Cel: 30 minut ciągłego biegu - Plan 6-cio tygodniowy
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja tak miałem w przypadku zmiany obuwia. Po przebiegnięciu w nowych butach 100-200 kilometrów wszystko wracało do normy 

- Aldona
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiedziałam, Pawle, że po głowie pogłaszczesz i dobre słowo napsizeszP@weł pisze:cudownie jest czytać takie słowa - nic tak nie zaraża, jak entuzjazmAldona pisze:a najpiekniejszy moment był wtedy, gdy pani ze sport trackera, do ucha mi powiedziała, że mam 4 km za soba i przebieglam 28 min i 20 sek., to wiedziałam, że jestem juz w przysłowiowym domu.. ale to jeszcze nie koniec... wtedy gdy została mi tylko minuta do końca, Freddie Mercury, zaśpiewal mi do ucha - we are the champion...zamiast biec, to zaczęłam z radości skakać po chodniku![]()
. Powiem Ci, że jak napisałaś o Freddie'm, to ja miałem ciary na plecach
..Wiem, jak muzyka potrafi grać z emocjami i nieść
..hmm, mnie się właśnie zrobił taki..radosny problemAldona pisze:brakiem spadku wagi sie nie przejmowac, tylko cieszyc, że spodnie z tyłka lecą![]()

Wczoraj sobie rozmyślałam o swoim małym sukcesie, który tyle pozytywnych emocji we mnie wzbudził, a co dopiero musza czuć ci sportowcy, którzy wygrywaja mistrzostwa, olimpiady.... cos nie do ogarnięcia

- Aldona
- Stary Wyga
Mały, parafrazując Twoje słowa, każesz brać Polci nogi zapas i gnac przed siebiemaly89 pisze:Ja tak miałem w przypadku zmiany obuwia. Po przebiegnięciu w nowych butach 100-200 kilometrów wszystko wracało do normy

Polcia, mysśę, ze to była chwilowa niedyspozycja...
- polcia2000
- Stary Wyga
No to pocieszenie że może w tym roku przejdziemaly89 pisze: Ja tak miałem w przypadku zmiany obuwia. Po przebiegnięciu w nowych butach 100-200 kilometrów wszystko wracało do normy

]Aldona pisze:Mały, parafrazując Twoje słowa, każesz brać Polci nogi zapas i gnac przed siebie
Polcia, mysśę, ze to była chwilowa niedyspozycja
Hehe dzięki

"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
- polcia2000
- Stary Wyga
Mam pytanko, czy możecie polecić jakiś fajny niedrogi zegareczek który pokazuje przebyty dystans, spalane kalorie, i gdzie można ustawić sobie czas np. 3min bieg i 2 minuty marsz żeby dał znać. Śnieg topnieje i można pobiegać na dworze tylko wkurzające jest co chwilę patrzec na zegarek czy już czas minął.
Panie redaktorze naczelny strasznie poważnie Pan wygląda na nowym zdjęciu
Panie redaktorze naczelny strasznie poważnie Pan wygląda na nowym zdjęciu

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Może to Cię zainteresuje:
http://www.decathlon.pl/zegarek-gps-onm ... 81362.html
Albo któryż z "zegarków" Gremlina
FR305 posiadam osobiście i jestem z niego zadowolony. Na allegro można dostać w przystępnej cenie.
Ostatnio też na bieganie.pl opisywano FR10
http://www.bieganie.pl/?cat=22&id=4334&show=1

FR305 posiadam osobiście i jestem z niego zadowolony. Na allegro można dostać w przystępnej cenie.

- polcia2000
- Stary Wyga
mały - dzięki, przestudiuję sobie te zegareczki 

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Mnie się dzisiaj przyśnił Naczelny więc co było robić? To prawie jak głos z zaświatów więc zmobilizowałam się i mimo pogody też wyszłam potruchtać. Niestety z wrażenia nie wyłączyłam stopera i wszystkie pomiary mi się skopały 

o
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Pomyślałem, że muszę dodać sobie powagi i grozy.polcia2000 pisze: Panie redaktorze naczelny strasznie poważnie Pan wygląda na nowym zdjęciu

Wilma - Tobie się przyśniłem i straszyłem we śnie przez to nowe zdjęcie?

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
A kto tu mówi o straszeniu?Adam Klein pisze: Wilma - Tobie się przyśniłem i straszyłem we śnie przez to nowe zdjęcie?

o
-
- Dyskutant
Ha ha, Wilma, miałam kiedyś coś podobnego, na początku planu wracałam któregoś wieczoru do domu z myślą: "pobiegać dziś, czy może jednak jutro, no w sumie fajnie byłoby dziś, bo lepszy rozkład treningów w tygodniu, ale pogoda nie taka, późno zresztą, to może jednak jutro, choć fajnie byłoby dziś..." itd. I tak jadę całą drogę i biję się z myślami, a tu na ostatniej prostej, tuż przed samym domem minął mnie jakiś pro-biegacz (pro, bo biegł bardzo profesjonalnie i bardzo profesjonalny miał strój, obcisłe leginy i w ogóle
).
No więc nie było rady - przebrałam się zaraz po przyjściu i wiu na trening
Tu widzę podobna presja

No więc nie było rady - przebrałam się zaraz po przyjściu i wiu na trening

Tu widzę podobna presja

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie tak!aliceliddell pisze:Ha ha, Wilma, miałam kiedyś coś podobnego, na początku planu wracałam któregoś wieczoru do domu z myślą: "pobiegać dziś, czy może jednak jutro, no w sumie fajnie byłoby dziś, bo lepszy rozkład treningów w tygodniu, ale pogoda nie taka, późno zresztą, to może jednak jutro, choć fajnie byłoby dziś..." itd. I tak jadę całą drogę i biję się z myślami, a tu na ostatniej prostej, tuż przed samym domem minął mnie jakiś pro-biegacz (pro, bo biegł bardzo profesjonalnie i bardzo profesjonalny miał strój, obcisłe leginy i w ogóle).
No więc nie było rady - przebrałam się zaraz po przyjściu i wiu na trening![]()
Tu widzę podobna presja

o
- polcia2000
- Stary Wyga
Drugi dzień 3b/2m za mną
biegło mi się super
dużo lepiej niż w poniedziałek, nie miałam zadyszki ani bólu nóg i co najważniejsze stopy nie cierpły (poluzowałam sznurówki
- poważnie - chyba za mocno wiązałam)
Czuję się świetnie!!! I jestem w szoku że mimo mojej "sporej nadwagi" daję radę i coraz bardziej mi się to podoba !!!

Czuję się świetnie!!! I jestem w szoku że mimo mojej "sporej nadwagi" daję radę i coraz bardziej mi się to podoba !!!

-
- Stary Wyga
no fajne sa, ale miały być niedrogie.maly89 pisze:Może to Cię zainteresuje: