Cel: 30 minut ciągłego biegu - Plan 6-cio tygodniowy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

polcia2000 pisze:Błagam nie pokazujcie tych pysznych ciasteczek i ciast, aż ślinka cieknie a tu dieta nie pozwala :ojnie:
Ponoć dobra dieta nie pozwala na całkowite wyrzeczenia. Grunt to umiar - czasem warto sobie kilkoma gramami chociażby przypomnieć smak tego czy owego smakołyku. To pozwala trwać w swoich postanowieniach :)
Kiprun
martinitowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
martinitowa pisze:Mam już w czym biegać ale czasu i energii w tym tyg jak na lekarstwo. Jutro wracam do domu wypróbować mój prezent imieninowy w postaci przecenionych ubrań z decathlonu kupionych na chwilkę przed zamknięciem bo trudny tydzień miałam i muszę jutro sobie odbić ;)
Taki zakupy na ostatnią chwilę i na szybko są najlepsze. Z czasem okazuje się, że właśnie wtedy kupiliśmy swoje najlepsze rzeczy :) Powodzenia podczas "testowania" prezentów :)

Oby "bielizna" też idealnie leżała :D Nie wiem czy dobrze zrobiłam biorąc takie ciut luźniejsze koszulki niż obcisłe, ale stwierdziłam że dłuższe włożę w portki i z głowy. Także są i czekają do jutra, bo dopiero wróciłam i już padam na twarz a chcę wyrobić sobie pozytywne myślenie o bieganiu tzn. złamać ten stereotyp że to jest coś okropnego :P Także jak wstanę pójdę sprawdzić jak mi się w tym marszotruchta :D Dzięki za opinie, porady i wsparcie, jesteście wspaniali! :)
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Ponoć dobra dieta nie pozwala na całkowite wyrzeczenia. Grunt to umiar - czasem warto sobie kilkoma gramami chociażby przypomnieć smak tego czy owego smakołyku. To pozwala trwać w swoich postanowieniach
mały - masz racje ale takie podejście będzie dobre jak już waga będzie w normie, ale puki co uwierz - wole tego unikać :taktak:
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

:hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
:spoko: :spoko: :spoko: :spoko:

NadeJszla wiekopolmna chwila!!!!

JA TEZ JUZ POTRAFIE!!!!!!

I stalo sie to dzis :hej:

Zaczelam wolno, potem mnie troche ponioslo, ale jak poczulam, ze oddech nie halo, to znow zwolnilam, byle sie nie zatrzymac, jak minelo 17 minut, to juz sobie pomyslalam, ze moze TO stanie sie dzis wlasnie? Potem mnie znuzylo, wiec na minute przyspieszylam, i znow zwolnilam. A jak minelo 25, to juz wiedzialam, ze TO dzis sie stanie, juz bym nie nawalila.

Kocham Was! :hej:

Pomyslalam tez w pewnym momencie o Was, o Tobie WIlma, ze przeciez mowilam, ze ja bede tuz za, i o tym co mowiliscie, o zwalnianiu, ktos mi tez wczesniej o tym, zeby szybciej-wolniej, i po prostu zamiast odpoczywac idac, odpoczywalam biegnac wolniej. Jakie to piekne! Dziekuje Wam!
no run no fun
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oldies, wiedziałam że lada chwila do nas dołączysz! Wielkie brawa!!!!! :hej:
o
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oldies gratuluje :) Czyli nie taki diabeł straszny... Teraz będziesz bardziej pewna swoich sił i możliwości :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Oldies pisze:NadeJszla wiekopolmna chwila!!!!

JA TEZ JUZ POTRAFIE!!!!!!
Oldies - gratuluję i zazdroszczę jednocześnie :taktak: Super!!!
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziekuje Wam :-)

Wilma, taka tez mysl mi przeszla, ze w koncu mowilam, ze bede zaraz za Toba, wiec:"nie zatrzymuj sie, Oldies". A dalej to taktycznie tego diabla wzielam, tak jak tu radziliscie, jak nie moge oddychac, to wolniej. Kurcze, ale fajnie! Dzisiaj to fruwam normalnie!

Jeszcze nie wierze. Jeszcze raz musze to zrobic, powtorzyc, bo moze to sen jaki :-)

Polcia, przeciez juz prawie jestes! za moment bedziemy gratulowac Tobie!

Pawel, Maly i Wszyscy inni - dziekuje za rady! O rety, ja bede teraz to przezywac dwa dni :hahaha:
no run no fun
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oldies, zobaczysz że jak teraz uwierzyłaś w siebie, wszystko będzie przychodzić łatwiej. Ja w piątek pobiłam 30 minut a dzisiaj przebiegłam 5 kilometrów :) Wszystko jest możliwe!
o
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oldies, ręce same składają się do oklasków:) Brawoooo!! A widzisz??:))) Nie taki diabeł straszny, jak się go sposobem weźmie ;) Usciski! I poswiętuj, bo jest co ;) Wilma, gratki za "piątkę"!! Ja dziś łącze się z Wami sercem bo wróciłem po 3tyg. przerwie i cieszę się jak dziecko ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Swoją drogą uwielbiam czytać o i przeżywać takie zwycięstwa :). Aż się człowiekowi lza kręci w oku. Piękne jest niemożliwe czynić możliwym :)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:Ja dziś łącze się z Wami sercem bo wróciłem po 3tyg. przerwie i cieszę się jak dziecko ;)
Super :) Dzień dobrych wiadomości dzisiaj mamy :)
o
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:Ja dziś łącze się z Wami sercem bo wróciłem po 3tyg. przerwie i cieszę się jak dziecko ;)
Dzieki Pawel, przyczyniles sie do mojego "zwyciestwa" :-) Ciesze sie, ze juz wrociles. Niech moc i zdrowie beda z Toba!
P@weł pisze: Piękne jest niemożliwe czynić możliwym :)
Zebys wiedzial! W zyciu bym nie pomyslala, ze bede biegac, a o tym, ze przebiegne 30 min to nawet bym nie pomarzyla! :-)

Pozdrowienia!
no run no fun
idris
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam
Jestem tu nowa widze ze jestescie zgrani i raczej blizej albo w trakcie sukcesow treningu 6 tyg. ale mam nadzieje ze moge sie dolaczyc.
Wlasnie dzis skonczylam 2 tyg. moze to malo ale mi sie wydaje duzo i ciesze sie jak dziecko, bo po pierwsze jestem mama 2 miesiecznego aniolka i zona pracoholika w zwiazku z tym znalezienie wolnego czasu by maz zajal sie dzieckiem, a dziecko nie chcialo jesc nie jest proste. Ale chce zrzucic troche ciazowych kg i przedciazowych wiec staram sie, raz bardzo rano innym razem pozno, czasami w poludnie daje rade. Jednak o diecie nie ma mowy poki karmie, ale zdrowe odzywianie jak najbardziej. Mam nadzieje ze moge tu poszukac mobilizacji i zachety albo dobrych rad.
Przepraszam za brak polskich liter pisze z telefonu bo przy malym dziecku jest to wygodniejsze.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jasne, trzymamy kciuki. :)
ODPOWIEDZ