GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
stadion rozdziewiczony w tym sezonie teraz można z czystym sumieniem najeść się przez święta. Wesołych!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Życzę wszystkim wspaniałych Świąt Wielkanocnych, pamiętajcie,że w wolnej chwili zawsze warto wyjść pobiegać;-)
- Christos
- Zaprawiony W Bojach
Z okazji świat życzę wszystkim by jak mieli kondycje kilometrami kicać jak zajączki
I oby jak najwiecej króliczków przyłaczyło sie do biegania bo wiadomo z króliczkami biega sie przyjemniej.
A zajączki ćwiczą nawet w święta dlatego my nie gorsi biegamy w niedziele i poniedziałek
I oby jak najwiecej króliczków przyłaczyło sie do biegania bo wiadomo z króliczkami biega sie przyjemniej.
A zajączki ćwiczą nawet w święta dlatego my nie gorsi biegamy w niedziele i poniedziałek
- JackStaff
- Wyga
- andrzej86
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:37:19
- Życiówka w maratonie: 03:29:04
TAK!JackStaff pisze:Szanowni,
Czy ktoś taki jak ja, początkujący szuracz pospolity, może się pojawić u Was na sobotnich zajęciach i pozdzierać trochę tartanu? A przy okazji nauczyć się tego i owego?
Serdecznie zapraszamy, ja tez sie tak czułem jak przychodzilem pierwszy raz (rok temu)
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
- JackStaff
- Wyga
To do zobaczenia w sobotęandrzej86 pisze:TAK!JackStaff pisze:Szanowni,
Czy ktoś taki jak ja, początkujący szuracz pospolity, może się pojawić u Was na sobotnich zajęciach i pozdzierać trochę tartanu? A przy okazji nauczyć się tego i owego?
Serdecznie zapraszamy, ja tez sie tak czułem jak przychodzilem pierwszy raz (rok temu)
-
- Zaprawiony W Bojach
My się oczywiście Wiosennej Zimy nie boimy i pobiegać na stadion w sobotę przychodzimy...Zapraszamy wszystkich chętnych:-)
- JackStaff
- Wyga
Przykro mi to pisać, ale odpuszczam jutrzejszy trening z Wami na stadionie. Jeszcze całkowicie nie wygrzebałem się z przeziębienia. Oczywiście nie odpuszczam biegania Będzie bieżnia. I to nie solo! Będę biegał razem z moją nastoletnią córką Mam nadzieję, że się jej spodoba. Sam fakt, że ją przekonałem do zajęć o 8.00 rano jest sukcesem
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Witam
Może dla części biegacz z Gdańska przyda się informacja, że w ten weekend w InterSporcie w Galerii Bałtyckiej jest ASICS Foot ID. Jeżeli ktoś ma ochotę przebadać DARMOWO swoje stopy to zachęcam. Od razu uprzedzam, że samo badanie nie wymusza zakupu butów
Może dla części biegacz z Gdańska przyda się informacja, że w ten weekend w InterSporcie w Galerii Bałtyckiej jest ASICS Foot ID. Jeżeli ktoś ma ochotę przebadać DARMOWO swoje stopy to zachęcam. Od razu uprzedzam, że samo badanie nie wymusza zakupu butów
-
- Zaprawiony W Bojach
W sobotę oczywiście biegamy, zapraszamy wszystkich chętnych, pogoda już zamówiona wiosenna.
- andrzej86
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:37:19
- Życiówka w maratonie: 03:29:04
Dzisiaj pogoda i frekwencja na stadionie dopisaly komu malo zachecam do przyjscia w niedziele o 11:00 do lasu za AWF'em http://zbiegiemnatury.pl/strony/miasta/ ... /spotkania
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
- JackStaff
- Wyga
-
- Zaprawiony W Bojach
Słoneczko świeci więc zapraszamy jutro na wspólne bieganie w Gdańsku na AWFiE. Wszyscy początkujący biegacze mile widziani.
- JackStaff
- Wyga