Powodzenia dla wszystkich biegnacych w niedziele

Jakby każdy miał takie podejście to by w ogóle nie było biegaczy-amatorów w PolsceDawidavila pisze:Bo zacznie sie praca do ktorej bede musial dojezdzac (obecnie mieszkam w internacie przy szkole) i pewnie przez te dojazdy nie bedzie juz czasu na trening, a napewno nie na 7 treningow w tygodniu.
nobello pisze:Powodzenia, może spotkamy się na trasie tego bieguBoberek_21 pisze:Widze że nie tylko ja w niedzielę debiutuję w zawodach na 10 km. Treningową 1h 05minut chce przekuć w 59 minut na zawodach. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Witaj w naszym świecie, manDavidavila pisze:Bo zacznie sie praca do ktorej bede musial dojezdzac (obecnie mieszkam w internacie przy szkole) i pewnie przez te dojazdy nie bedzie juz czasu na trening, a napewno nie na 7 treningow w tygodniu.
Jak to fajnie żyć w błogiej niewiedzyHenkel pisze:Tydzien temu debiut w Lodzi i 52:16 - w niedziele mam zamiar poprawic ten rezultat przynajmniej na tyle zeby zlamac 50 minutJak sie upre to moze i 45:00 padnie
wypass pisze:ale na pewno kiedyś się uda
Jak tylko chęci poprzesz solidnym treningiem to 40 musi ulecmungo pisze:44:14. Cel na ten sezon to zejście poniżej 40 minut. Nie wiem czy się uda, ale jeśli nie spróbuję to się nie dowiem
56m:03sBenekk pisze:Biegam od stycznia, mam 41 lat (za 7 dni) - 10km na razie 1:00:02Jutro chciałbym zejść poniżej 1h - ha ha ha. Ogłoszę wtedy sukces
Trzymajcie kciuki.
Bardzo ładna poprawa czasu!Benekk pisze:56m:03sBenekk pisze:Biegam od stycznia, mam 41 lat (za 7 dni) - 10km na razie 1:00:02Jutro chciałbym zejść poniżej 1h - ha ha ha. Ogłoszę wtedy sukces
Trzymajcie kciuki.
no to sukces
Biegam dalej ....