A jak pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu to można w domu poćwiczyć jogę

yhm, czyli to dlatego nie dołączyłeś do nas na stadionie, tak? ok, usprawiedliwienie przyjęte;)mortian pisze: nagle zaczyna się biec dużo ciszej i dużo szybciej, ale żeby to działało to najlepiej jest biec samemu wtedy to daje największy efekt. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Więcej szczegółów proszęolotraper pisze:To co dzieciaczki sobota Mysłowice?
Nie zdecydowałem się na te Mysłowice, bo tak sobie pomyślałem, że jak na mój Nordic Walking to 55 zł opłata startowa to zdzierstwo. Ale na Dziku będę na pewno. Zamiast tego zrobiłem sobie o 8.00 rano 8 kilometrową trasę z Klifordem w czasie 1:27. Ale powiem Wam, szczerze, ze bieganie jest ciekawsze i mniej się człowiekowi dłuży, więcej się dzieje w czasie biegania. Choć po marszu endorfinki też mi zadziałały i koszulka przepocona, mięśnie zmęczone nawet to znaczy, że nie było źle.wolfi pisze:W sobotę Mysłowice tu info.
W przyszłą niedzielę Dzik.
Niektórzy pewnie Lubliniec.
Raz w miesiącu są też crossy w Tychach na Paprocanach.
A w parku Kościuszki ładnie. Warunki idealne na sanki i bałwana.
Sorki, że się nie zdecydowałem na te Mysłowice, ale mam nadzieję, że na Dziku już nie nawalę, choć też będą problemy z udziałem, bo żona moja ma urodziny. W każdym razie, co się odwlecze, to nie uciecze. Napisz jak start w Mysłowicach.Angua pisze:
Olo, ja się też szykuję na Dzika, to mam nadzieję, że się spotkamy![]()
Wolfi, powinieneś przemowy pisaćwolfi pisze:W Mysłowicach bardzo fajnie. Pani zima nam przepięknie ozdobiła trasę. A do tego wszyscy daliśmy z siebie naprawdę dużo. No i na tej jednak średnio łatwej trasie porobiliśmy satysfakcjonujące wyniki
Dzika na szczęście mamy co miesiąc, więc na którymś się w końcu spotkamy :uuusmiech: I najlepsze życzenia dla żony. Ja po Dziku na imieniny treściowej jadę, będę uzupełniać ubytki kaloryczneolotraper pisze:Sorki, że się nie zdecydowałem na te Mysłowice, ale mam nadzieję, że na Dziku już nie nawalę, choć też będą problemy z udziałem, bo żona moja ma urodziny. W każdym razie, co się odwlecze, to nie uciecze. Napisz jak start w Mysłowicach.Angua pisze: Olo, ja się też szykuję na Dzika, to mam nadzieję, że się spotkamy![]()
wolfi pisze:I po spacerku
A na specjalne życzenie
Jak ktoś chce się pościgać na asfalcie to tej wiosny warto zwrócić szczególną
21 kwietnia Półmaraton w Dąbrowie
11 maja 10 km w Skawinie
12 maja Silesia Maraton
9 czerwca Półmaraton w Rudawie