OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
przypominajka, zapraszamy na spotkanie podsumowujące sezon sportowy w wykonaniu biegaczy AKM Olimp Olsztyn
sobota 15 grudnia godz. 18.00, Stare Miasto, Highlander Whisky Bar
- po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw zarząd zdecydował że spotkamy się na starym mieście w lokalu Highlander Whisky Bar
(ul. Stare Miasto 29, na wysokości sceny przy starym ratuszu, 50 metrów od linii mety Półmaratonu Jakubowego
- na Stare Miasto każdy trafi, a i zaproponowana cena złocistego napoju - 4 zł - wydaje się być atrakcyjna
- w spotkaniu weźmie udział właściciel sklepu sportowego Olimp Jarek Dutkiewicz
- pragniemy podziękować mu za tegoroczne wsparcie, w tym celu przygotowaliśmy ciekawą pamiątkę
- bez wpisowego, bez kategorii wiekowych, NIE obowiązują stroje klubowe, tempo dowolne
do zobaczenia w sobotę o 18.00
sobota 15 grudnia godz. 18.00, Stare Miasto, Highlander Whisky Bar
- po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw zarząd zdecydował że spotkamy się na starym mieście w lokalu Highlander Whisky Bar
(ul. Stare Miasto 29, na wysokości sceny przy starym ratuszu, 50 metrów od linii mety Półmaratonu Jakubowego
- na Stare Miasto każdy trafi, a i zaproponowana cena złocistego napoju - 4 zł - wydaje się być atrakcyjna
- w spotkaniu weźmie udział właściciel sklepu sportowego Olimp Jarek Dutkiewicz
- pragniemy podziękować mu za tegoroczne wsparcie, w tym celu przygotowaliśmy ciekawą pamiątkę
- bez wpisowego, bez kategorii wiekowych, NIE obowiązują stroje klubowe, tempo dowolne
do zobaczenia w sobotę o 18.00
- loko
- Zaprawiony W Bojach
gdyby ktoś zapomniał, to jutro odbywają się zajęcia stała pora i pora na trenera Wojtka, który wyśmigany na nartach poprowadzi jutro zajęcia razem z Ryszardem
Ja wyruszam wcześnie rano na wybrzeże zobaczyć co w trawie piszczy i wracam oczywiście na spotkanie AKMu,
do jutra!!
Ja wyruszam wcześnie rano na wybrzeże zobaczyć co w trawie piszczy i wracam oczywiście na spotkanie AKMu,
do jutra!!
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Jakże moje serce krwawi z powodu, nie będę mógł Wam osobiście złożyć świątecznych życzeń
Otwieramy nowy SklepBiegowy dla mieszkańców Wybrzeża i właśnie obowiązki służbowe nie pozwalają mi być z Wami w najbliższą sobotę.
Życzę przede wszystkim Świąt sportowych, gdzie oprócz stołu węglowodanów, witamin i kwasów tłuszczowych Omega 3, znajdzie się czas na relaksujący trening. Pod choinką natomiast niech znajdą się wymarzone biegowe prezenty
sobotnie zajęcia, to pewnie trening życzeniowy
Otwieramy nowy SklepBiegowy dla mieszkańców Wybrzeża i właśnie obowiązki służbowe nie pozwalają mi być z Wami w najbliższą sobotę.
Życzę przede wszystkim Świąt sportowych, gdzie oprócz stołu węglowodanów, witamin i kwasów tłuszczowych Omega 3, znajdzie się czas na relaksujący trening. Pod choinką natomiast niech znajdą się wymarzone biegowe prezenty
sobotnie zajęcia, to pewnie trening życzeniowy
Tomek Domżalski
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Wesołych Świąt dla wszystkich !!!!
