No to będę biegał według czasu, po prostu mam obsesje nad tymi 3 minutami. Na poprzednim egzaminie przed bieganiem napiłem się izotonika i co , rozbolał mnie brzuch i nie skończyło się to dobrze. Dlatego takie mam jazdy

zalezy jaki wypiłes, ile wypiłes i ile przed biegiem - nie wszystkie sa takie same ;] ale mi tez nie pasuje picie izotoników przed biegiem - organizm nie lubi - lepiej po dlatego przed biegiem tylko wodasqa pisze:. Na poprzednim egzaminie przed bieganiem napiłem się izotonika i co , rozbolał mnie brzuch i nie skończyło się to dobrze.
bieg z 20kg na plecach ? - Ile ważysz ? czyli jaki procent Twojego ciała jest 20kg :Dsqa pisze:ps; pamiętam jak z przed samymi egzaminami biegałem z 20 kg na plecach :D
Przebiegnij w przyszlym tygodniu te 400, wtedy bedzie mozne zobaczyc gdzie masz slabe albo mocne strony.sqa pisze: Jeśli chodzi o trening to jestem bardzo zadowolony 5x800,
hihihidezo66 pisze:chyba ze chcesz startowac w biegu komandosa czy jakies tam - ale nie potrzeba na 1000m
OK. Zobacz jak dajesz rade i eventualnie zkoryguj te czasy.peja162 pisze:prosze o w miare szybka odpowiedz bo chciałbym zacząć a nw czy plan jest dobry