OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A czy na Jakubowym ktoś wogóle przechodził kontrolę ... i to jest chyba temat na przyszłość ... ?
A już całkiem serio to wygląda trochę tak ... jak Cię stać to masz lepsze buty ... a jak Cię jeszcze bardziej stać to masz dodatkowe wspomaganie ...
A już całkiem serio to wygląda trochę tak ... jak Cię stać to masz lepsze buty ... a jak Cię jeszcze bardziej stać to masz dodatkowe wspomaganie ...
-
- Zaprawiony W Bojach
No i pozostali winni przesunąć się generalce o jedno miejsce I co taki biegacz/biegaczka, uśmiechnięty od ucha do ucha, czuje na podium? Oczywiście nie mówię o tej fotce tu, bo nie było badań na tym biegu, ale... domysły już będą zawsze. Na takich kameralnych biegach pewnie jest jeszcze mocniejsze koksowanie, bo wiadomo, że nikt tego nie sprawdzi...
Jak można się cieszyć z oszustwa? To już nawet w sporcie amatorskim chodzi o to, kto jest większy "cfaniak" i oszust, czy o to kto jest lepszy?
Podobna głośna afera była w Poznaniu. Tylko tam chodziło o skrócenie trasy.
Okazuje się, że u Kryzy jest to (a może nie) recydywa. Już w 2002 roku została zdyskwalifikowana na 2 lata... Jak organizatorzy Jakubowego dopuszczą koksowniczkę do biegu, to ja zrezygnuję...
http://www.arrs.net/w_rejected_drug.php
05 May 2002 Mara RD 2:31:45 Pittsburgh PA/USA Wioletta Kryza (POL)
Jak można się cieszyć z oszustwa? To już nawet w sporcie amatorskim chodzi o to, kto jest większy "cfaniak" i oszust, czy o to kto jest lepszy?
Podobna głośna afera była w Poznaniu. Tylko tam chodziło o skrócenie trasy.
Okazuje się, że u Kryzy jest to (a może nie) recydywa. Już w 2002 roku została zdyskwalifikowana na 2 lata... Jak organizatorzy Jakubowego dopuszczą koksowniczkę do biegu, to ja zrezygnuję...
http://www.arrs.net/w_rejected_drug.php
05 May 2002 Mara RD 2:31:45 Pittsburgh PA/USA Wioletta Kryza (POL)
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Dość tych dopingowych afer trzeba brać się do pracy (zabawy), jutro spotykamy się na kortowskim stadionie i biegamy ciąąąąąąąąąąąąąągły, dla każdego będzie to oznaczało coś innego, ważne żeby sprawdzić ile można wycisnąć z naszych nóżek w ostatnich dniach stycznia
Tomek Domżalski
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Panowie trenerzy, a co tam będziemy robić w sobotę? (-:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- loko
- Zaprawiony W Bojach
no właśnie będziemy się tak wyginać oprócz tego, wykorzystując stadion pobiegamy najpierw spokojnie a potem odcinki 200m x 8 w tempie "nierelaksacyjnym"
wieczorem drugi trening w klubie Szafa na Starówce o godz 20:00
wieczorem drugi trening w klubie Szafa na Starówce o godz 20:00
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
uuuuuuuu widzę, że klawiatury przysypało, myszki przymarzły, albo wszyscy ostro trenują
nie zapominajcie jutro stawić się na BBL, zaproponujemy trochę nowych ćwiczeń wzmacniających... tak żeby w niedzielę trochę bolało
nie zapominajcie jutro stawić się na BBL, zaproponujemy trochę nowych ćwiczeń wzmacniających... tak żeby w niedzielę trochę bolało
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
ja na BBL wyślę swoją lepszą połowę ...
-
- Stary Wyga
jutro jest jakis trening do Orlen Maratonu ?
- klatomek
- Dyskutant
Panowie trenerzy, a co tam będziemy robić w sobotę? (-:
Zadałem to pytanie pierwszy raz w życiu. Udało się.
Pytam w imieniu tych , którzy będą biegać (lub wyginać się).
Ja dołączę za ... jakiś czas.
Pzdr TK
Zadałem to pytanie pierwszy raz w życiu. Udało się.
Pytam w imieniu tych , którzy będą biegać (lub wyginać się).
Ja dołączę za ... jakiś czas.
Pzdr TK
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
loko pisze:To ja Klatomku nietypowo, odpowiem co było
Ryszard zafundował na 4 mordercze serie po 4 ćwiczenia na siłe.... czekamy na zakwasy
A mi wyszło, że były super fajne 4 serie po 5 ćwiczeń (sztywna noga , pięty o pośladki, półskip, kolano w górę i przeskoki z nogi na nogę), a później na deser 3x1000m w dowolnym tempie z 3 min przerwą. BYŁO SUPER!!!!
Wszyscy nieobecni niech żałują. Tomku i Wojtu bez obrazy, ale takie treningi jak dzisiaj bardzo lubię (-:
Weja
- loko
- Zaprawiony W Bojach
ależ żadnej obraz być nie może ja też takie treningi lubię. Jednak pamiętaj, że zajęcia muszą być różne żeby każdy znalazł coś co lubi.
a może i rzeczywiście było pięc ćwiczeń.. moża ja juz myślami byłem gdzieś tam na czarnym lądzie
a może i rzeczywiście było pięc ćwiczeń.. moża ja juz myślami byłem gdzieś tam na czarnym lądzie
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Wyruszam w podróż na czarny ląd..
Przywiozę oprócz opalenizny i kilku czerwonych krwinek więcej, garść kenijskiej szkoły biegania. W sobotę czekać będzie na Was Ryszard Szparak, co będzie na zajęciach? Zapewne Ryszard weźmie pod uwagę niedzielne zawody, w których sam wystartuje i trening będzie lekki i pobudzający. Okraszony jak zwykle polewą bezcennych uwag nt techniki biegu
Trzymajcie się i do zobaczenia w Marcu!
aaaaa dziewczyny!!!!!
16 marca w ramach obchodów dnia kobiet, będziemy mierzyć staniki biegowe... tzn Wy będziecie mierzyć szczegóły wkrótce
Przywiozę oprócz opalenizny i kilku czerwonych krwinek więcej, garść kenijskiej szkoły biegania. W sobotę czekać będzie na Was Ryszard Szparak, co będzie na zajęciach? Zapewne Ryszard weźmie pod uwagę niedzielne zawody, w których sam wystartuje i trening będzie lekki i pobudzający. Okraszony jak zwykle polewą bezcennych uwag nt techniki biegu
Trzymajcie się i do zobaczenia w Marcu!
aaaaa dziewczyny!!!!!
16 marca w ramach obchodów dnia kobiet, będziemy mierzyć staniki biegowe... tzn Wy będziecie mierzyć szczegóły wkrótce
Tomek Domżalski