Cel: 30 minut ciągłego biegu - Plan 6-cio tygodniowy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja tak miałem w przypadku zmiany obuwia. Po przebiegnięciu w nowych butach 100-200 kilometrów wszystko wracało do normy :)
Kiprun
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:
Aldona pisze:a najpiekniejszy moment był wtedy, gdy pani ze sport trackera, do ucha mi powiedziała, że mam 4 km za soba i przebieglam 28 min i 20 sek., to wiedziałam, że jestem juz w przysłowiowym domu.. ale to jeszcze nie koniec... wtedy gdy została mi tylko minuta do końca, Freddie Mercury, zaśpiewal mi do ucha - we are the champion...zamiast biec, to zaczęłam z radości skakać po chodniku :hej:
cudownie jest czytać takie słowa - nic tak nie zaraża, jak entuzjazm :). Powiem Ci, że jak napisałaś o Freddie'm, to ja miałem ciary na plecach :)..Wiem, jak muzyka potrafi grać z emocjami i nieść :)
Aldona pisze:brakiem spadku wagi sie nie przejmowac, tylko cieszyc, że spodnie z tyłka lecą :hejhej:
..hmm, mnie się właśnie zrobił taki..radosny problem :) ;)
Wiedziałam, Pawle, że po głowie pogłaszczesz i dobre słowo napsizesz :oczko:
Wczoraj sobie rozmyślałam o swoim małym sukcesie, który tyle pozytywnych emocji we mnie wzbudził, a co dopiero musza czuć ci sportowcy, którzy wygrywaja mistrzostwa, olimpiady.... cos nie do ogarnięcia :hahaha:
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Ja tak miałem w przypadku zmiany obuwia. Po przebiegnięciu w nowych butach 100-200 kilometrów wszystko wracało do normy :)
Mały, parafrazując Twoje słowa, każesz brać Polci nogi zapas i gnac przed siebie :oczko:
Polcia, mysśę, ze to była chwilowa niedyspozycja...
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze: Ja tak miałem w przypadku zmiany obuwia. Po przebiegnięciu w nowych butach 100-200 kilometrów wszystko wracało do normy
No to pocieszenie że może w tym roku przejdzie :hahaha:
Aldona pisze:Mały, parafrazując Twoje słowa, każesz brać Polci nogi zapas i gnac przed siebie
Polcia, mysśę, ze to była chwilowa niedyspozycja
]

Hehe dzięki :-) no to biorę nogi zapas i gnam :taktak:
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Aldona pisze:To ja w takim razie moge krzyknąć - UDAŁO SIĘ!!!!:)
Gratulacje! Jestes wielka! :-)
no run no fun
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mam pytanko, czy możecie polecić jakiś fajny niedrogi zegareczek który pokazuje przebyty dystans, spalane kalorie, i gdzie można ustawić sobie czas np. 3min bieg i 2 minuty marsz żeby dał znać. Śnieg topnieje i można pobiegać na dworze tylko wkurzające jest co chwilę patrzec na zegarek czy już czas minął.

Panie redaktorze naczelny strasznie poważnie Pan wygląda na nowym zdjęciu :ojoj:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może to Cię zainteresuje:

http://www.decathlon.pl/zegarek-gps-onm ... 81362.html

Albo któryż z "zegarków" Gremlina :)

FR305 posiadam osobiście i jestem z niego zadowolony. Na allegro można dostać w przystępnej cenie.

Ostatnio też na bieganie.pl opisywano FR10 :)

http://www.bieganie.pl/?cat=22&id=4334&show=1
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mały - dzięki, przestudiuję sobie te zegareczki :-)
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie się dzisiaj przyśnił Naczelny więc co było robić? To prawie jak głos z zaświatów więc zmobilizowałam się i mimo pogody też wyszłam potruchtać. Niestety z wrażenia nie wyłączyłam stopera i wszystkie pomiary mi się skopały :)
o
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

polcia2000 pisze: Panie redaktorze naczelny strasznie poważnie Pan wygląda na nowym zdjęciu :ojoj:
Pomyślałem, że muszę dodać sobie powagi i grozy. ;) (śmieszne zdjecie, wyglądam jak cappo di tutti capppi)
Wilma - Tobie się przyśniłem i straszyłem we śnie przez to nowe zdjęcie? :)
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: Wilma - Tobie się przyśniłem i straszyłem we śnie przez to nowe zdjęcie? :)
A kto tu mówi o straszeniu? :) To pewnie przez to, że się starych filmików z Tobą naoglądałam bo na zdjęcie to nawet nie zwróciłam wcześniej uwagi :)
o
aliceliddell
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ha ha, Wilma, miałam kiedyś coś podobnego, na początku planu wracałam któregoś wieczoru do domu z myślą: "pobiegać dziś, czy może jednak jutro, no w sumie fajnie byłoby dziś, bo lepszy rozkład treningów w tygodniu, ale pogoda nie taka, późno zresztą, to może jednak jutro, choć fajnie byłoby dziś..." itd. I tak jadę całą drogę i biję się z myślami, a tu na ostatniej prostej, tuż przed samym domem minął mnie jakiś pro-biegacz (pro, bo biegł bardzo profesjonalnie i bardzo profesjonalny miał strój, obcisłe leginy i w ogóle :hejhej: ).
No więc nie było rady - przebrałam się zaraz po przyjściu i wiu na trening :ble:
Tu widzę podobna presja :hahaha:
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aliceliddell pisze:Ha ha, Wilma, miałam kiedyś coś podobnego, na początku planu wracałam któregoś wieczoru do domu z myślą: "pobiegać dziś, czy może jednak jutro, no w sumie fajnie byłoby dziś, bo lepszy rozkład treningów w tygodniu, ale pogoda nie taka, późno zresztą, to może jednak jutro, choć fajnie byłoby dziś..." itd. I tak jadę całą drogę i biję się z myślami, a tu na ostatniej prostej, tuż przed samym domem minął mnie jakiś pro-biegacz (pro, bo biegł bardzo profesjonalnie i bardzo profesjonalny miał strój, obcisłe leginy i w ogóle :hejhej: ).
No więc nie było rady - przebrałam się zaraz po przyjściu i wiu na trening :ble:
Tu widzę podobna presja :hahaha:
Dokładnie tak! :)
o
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Drugi dzień 3b/2m za mną :-) biegło mi się super :taktak: dużo lepiej niż w poniedziałek, nie miałam zadyszki ani bólu nóg i co najważniejsze stopy nie cierpły (poluzowałam sznurówki :hej: - poważnie - chyba za mocno wiązałam)
Czuję się świetnie!!! I jestem w szoku że mimo mojej "sporej nadwagi" daję radę i coraz bardziej mi się to podoba !!! :taktak:
kawo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Może to Cię zainteresuje:

http://www.decathlon.pl/zegarek-gps-onm ... 81362.html

Albo któryż z "zegarków" Gremlina :)

FR305 posiadam osobiście i jestem z niego zadowolony. Na allegro można dostać w przystępnej cenie.

Ostatnio też na bieganie.pl opisywano FR10 :)

http://www.bieganie.pl/?cat=22&id=4334&show=1
no fajne sa, ale miały być niedrogie.
ODPOWIEDZ