Garmin FR 210 HRM vs GARMIN FR 910 XT
- rafal_r
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Mam małe zapytanie odnośnie dwóch garminków taka jak wyżej w temacie między modelami - Garmin FR 210 HRM vs GARMIN FR 910 XT.
Który opłaca się wybrać, bo mogę mieć garmina z uzyskanych punktów w ING (Baknujesz - kupujesz ) czyli punkty przyznawane, za każdą transakcje kartą w sklepach.
Mam małe zapytanie odnośnie dwóch garminków taka jak wyżej w temacie między modelami - Garmin FR 210 HRM vs GARMIN FR 910 XT.
Który opłaca się wybrać, bo mogę mieć garmina z uzyskanych punktów w ING (Baknujesz - kupujesz ) czyli punkty przyznawane, za każdą transakcje kartą w sklepach.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak wyżej 910XT na pewno lepszy. Ale musisz sobie zadać pytanie czy jest on Ci potrzebny i czy go wykorzystasz 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Drimik
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Skilcraft: a poza "punktami" które zgromadziłeś to czy i ile musisz dopłacić do jednego bądź drugiego modelu ?
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
jezeli wystarczy Ci zwykły pulsometr z gps i róznymi tam możliwościami i nic specjalnego wiecej to weź 210 a jak uważasz, że potrzebujesz dużo wiecej opcji to weź 910xt.
Jeżeli za tyle samo pkt bankowych mozesz miec 210 lub 910 to bierz 910.
jak wiecej pkt jednak chcą za 910xt a nie potrzebujesz takiego sprzętu to weż 210 i zostaw sobie punkty na inne rzeczy.
Jeżeli za tyle samo pkt bankowych mozesz miec 210 lub 910 to bierz 910.
jak wiecej pkt jednak chcą za 910xt a nie potrzebujesz takiego sprzętu to weż 210 i zostaw sobie punkty na inne rzeczy.
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Jeżeli będziesz chciał używać na codzień to 210 a jeżeli planujesz wziąć się za porządny trening to 910. Miałem okazje używać oba "zegarki" i na bank każdy wart kupna. Zależy czego oczekujesz