buty do +/- 200zł. twarda nawierzchnia(?)

Jazz-
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzisiaj mierzyłem asics patriot 5 i są naprawdę mega wygodne. Chyba się na nie skuszę, choć są okropnie brzydkie :bleble: . Kosztują 150zł, ale z drugiej strony widziałem jakieś topowe Adidasy i Nike przecenione na niecałe 200zł. Warto dołożyć? Czy kupić te paskudne, a wygodne asicsy? :ble: Dopiero zaczynam biegać po parku (asfalt, chodnik, trening 10 tygodniowy :oczko: )
PKO
amator_k
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

oj kuszą te asicsy :hej: ale sprawdź new balance, które wysłałem we wcześniejszym poście. niestety forum milczy na temat tego modelu, ale są ładne i w podobnej cenie do patriotów. mnie też razi brzydota patriotów :bum:
amator_k
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zamówiłem dzisiaj puma faas 300. skusiłem się niską wagą, bo bardzo chciałem mieć lekkie buty i tym, że planuje naukę bieganie ze śródstopia. dzięki za wszystkie odpowiedzi, a szczególne podziękowania dla użytkownika Sylw3g :oczko: jak trochę w nich pobiegam to napiszę recenzję dla laików takich jak ja. pozdrawiam :bum:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Baw się dobrze.

Ale na uważaj na początku.

EDIT: Swoją drogą... Ile dałeś? I gdzie? :bleble:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
amator_k
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

będę uważał, dopiero zaczynam, więc kilometraż zwiększam stopniowo. :oczko: dałem mało, bo 200ziko bez przesyłki. normalnie chodzą po 250... mogę jeszcze napisać dla pozostałych, co mnie zraziło w pozostałych w/w modelach. jomy buty mam na halę i podobnie jak marathony mają z tyłu twardy napiętek, to jest jak skała i myślę, że podczas biegu by mnie to obcierało, bo mam bardzo wystającą piętę. no i biały kolor... :bum: choć model 4000 ma super wagę i brałem je mocno pod uwagę. w asicsach zraziła mnie brzydota i kolor. siatkowane japońce, a na dodatek dość ciężkie. columbii akurat nie mogłem znaleźć odpowiedniego rozmiaru. te budy to dla mnie wielka zagadka, ale może to dobrze, że ich nie kupiłem... w pumie trochę mnie przeraża ich elastyczność i miękkość, ale waga i wygląd(black leather) przeważyły. głównie dzięki userowi Sylw3g :usmiech: temat, właściwie do zamknięcia.
mron
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

amator_k pisze:będę uważał, dopiero zaczynam, więc kilometraż zwiększam stopniowo. :oczko: dałem mało, bo 200ziko bez przesyłki. normalnie chodzą po 250... mogę jeszcze napisać dla pozostałych, co mnie zraziło w pozostałych w/w modelach. jomy buty mam na halę i podobnie jak marathony mają z tyłu twardy napiętek, to jest jak skała i myślę, że podczas biegu by mnie to obcierało, bo mam bardzo wystającą piętę. no i biały kolor... :bum: choć model 4000 ma super wagę i brałem je mocno pod uwagę. w asicsach zraziła mnie brzydota i kolor. siatkowane japońce, a na dodatek dość ciężkie. columbii akurat nie mogłem znaleźć odpowiedniego rozmiaru. te budy to dla mnie wielka zagadka, ale może to dobrze, że ich nie kupiłem... w pumie trochę mnie przeraża ich elastyczność i miękkość, ale waga i wygląd(black leather) przeważyły. głównie dzięki userowi Sylw3g :usmiech: temat, właściwie do zamknięcia.
Dobrze, że nie znalazłeś Columbii bo PUMY w porónaniu do nich to sztywniaki.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