Samych pozytywnie zakręconych ludzi na waszych drogach i zdrowia, mnóstwo zdrowia
Samych pozytywnie zakręconych ludzi na waszych drogach i zdrowia, mnóstwo zdrowia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
-
- Wyga
Biegaczka marnotrawna też składa wszystkim życzenia
A więc full zdrowia, optymizmu i uśmiechu na co dzień, dzięki którym żadne wyzwanie nie straszne, a każdy bieg staje się krótszy niż się wydaje no i jak najwięcej biegowego urozmaicenia; jakieś sprinty do warzywniaka, po czekoladę, terenowe crossy do kina, księgarni, na basen, czy za szminkami i szmatkami (bo być za chudym, obijać się o własne kości i dostawać orgazmu tylko na widok nowych salomonów czy też innych asiksów to też nie dobrze )
A więc full zdrowia, optymizmu i uśmiechu na co dzień, dzięki którym żadne wyzwanie nie straszne, a każdy bieg staje się krótszy niż się wydaje no i jak najwięcej biegowego urozmaicenia; jakieś sprinty do warzywniaka, po czekoladę, terenowe crossy do kina, księgarni, na basen, czy za szminkami i szmatkami (bo być za chudym, obijać się o własne kości i dostawać orgazmu tylko na widok nowych salomonów czy też innych asiksów to też nie dobrze )
Ostatnio zmieniony 05 sty 2013, 19:37 przez treptuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
ehhh Święta .... no i małe podsumowanie roku ...
po pierwsze primo ...
tylu znajomych ilu pozyskałem w trakcie tegorocznych podbojów biegowych ... to chyba Obama nie miał na swoich wiecach wyborczych ... i morda mi się z tego powodu śmieje z radości od ucha do ucha ...
po drugie primo ...
Dziękuję Wam wszystkim za ...
odmachiwanie ... pozdrawianie ... żarty ... porady i generalnie za to że przekazujecie tzw pozytywną energię ...
a pożyczę Wam ... rekordów ?
... nie rekordów samych w sobie Wam nie pożyczę ...
życzę Wam po prostu radości z biegania, żebyście mieli chęć biec ... tak po prostu przed siebie ...
a jak przy tzw okazji rekordy będą to proszę żebyście byli z siebie jeszcze bardziej dumni ...
życzę Wam żebyście byli mocni swoimi słabościami ...
żeby chciało Wam się ciągnąć za uszy tych którym się nie chce ...
a sobie ... żeby mi się tak chciało ... jak mi się nie chce ...
pees ...
Z przykrością stwierdzam Treptusiu że usiłowałem osiągnąć orgazm na widok nowych Salomonów ale tzw esklep się nie spisał i ciągle mam grę wstępną ... pewnie pobiję rekord Guinessa ...
po pierwsze primo ...
tylu znajomych ilu pozyskałem w trakcie tegorocznych podbojów biegowych ... to chyba Obama nie miał na swoich wiecach wyborczych ... i morda mi się z tego powodu śmieje z radości od ucha do ucha ...
po drugie primo ...
Dziękuję Wam wszystkim za ...
odmachiwanie ... pozdrawianie ... żarty ... porady i generalnie za to że przekazujecie tzw pozytywną energię ...
a pożyczę Wam ... rekordów ?
... nie rekordów samych w sobie Wam nie pożyczę ...
życzę Wam po prostu radości z biegania, żebyście mieli chęć biec ... tak po prostu przed siebie ...
a jak przy tzw okazji rekordy będą to proszę żebyście byli z siebie jeszcze bardziej dumni ...
życzę Wam żebyście byli mocni swoimi słabościami ...
żeby chciało Wam się ciągnąć za uszy tych którym się nie chce ...
a sobie ... żeby mi się tak chciało ... jak mi się nie chce ...
pees ...
Z przykrością stwierdzam Treptusiu że usiłowałem osiągnąć orgazm na widok nowych Salomonów ale tzw esklep się nie spisał i ciągle mam grę wstępną ... pewnie pobiję rekord Guinessa ...
-
- Wyga
Łaaa, Techgraph pochwal się co to za buty
BTW przyznać się kto już zaczął zrzucać poświąteczny balast?
http://www.youtube.com/watch?v=k4MgoTFkSdc
BTW przyznać się kto już zaczął zrzucać poświąteczny balast?
http://www.youtube.com/watch?v=k4MgoTFkSdc
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Powoli koniec świąt wyziera z lodówki..
przede mną jeszcze jeden świąteczny trening, mam nadzieję że wszyscy BBLowcy przygód, tez biegali w te wolne dni
Moja aktywnośc świąteczna sprowadzała się do jedzenia, biegania, brzuszków i spania. Zawiodła mnie tv, bo klasyków nie było, o nowościach nawet nie marzyłem.
Miło przeczytać zdystansowane wpisy Treptusia, mądrości nigdy za wiele
Pożyczam film o misiu
do zobaczeniaaaa!!!
przede mną jeszcze jeden świąteczny trening, mam nadzieję że wszyscy BBLowcy przygód, tez biegali w te wolne dni
Moja aktywnośc świąteczna sprowadzała się do jedzenia, biegania, brzuszków i spania. Zawiodła mnie tv, bo klasyków nie było, o nowościach nawet nie marzyłem.
Miło przeczytać zdystansowane wpisy Treptusia, mądrości nigdy za wiele
Pożyczam film o misiu
do zobaczeniaaaa!!!
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Klasyki były ... Kevin sam w domu ...
A powiem Wam że biegałem w Święta dwa razy i widziałem nad Długim jakieś 20 osób ...
I nikogo nie znałem .... To wręcz mnie zachwyciło ... Zaraza się rozprzestrzenia ... I ja nie zamierzam z nią walczyć ...
...
A skoro zbliża się Sylwester to mam pytanie o bieg noworoczny ... a może sylwestrowy o godzinie 00:00 ?
Kto podejmie wywanie ?
A powiem Wam że biegałem w Święta dwa razy i widziałem nad Długim jakieś 20 osób ...
I nikogo nie znałem .... To wręcz mnie zachwyciło ... Zaraza się rozprzestrzenia ... I ja nie zamierzam z nią walczyć ...
...
A skoro zbliża się Sylwester to mam pytanie o bieg noworoczny ... a może sylwestrowy o godzinie 00:00 ?
Kto podejmie wywanie ?
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Kevin był, ale podróba, "kevin sam w domu po raz czwarty" to nie to samo
a mogliby przecież dać cos o bieganiu czyż nie??
ja popieram całym sercem i wszytskimi nogami pomysł biegania w Nowy Rok i o godzinie 0:00, ale nie mogę...
los mnie rzuca na drugi koniec Kraju.
a mogliby przecież dać cos o bieganiu czyż nie??
ja popieram całym sercem i wszytskimi nogami pomysł biegania w Nowy Rok i o godzinie 0:00, ale nie mogę...
los mnie rzuca na drugi koniec Kraju.
Tomek Domżalski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
hehehe no myślałem, że już nikt nie zapyta
Otóż, w związku z nadchodzącym rokiem 2013, zaaplikujemy wszystkim 13 odcinków 100m w szybszym tempie, przeplatanych odpoczynkiem, co da nam swego rodzaju zabawę biegową
może być???
Otóż, w związku z nadchodzącym rokiem 2013, zaaplikujemy wszystkim 13 odcinków 100m w szybszym tempie, przeplatanych odpoczynkiem, co da nam swego rodzaju zabawę biegową
może być???
Tomek Domżalski
-
- Stary Wyga
no właśnie będzie ktoś biegał 01.01.2013 ?techgraph pisze:Klasyki były ... Kevin sam w domu ...
...
Kto podejmie wywanie ?
W ubiegłym roku Jack Daniels ( nie ten od biegania ) mnie pokonał i nie biegłem , dlatego w tym postanowiłem to odrobić.
Jestem drugi na liście zaraz za Techgraphem ..
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Czyli krótko mówiąc hasło jest takie ... jak w zeszłym roku
01.01.2013r. godz. 12:00 (w południe) spotkanie pod "Żubrem" - molo nad jez. Długim
Przebieg trasy do wyboru ... albo trasą "z biegiem natury" ...
(ale właśnie z moim personal trainerem Krisem Norrisem stwierdziliśmy że jest lód na trasie i będzie ciężnmo biec "ławą")
albo ul. Leśną ... jednak tylko wtedy jeśli ruch samochodowy nie będzie zbyt uciążliwy ...
Z tego też względu proszę nie unikać kolorowych strojów tak żebyśmy byli na drodze widoczni ...
01.01.2013r. godz. 12:00 (w południe) spotkanie pod "Żubrem" - molo nad jez. Długim
Przebieg trasy do wyboru ... albo trasą "z biegiem natury" ...
(ale właśnie z moim personal trainerem Krisem Norrisem stwierdziliśmy że jest lód na trasie i będzie ciężnmo biec "ławą")
albo ul. Leśną ... jednak tylko wtedy jeśli ruch samochodowy nie będzie zbyt uciążliwy ...
Z tego też względu proszę nie unikać kolorowych strojów tak żebyśmy byli na drodze widoczni ...