WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Hej !
Jutro zaczynamy nasza zabawą w Warszawie. Zajęcia na Warszawskiej Skrze o stałej porze czyli 9:30. Wiem, że do biegania po śniegu jesteście przyzwyczajeni. Ale przecież pogoda dla nas jest rzeczą drugorzędną. Najważniejsze są endomorfiny, które mam nadzieję rozmrożą śnieg. Życzę Wszystkim super zajęć, Pozdrawiam ze zgrupowania w Zakopanym i Do Zobaczenia w kwietniu !!!
Jutro zaczynamy nasza zabawą w Warszawie. Zajęcia na Warszawskiej Skrze o stałej porze czyli 9:30. Wiem, że do biegania po śniegu jesteście przyzwyczajeni. Ale przecież pogoda dla nas jest rzeczą drugorzędną. Najważniejsze są endomorfiny, które mam nadzieję rozmrożą śnieg. Życzę Wszystkim super zajęć, Pozdrawiam ze zgrupowania w Zakopanym i Do Zobaczenia w kwietniu !!!
ROBERT - Trener BBL
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wygląda na to, że tak, o ewentualnych wyjątkach - typu: święta, czy jakieś większe akcje na Skrze, kiedy tam będziemy musieli zmobilizować siły, będziemy informować na bieżąco .
- beata
- Ekspert/Trener
ZapraszamySilvio pisze:Super. Postaram się przybiec w najbliższą sobotę
Potwierdzam jednocześnie, że w najbliższą sobotę trening na Agrykoli odbędzie się, zapraszam zatem na godz. 8.30 na Agrykolę.
Tych, którzy chcą trochę dłużej pospać, zapraszamy o godzinę później, 9.30 na Skrę .
Chętnych oczywiście zapraszamy i tu i tu !
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapowiada nam się pochmurna pogoda. Czy w związku z tym można gdzieś się spodziewać trochę rozchmurzającej siły biegowej?
-
- Rozgrzewający Się
hehehe... a może jakieś kolorowe, wiosenne płotki?? :Dmaksio97 pisze:Zapowiada nam się pochmurna pogoda. Czy w związku z tym można gdzieś się spodziewać trochę rozchmurzającej siły biegowej?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jestem za
- beata
- Ekspert/Trener
I już kolejny tydzień minął, wiosny co prawda wciąż nie widać , my jednak niezmiennie zapraszamy na sobotnie zajęcia na Skrze .
Do zobaczenia zatem w najbliższą sobotę, o 9.30 na stadionie warszawskiej Skry !
Do zobaczenia zatem w najbliższą sobotę, o 9.30 na stadionie warszawskiej Skry !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Witam,
to już jutro, zapraszam serdecznie !!!
to już jutro, zapraszam serdecznie !!!
ROBERT - Trener BBL