Provitamina - komentarze do blogu
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
cichy, to ja ci puscam piosenke edukacyjna, ktroa jest beznadziejna generalnie, ale czego sie nie robi dla nauki.
Na nartach nie jezdzisz, ale za to po bieganiu rowniez regenerujesz sie pewnym trunkiem, ktory jest wspomniany w refrenie wielokrotnie. No przeciez bez tej wiedzy w Norwegii sie nie pokazesz
http://www.youtube.com/watch?v=vb_bvR2yDyA
Na nartach nie jezdzisz, ale za to po bieganiu rowniez regenerujesz sie pewnym trunkiem, ktory jest wspomniany w refrenie wielokrotnie. No przeciez bez tej wiedzy w Norwegii sie nie pokazesz
http://www.youtube.com/watch?v=vb_bvR2yDyA
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ło matko, fundnęłaś mi małą lobotomięGryzzelda pisze: http://www.youtube.com/watch?v=vb_bvR2yDyA
ale już umiem er re poafterski
niemniej momentami da się słuchać, kiedy za dużo nie graja, tylko śpiewają
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
pocieszę Was, że ja też sie ucze ang męcze i męcze;
mało tego, w końcu dojrzałam do decyzji, żeby przerwac kierunek który studiuje- odwazyłam się po 2 latach nudziarstwa;
wczoraj zaczęłam szkołe policealną jako technik masażysta i przygotowuje sie do matury z biologii- mam zamiar zdawac na fizjo w nast roku
także łeb mi pęknie, ale wkońcu będę się uczyła rzeczy, które mnie interesują, a nie ekonomicznego slangu pingwinów.
Co ja chciałam? Już wiem. Jak biegasz 2 zakres to na tętno, czy tempo, jak to u Ciebie wygląda? Ja to się boje już moich biegów w 2 zakresię, bo będe musiała sie napocic
mało tego, w końcu dojrzałam do decyzji, żeby przerwac kierunek który studiuje- odwazyłam się po 2 latach nudziarstwa;
wczoraj zaczęłam szkołe policealną jako technik masażysta i przygotowuje sie do matury z biologii- mam zamiar zdawac na fizjo w nast roku
także łeb mi pęknie, ale wkońcu będę się uczyła rzeczy, które mnie interesują, a nie ekonomicznego slangu pingwinów.
Co ja chciałam? Już wiem. Jak biegasz 2 zakres to na tętno, czy tempo, jak to u Ciebie wygląda? Ja to się boje już moich biegów w 2 zakresię, bo będe musiała sie napocic
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
cichy, to teraz w radio non stop leci i jak juz sie raz do czlowieka przyklei to nie chce puscic.
Wczoraj moje radio na dzien dobry mnie tym przywitalo i przez pol dnia mialam ram pa pa pam pam ram pa pa ååååå
Wczoraj moje radio na dzien dobry mnie tym przywitalo i przez pol dnia mialam ram pa pa pam pam ram pa pa ååååå
- Drimik
- Wyga
Miło że oprócz biegania łącz nas również nauka angielskiego
Uczę się go już z 20 lat i dalej tuman ale motywacja jest - dobrze wiedzieć co szef do Ciebie rozmawia
Podziwiam że możecie się uczyć w biegu - ja tam ciągle muszę ze sobą rozmawiać i odwodzić od zatrzymania...
A trening bardzo fajny Ci wyszedł - z mojego punktu widzenia
Uczę się go już z 20 lat i dalej tuman ale motywacja jest - dobrze wiedzieć co szef do Ciebie rozmawia
Podziwiam że możecie się uczyć w biegu - ja tam ciągle muszę ze sobą rozmawiać i odwodzić od zatrzymania...
