OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
... hej ... wróciłem z obozu ... no i dokonałem "delikatnej" weryfikacji pojęcia "trening siły biegowej" ... a ... i przestałem narzekać na złą nawierzchnię do biegania ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klatomek
- Dyskutant
A ja rozwijam ... umiejętność spędzenia kilku godzin dziennie w hałasie. Sędziuję Mistrzostwa Polski juniorów 14 lat w pływaniu. Moja fucha to .... kierownik inspektorów nawrotów od strony nawrotów. ( ciekawe stanowisko) ..... Wolę jednak biegać w ciszy ...... lub w miłym towarzystwie.
-
- Rozgrzewający Się
Tomku,
Mimo, że jesteś bardzo zajęty, myśl o materiałach na prezentację dla nas biegaczy. Takie informacje z pierwszej ręki będą fantastycznym źródłem wiedzy dla nas wszystkich, jak trenują najlepsi.
Pozdrawiam,
Jakier
Mimo, że jesteś bardzo zajęty, myśl o materiałach na prezentację dla nas biegaczy. Takie informacje z pierwszej ręki będą fantastycznym źródłem wiedzy dla nas wszystkich, jak trenują najlepsi.
Pozdrawiam,
Jakier
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35min
- Życiówka w maratonie: 2h45min
Grudziądz zaprasza na I Półmaraton Śladami Bronka Malinowskiego http://polmaraton.e-grudziadz.pl/
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 gs
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Witam Was, proszę niech się zameldują wszyscy miłośnicy biegania, wszyscy Ci którzy biegają bo lubią!! Jestem w depresji poobozowej i dochodzą czarne myśli, martwię się, że w Olsztynie już nikt nie biega...
prezentacja mojej kenijskiej przygody wraz z degustacją ugali i kenijskiej herbaty może odbyć się 29 marca w wielki piatek, w dniu zebrania AKMu. datę i miejsce trzeba ustalić i potwierdzić. wstępnie planowane było Kortowo u Ahmeda.
Jutro zajęcia poprowadzi Ryszard, ja i Wojtek służbowo jedziemy na odprawę przed kolejną edycją BBL.
Trzymajcie się ciepło
prezentacja mojej kenijskiej przygody wraz z degustacją ugali i kenijskiej herbaty może odbyć się 29 marca w wielki piatek, w dniu zebrania AKMu. datę i miejsce trzeba ustalić i potwierdzić. wstępnie planowane było Kortowo u Ahmeda.
Jutro zajęcia poprowadzi Ryszard, ja i Wojtek służbowo jedziemy na odprawę przed kolejną edycją BBL.
Trzymajcie się ciepło
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
"czarne myśli" ... może bardziej politycznie jest powiedzieć "różowe" ...
-
- Rozgrzewający Się
Dzień dobry,
czy w Olsztynie też w sobotę startuje nowy sezon BBL? Jakaś taka cisza, a ja mam ogromną ochotę zacząć z Wami biegać. Jestem początkująca, ale chyba takich jak ja będzie więcej?
Pozdrawiam:)
czy w Olsztynie też w sobotę startuje nowy sezon BBL? Jakaś taka cisza, a ja mam ogromną ochotę zacząć z Wami biegać. Jestem początkująca, ale chyba takich jak ja będzie więcej?
Pozdrawiam:)
-
- Dyskutant
Oczywiście inaugurujemy . Zapraszam wszystkich na kolejną odsłonę BiegamBoLubię . Nieważne czy biegasz szybko czy wolno,dopiero zaczynasz ,a może biegasz już kilka lat . Poczuj się częścią społeczności biegowej i przyjdź w najbliższą sobotę (23.03.2013 godz 9.30) na stadion AZS w Kortowie. Spróbujemy pobić rekord z poprzedniego roku około 130 osób. Namawiajcie niezdecydowanych i do zobaczenia.
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za potwierdzenie i już rozpuszczam wici:)
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliowści, to wiosna juz jest i nowa edycja Bbl rusza o 9:30 !!
Na stadionie w Kortowie czekaja na Was Wojtek i Ryszard. Do zobaczenia!
Na stadionie w Kortowie czekaja na Was Wojtek i Ryszard. Do zobaczenia!
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
jakieś fatum ciąży na mnie... chory jestem i nie dam rady przyjść na jutrzejsze zajęcia. Życże wszystkim Wesołych i przede wszystkim ZDROWYCH świąt do zobaczenia wkrótce!!
Jutro Wojtek i Ryszard poprowadzą, ten miejmy nadzieję ostatni już zimowy trening
Jutro Wojtek i Ryszard poprowadzą, ten miejmy nadzieję ostatni już zimowy trening
Tomek Domżalski
-
- Rozgrzewający Się
-
- Dyskutant
jeżeli dopadła Was frustracja z powodu śniegu i fatalnych warunków biegowych (wiosenne maratony za pasem) to musicie wiedzieć - choć to mało pocieszające - że jeszcze większa frustracja dopadła trenerów LA w AZS-ie (Podolakowie), za 2 tygodnie zawody mistrzowskie a śniegu po kolana, wezwali posiłki i bieżnia gotowa!!! do najbliższych opadów śniegu spokój, zapraszam do Kortowa na interwały, rytmy itp.