buty do +/- 200zł. twarda nawierzchnia(?)
-
Jazz-
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzisiaj mierzyłem asics patriot 5 i są naprawdę mega wygodne. Chyba się na nie skuszę, choć są okropnie brzydkie
. Kosztują 150zł, ale z drugiej strony widziałem jakieś topowe Adidasy i Nike przecenione na niecałe 200zł. Warto dołożyć? Czy kupić te paskudne, a wygodne asicsy?
Dopiero zaczynam biegać po parku (asfalt, chodnik, trening 10 tygodniowy
)
-
amator_k
- Stary Wyga

oj kuszą te asicsy
ale sprawdź new balance, które wysłałem we wcześniejszym poście. niestety forum milczy na temat tego modelu, ale są ładne i w podobnej cenie do patriotów. mnie też razi brzydota patriotów 
-
amator_k
- Stary Wyga

zamówiłem dzisiaj puma faas 300. skusiłem się niską wagą, bo bardzo chciałem mieć lekkie buty i tym, że planuje naukę bieganie ze śródstopia. dzięki za wszystkie odpowiedzi, a szczególne podziękowania dla użytkownika Sylw3g
jak trochę w nich pobiegam to napiszę recenzję dla laików takich jak ja. pozdrawiam 
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Baw się dobrze.
Ale na uważaj na początku.
EDIT: Swoją drogą... Ile dałeś? I gdzie?
Ale na uważaj na początku.
EDIT: Swoją drogą... Ile dałeś? I gdzie?
-
amator_k
- Stary Wyga

będę uważał, dopiero zaczynam, więc kilometraż zwiększam stopniowo.
dałem mało, bo 200ziko bez przesyłki. normalnie chodzą po 250... mogę jeszcze napisać dla pozostałych, co mnie zraziło w pozostałych w/w modelach. jomy buty mam na halę i podobnie jak marathony mają z tyłu twardy napiętek, to jest jak skała i myślę, że podczas biegu by mnie to obcierało, bo mam bardzo wystającą piętę. no i biały kolor...
choć model 4000 ma super wagę i brałem je mocno pod uwagę. w asicsach zraziła mnie brzydota i kolor. siatkowane japońce, a na dodatek dość ciężkie. columbii akurat nie mogłem znaleźć odpowiedniego rozmiaru. te budy to dla mnie wielka zagadka, ale może to dobrze, że ich nie kupiłem... w pumie trochę mnie przeraża ich elastyczność i miękkość, ale waga i wygląd(black leather) przeważyły. głównie dzięki userowi Sylw3g
temat, właściwie do zamknięcia.
-
mron
- Dyskutant

Dobrze, że nie znalazłeś Columbii bo PUMY w porónaniu do nich to sztywniaki.amator_k pisze:będę uważał, dopiero zaczynam, więc kilometraż zwiększam stopniowo.dałem mało, bo 200ziko bez przesyłki. normalnie chodzą po 250... mogę jeszcze napisać dla pozostałych, co mnie zraziło w pozostałych w/w modelach. jomy buty mam na halę i podobnie jak marathony mają z tyłu twardy napiętek, to jest jak skała i myślę, że podczas biegu by mnie to obcierało, bo mam bardzo wystającą piętę. no i biały kolor...
choć model 4000 ma super wagę i brałem je mocno pod uwagę. w asicsach zraziła mnie brzydota i kolor. siatkowane japońce, a na dodatek dość ciężkie. columbii akurat nie mogłem znaleźć odpowiedniego rozmiaru. te budy to dla mnie wielka zagadka, ale może to dobrze, że ich nie kupiłem... w pumie trochę mnie przeraża ich elastyczność i miękkość, ale waga i wygląd(black leather) przeważyły. głównie dzięki userowi Sylw3g
temat, właściwie do zamknięcia.