A trening bardzo fajny Ci wyszedł - z mojego punktu widzenia
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Angielskiego nauczyłam się dużo z wczesnych czasów internetu, kiedy to jeszcze browserem był Netscape, a wyszukiwarką aol.com Tato mojej przyjaciółki pracował jako informatyk, a my, nastoletnie siksy, chodziłyśmy do niego do instytutu w weekendy i drukowałyśmy na potęgę artykuły o naszych idolach britpopowcach, a potem to czytałyśmy ze słownikiem Mówić nauczyłam się, jak przyjechali do nas na obóz wędrowny skauci z Finlandii i wszyscy się wstydzili tłumaczyć, więc ta rola jakoś tak przypadła mnie, mimo, że angielskiego uczyłam się może rok czy dwa lata Trening, moi drodzy, trening czyni mistrza
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
to żeście mnie zawstydzili
widać, robert to może ja jestem, ale stiller już niekoniecznie
widać, robert to może ja jestem, ale stiller już niekoniecznie
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Tętna nie mierzę, więc biegam na tempo - przynajmniej staram sięconcordia pisze:Jak biegasz 2 zakres to na tętno, czy tempo, jak to u Ciebie wygląda? Ja to się boje już moich biegów w 2 zakresię, bo będe musiała sie napocic
cichy70 przejrzę sobie stronkę którą mi poleciłeś w wolnej chwili i zobaczę o co w tym kaman Wstęp bardzo był kuszący, zobaczymy co z resztą. Najważniejsze by znaleźć swój sposób na naukę. I najważniejsze by to dawało przyjemność i satysfakcję. Z angielskim jest jak z bieganiem - trzeba systematycznie.
Ja często powtarzam usłyszane w audiobooku słowa lub wyrażenia na głos, nawet jak biegnę. Wiadomo, że trzeba się skupić na dwóch czynnościach, bo czasami można zwyczajnie odpłynąć. Jednak na długie wybiegania jest to fajna metoda.Drimik pisze:Podziwiam że możecie się uczyć w biegu - ja tam ciągle muszę ze sobą rozmawiać i odwodzić od zatrzymania...
rubin mój nr startowy to 54
Co do kaktusów nie mogę się oprzeć. Polecam Wam z całego serca Echinopsis subdenudate. Jest pięknyyy! Kwitnie tylko 24 h ale warto czekać na ten moment. A kwiat rozwija się na oczach do iście okazałych rozmiarów....Pachnie migdałami
Wkleję kilka zdjęć z moich obserwacji.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Uważaj, bo na 6.66 złamała się ponoć smoleńska brzoza
Co do kaktusów to przyznaj się - nie lubisz podlewać :D
Co do kaktusów to przyznaj się - nie lubisz podlewać :D
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Więc to musi być jakiś znak Szatana.
Nie mam problemów z podlewaniem, ale lubię wszystko co ma kolce i jest groźne i nie da się dotknąć lub pogłaskać.
Nie mam problemów z podlewaniem, ale lubię wszystko co ma kolce i jest groźne i nie da się dotknąć lub pogłaskać.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Drimik
- Wyga
To pewnie stąd ta kolka w trakcie wczorajszego biegu... ale lubię wszystko co ma kolce i jest groźne i nie da się dotknąć lub pogłaskać.
Też niecierpię tego śniegu na chodnikach miejmy nadzieję że aura się odmnieni... a tak w ogóle to chce mi się wiosny!
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Hej,
właśnie przeczytałam twojego bloga i trochę Ci zazdroszczę. Uczę się truchtać i jestem na 5 tygodniu planu PUMA, a raczej byłam, bo wczoraj postanowiłam zmodyfikować plan, udało mi się przebiec 5 km w serii 10 min truchtu na 2 marszu, więc do końca tygodnia taki mam plan, a na początku marca chciałabym 5 km bez przerwy zaliczyć.
Będę Ci podglądać i się uczyć.
Kaktusy piękne
właśnie przeczytałam twojego bloga i trochę Ci zazdroszczę. Uczę się truchtać i jestem na 5 tygodniu planu PUMA, a raczej byłam, bo wczoraj postanowiłam zmodyfikować plan, udało mi się przebiec 5 km w serii 10 min truchtu na 2 marszu, więc do końca tygodnia taki mam plan, a na początku marca chciałabym 5 km bez przerwy zaliczyć.
Będę Ci podglądać i się uczyć.
Kaktusy piękne
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Leemonka - zbieżność nazwisk z Tomkiem (hotmasem) to przypadek?
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
To nie przypadek. Nie wiedziałam, że on taki tu znany...
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Leemonca - no, no żona Tomka nawet trafiła na forum Robi się tutaj bardzo rodzinnie Fajnie!
Czy już biegasz 30 min ciągłym biegiem czy jeszcze nie? Myślę, że 5 km spokojnie przebiegniesz, ale tempo musi też być spokojniutkie.
Czy już biegasz 30 min ciągłym biegiem czy jeszcze nie? Myślę, że 5 km spokojnie przebiegniesz, ale tempo musi też być spokojniutkie.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo