pytanie jak w temacie. Ile powinnam spożywać węglowodanów i białek przy wadze 51kg i codziennym treningu (zarówno bieganie,jak i ćw.siłowe dwa razy dziennie)?
Z góry dziękuję za pomoc

Martyna_K pisze:No właśnie wszędzie tego pełno,a co najgorsze wszędzie co innego![]()
Tygodniowy przebieg 125-130 km, zależy mi przede wszystkim na tym,żeby mieć siłę do biegania. Możliwie jak najwięcej
no ten fałdzik nadmiarowy to chyba 6 kg nie waży. Czasami wbijemy sobie coś do głowy jak np "waga maratońska", powtarzamy to jak mantrę a potem pojawiają się posty w stylu "nie mam siły do biegania"Yassith pisze:Hehe, nie umartwiam sie ale waga maratonska to to nie jest
Jest jeszcze jakis faldzik nadmiarowy, ktorego chetnie sie pozbede. Mam teraz ostry trening pod maraton i chcac sie zakrecic kolo trojki oprocz miesni wypada tez zadbac o wage.
Kto ci takich bredni nawkładał do głowy? "Waga maratońska" ? Nie daj się zwariowaćYassith pisze:Hehe, nie umartwiam sie ale waga maratonska to to nie jest
Jest jeszcze jakis faldzik nadmiarowy, ktorego chetnie sie pozbede. Mam teraz ostry trening pod maraton i chcac sie zakrecic kolo trojki oprocz miesni wypada tez zadbac o wage.