant
Dzieki Sandra za dzisiejszy trening na Skrze.
Choć pogoda nie była najlepsza, ludzi było sporo.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia dziś pod Narodowym - POMAGAMY!!!
Choć pogoda nie była najlepsza, ludzi było sporo.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia dziś pod Narodowym - POMAGAMY!!!
*** Biegam bo Lubię ***
-
- Wyga
I miejmy nadzieję, że będzie Nas coraz więcej
Chciałabym Wam serdecznie podziękować za dzisiejsze liczne przybycie na BiegamBoLubię POMAGAM, za kreatywny pomysły i super organizację grupy.
Powodzenia wszystkim startującym jutro!!!!
P.S-> wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie! :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
Chciałabym Wam serdecznie podziękować za dzisiejsze liczne przybycie na BiegamBoLubię POMAGAM, za kreatywny pomysły i super organizację grupy.
Powodzenia wszystkim startującym jutro!!!!
P.S-> wiedziałam, że mnie nie zawiedziecie! :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
-
- Rozgrzewający Się
Było bardzo fajnie
Serdeczne podziękowania dla kolegi, który przyniósł baloniki, świetny pomysł, dzięki temu byliśmy widoczni i łatwiej było się odnaleźć :D
Powodzenia dla wszystkich startujących jutro
Serdeczne podziękowania dla kolegi, który przyniósł baloniki, świetny pomysł, dzięki temu byliśmy widoczni i łatwiej było się odnaleźć :D
Powodzenia dla wszystkich startujących jutro
- DarioS
- Dyskutant
I po biegu. Dyszka zrobiona Życiówka pobita, choć liczyłem, że może uda się zajść poniżej 50 min.
Pozdrawiam wszystkich startujących w ramach BBL.
Do zobaczenia w spbotę na Skrze
Pozdrawiam wszystkich startujących w ramach BBL.
Do zobaczenia w spbotę na Skrze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
*** Biegam bo Lubię ***