Prosze o gratulacje dla naszego kolegi Bociana
-
- Wyga
Rudzik w swej szczodrości rozpoczęła temat na mój temat :):) wiąc pozwolą sobie go pociągnąć:
Dzisiaj startowałem w III Biegu Niepodlagłosci W Białymstoku Byłem 39 w ogólnej i 10 w swojej kategorii w tak ogólnie to ...przedostatni. Czas na 10000 m 55.59
Ja sie bardzo cieszę bo nie sądziłem że zejga poniżej minuty a czuję że mogłam jeszcze szybciej
Dzięki za wsparcie duchowe Rudzikowi ... a Oti pewnie znowu baluje ...
Dzisiaj startowałem w III Biegu Niepodlagłosci W Białymstoku Byłem 39 w ogólnej i 10 w swojej kategorii w tak ogólnie to ...przedostatni. Czas na 10000 m 55.59
Ja sie bardzo cieszę bo nie sądziłem że zejga poniżej minuty a czuję że mogłam jeszcze szybciej
Dzięki za wsparcie duchowe Rudzikowi ... a Oti pewnie znowu baluje ...
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
bardzo sie ciesze z Twojego kolejnego sukcesu i strasznie zaluje ze bylam przykuta do domu i nie mialam mozliwosci pokibicowac CI na zywo ale trzymalam dzielnie kciuki i za Ciebie i za Janka ktory biegl na 10 km w Gliwicach DZIELNE CHLOPAKI z tej okazji pomimo tego ze jest 3 w nocy a ja jestem po imprezie jutro zobowiazuje sie przebiec 10 km a co !!
gg 46090
- Martynab
- Wyga
Gratulacje dla Bociana i dla wszystkich ktorzy maja odwage po raz pierwszy wystartowac w zawodach (ja do nich nie naleze:P) A za Ciebie Rudzik to wiesz ze zawsze trzymam kciuki i tym razem też będe Cie na odległosć dopingowała .A tak z drugiej strony to jak ty pobiegniesz te 10 km to ja będe musiałą zwiększyc dystans bo mnie dogonisz!!!!!!!!:P Rudzik wolniej bo w takim tempie to za miesiac będe już dzięki Tobie biegała ....kurcze nawet nie chce myśleć o takich odległosciach.
A tak przy okazji to chciałabym takze podziękować Rudzik za mobilizacje .To dzięki niej zdecydowałam sie biegać podczas jednego treningu jakieś 60 (10km) .Wielkie dzięki Rudzik :*
A tak przy okazji to chciałabym takze podziękować Rudzik za mobilizacje .To dzięki niej zdecydowałam sie biegać podczas jednego treningu jakieś 60 (10km) .Wielkie dzięki Rudzik :*
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
rudnik to swir.
a jak wiemy swiry maja charyzme
. naprzyklad hitler , stalin, kaligula i inni ...
ta dziewczyna i mnie tez zarazila/zmabilizowala do biegania
ale dziekowac jej nie bende
najwyzej w taki oto dostyc uszczypliwy sposob.
co do bociana to WIEDZIALEM ze ten ambytny chlopak pokaze nam klase .
pozdrawiam serdecznie
a jak wiemy swiry maja charyzme
. naprzyklad hitler , stalin, kaligula i inni ...
ta dziewczyna i mnie tez zarazila/zmabilizowala do biegania
ale dziekowac jej nie bende
najwyzej w taki oto dostyc uszczypliwy sposob.
co do bociana to WIEDZIALEM ze ten ambytny chlopak pokaze nam klase .
pozdrawiam serdecznie
moje tipi twoim tipi
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Hej Bocianie! Gratulacje! Widzę, że półmaraton w Hajnówce będzie miał liczną obsadę . Zatem do zobaczyska
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola