pulsometr z Biedronki

Awatar użytkownika
radslo1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:53
Życiówka w maratonie: 3:21:47

Nieprzeczytany post

ZbigniewX pisze:Radslo1 kupiłeś te buty? Jak wrażenia po bieganiu? Oglądałem je w sklepie i muszę powiedzieć że liczyłem na coś więcej. Elastyczność daleka od oryginałów Free-taka jak w zwykłych sportowych butach, zapiętek dość twardy. Przymierzana para pozostała w sklepie, może ucieszą kogoś innego :) .
Nie, nie kupiłem. To co mówisz zapiętek twardy, materiał może i przepuszczający ale bardzo gruby, potliwy bym powiedział. Strasznie wąskie więc trzeba mieć wąską nogę. Podeszwa strasznie twarda i mało elastyczna. Spodziewałem się czegoś więcej. Pomijam kwestię, że i tak największy rozmiar byłby na mnie za mały.
PKO
Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ha! Zapomniałem jeszcze wspomnieć o tym co napisałeś, faktycznie są one wąskie. Czuć to było już podczas przymierzania,a co byłoby w trakcie biegu? Za to jaka radość ze ściągnięcia ich po... .
Ciekawe co Qba napisze po bieganiu w nich, ja spasowałem z zakupem. Może być i tak że ktoś będzie zadowolony.
Zdrówko.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
nody
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A moja żonka kupiła i nie muszę jej ciachać Ekidenów. I jak na razie jest zadowolona (2 treningi), rozmiar 40 waży niecałe 180gr, co w porównaniu z jej wcześniejszymi butami (290gr) jest tak ogromną różnicą, że na treningu niemal odleciała - oczywiście, teraz zaczęła "walić ze środstopia" :hahaha: . Teraz dopiero widzi, jak waga buta i technika wpływa na tempo :hej: . Oczywiście, chciałoby się żeby but był bardziej przewiewny, a podeszwa cieńsza - ale spokojnie dociągnie do lata, wtedy będę musiał kroić Kalenji bo do swoich starych butów nie wróci.
domowadama
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mam i się sprawdza :)
Dadzia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

po paru uzyciach powiem, ze jest super, ale... niestety moze uzywac juz tylko maz bo pasek sie rozciagnal i zrobil sie dla mnie za szeroki, wiiec jednak dla kobiet w rozmiarze powyzej 38-40. Mi totalne odstaje, nie trzyma sie, nawet na najwezszym obwodzie. reszta parametrow ok- kupilam tak dla checy a tu okazalo sie, ze wszystko hula jak w markowym sprzecie.
fanSportu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Z Biedronki na wstępie budzi pewne wątpliwości. Porozgladaj się po sklepach internetowych. Np na stronie http://www.redcoon.pl/search/?searchVar ... brand=6788 znajdziesz duży wybór pulsometrów. Interesujący jest model BEURER PM 62.
nody
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

fanSportu pisze:Z Biedronki na wstępie budzi pewne wątpliwości. Porozgladaj się po sklepach internetowych. Np na stronie http://www.redcoon.pl/search/?searchVar ... brand=6788 znajdziesz duży wybór pulsometrów. Interesujący jest model BEURER PM 62.
Przy okazji:
zanim kupi się w redcoonie coś z Garmina (ceny mają atrakcyjne), trzeba wiedzieć, że sprzęt kupiony w tym sklepie jest spoza oficjalnej polskiej dystrybucji, co uniemożliwia realizację gwarancji w klasycznym dla Garmina stylu "zepsuło się - wymiana". Biorąc pod uwagę awaryjność tego sprzętu, nie warto oszczędzać 200pln za 3 letnią gwarancję. Ciekawe jak jest z innymi producentami?
... ale to tak przy okazji.
calk
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Widziałem wczoraj po 30 zł
Bieganie zacząłem 8.01.12
Obrazek
Awatar użytkownika
Leila
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kupiłam ten pulsometr za 29,99zł był w każdej Biedronce w moim mieście. Ustawiłam przedziały, pika po przekroczeniu strefy. Po zakończonym treningu podaje średnie tetno i chyba czas jaki przebyłam w danej strefie. Opaska jest kapkę za lużna, zmiejszałam ją. Czasami zrywa pomiar, ale nie spodziewałam się cudów za 30zł. Myślę, że na początek to wystarczający pulsometr.
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dziś kupiłaś? w sensie że teraz są te pulsometry? bo gazetka jest ze stycznia
Awatar użytkownika
Leila
Dyskutant