Arriba - biegać z uśmiechem. Komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Buty cudne, ale i pierwsza ósemka bez zarzutu. Gratulacje
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dziękuję
Jakoś nam ta zima idzie prawda? Wszyscy sumiennie trenują.
Ciekawa jestem jak będzie się biegało wiosną, latem. W sumie jak zaczęłam w październiku to też była jeszcze ładna pogoda, ale to chyba nie to samo
Ciężkie pewnie są też okresy upałów. Ale dle biegacza nie ma złej pogody
Jakoś nam ta zima idzie prawda? Wszyscy sumiennie trenują.
Ciekawa jestem jak będzie się biegało wiosną, latem. W sumie jak zaczęłam w październiku to też była jeszcze ładna pogoda, ale to chyba nie to samo
Ciężkie pewnie są też okresy upałów. Ale dle biegacza nie ma złej pogody
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Cześć Ania - dzisiaj przeczytałem twojego bloga i bardzo się zawstydziłem. Jak mogę być mieszkańcem Mikołowa nie wiedząc że Artur Hajzer tu mieszka no nic.
Masz u siebie ekstra tereny do biegania i mam nadzieję że zorganizujesz nam jakieś wspólne wybieganie a pewnie kilkanaście osób z BiegamBoLubie stawi się na starcie .
A co do biegania latem dla mnie to masakra wychodzisz z domu i zatyka Cie upał w gardle więc wolę zimę
Pozdrawiam Łukasz
Masz u siebie ekstra tereny do biegania i mam nadzieję że zorganizujesz nam jakieś wspólne wybieganie a pewnie kilkanaście osób z BiegamBoLubie stawi się na starcie .
A co do biegania latem dla mnie to masakra wychodzisz z domu i zatyka Cie upał w gardle więc wolę zimę
Pozdrawiam Łukasz
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ja tez wolę zimę, ale do biegania mogłaby być akurat bez śniegu
Lato ma swoje plusy i minusy. Plus - wciągasz spodenki, buty i wychodzisz, zimą getry, I warstwa, II warstwa, III warstwa, czapka, rękawiczki.... a potem od nowa ściąganie
Za to bieganie albo wcześnie rano, albo wieczorem, inaczej się nie da.
Lato ma swoje plusy i minusy. Plus - wciągasz spodenki, buty i wychodzisz, zimą getry, I warstwa, II warstwa, III warstwa, czapka, rękawiczki.... a potem od nowa ściąganie
Za to bieganie albo wcześnie rano, albo wieczorem, inaczej się nie da.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz - ja przez jakiś czas będąc jego sąsiadką nie wiedziałam kto to taki Dopiero kiedy zaczęłam chodzić po górach
Aaaale zamierzam wybrać się na jakiś Bieg Dzika jeszcze zimą Dziękuję, że mi o tym napisałeś. Myślałam ,że będzie dopiero w lutym.
P.S A teraz widzę ile przydantnych informacji jest na Twoim blogu, zaraz biorę się za czytanie
Monia - ja jestem typowym zmarzluchem i zwykle wolę się gotować niż marznąć. Ale podejrzewam, że bieganie może to zmienić hihihi
Kurcze.. a ja narzekam ,że nie mam żadnych ekstra terenów do biegania Nie znam jeszcze dobrze tych wszystkich ścieżek, biegam głównie wieczorami, wtedy wybieram bezpieczeństwo, czyli asfalt. Myślę ,że w jakieś dalsze, leśne tereny typu Jamna zacznę się zaszywać dopiero na wiosnę. Ale mogę się mylićLukas75 pisze:Masz u siebie ekstra tereny do biegania i mam nadzieję że zorganizujesz nam jakieś wspólne wybieganie a pewnie kilkanaście osób z BiegamBoLubie stawi się na starcie .
Aaaale zamierzam wybrać się na jakiś Bieg Dzika jeszcze zimą Dziękuję, że mi o tym napisałeś. Myślałam ,że będzie dopiero w lutym.
P.S A teraz widzę ile przydantnych informacji jest na Twoim blogu, zaraz biorę się za czytanie
Monia - ja jestem typowym zmarzluchem i zwykle wolę się gotować niż marznąć. Ale podejrzewam, że bieganie może to zmienić hihihi
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No ładnie te mowe buty niosą, ładnie. A przy wybieganiu bardziej liczy się czas niż dystans, nie ma co się oglądać na innych, ja pamiętam jak po kontuzji biegałam wybiegania 5km na początek.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Aniu, jak tylko spróbujesz podbiegów raz i drugi, to szybko przekonasz się, ile Ci dadzą potem na płaskim. Nawet nie zauważysz, kiedy piątkę poniżej 30 minut zaczniesz robić
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Mhm...Bielsko... i góry... ale Ci fajnie
Tempo miałaś z wszystkich biegów najszybsze, więc gratuluję, progres jest
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Hej Ania
Fajne tempo na wiosnę 60min na 10km to będzie dla Ciebie pestka
Podbiegi super ale strasznie nudne - jutro jak będą bolały łydki tzn że były skuteczne.
Pozdrawiam i gratuluję treningu .
Fajne tempo na wiosnę 60min na 10km to będzie dla Ciebie pestka
Podbiegi super ale strasznie nudne - jutro jak będą bolały łydki tzn że były skuteczne.
Pozdrawiam i gratuluję treningu .
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- lowell79
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48,30
- Kontakt:
Dobra robota i kolejny poziom wtajemniczenia za Tobą!
- Zaprawiony W Bojach
To są rzeczy, z których nie zawsze jako początkująca zdaję sobie sprawę ale mogę się ich od Was nauczyćstrasb pisze:No ładnie te mowe buty niosą, ładnie. A przy wybieganiu bardziej liczy się czas niż dystans
Oj mam nadzieję Grzesiu, mam nadziejęgrim80 pisze:Aniu, jak tylko spróbujesz podbiegów raz i drugi, to szybko przekonasz się, ile Ci dadzą potem na płaskim. Nawet nie zauważysz, kiedy piątkę poniżej 30 minut zaczniesz robić
Marcin jest z Bielska, w góry mamy blisko a lubimy się szwendać To tempo w tej chwili jest dla mnie naprawdę szybkie.Angua pisze: Mhm...Bielsko... i góry... ale Ci fajnie
No właśnie Łukasz, nie wiem czy ten trening nie był za słaby jeśli chodzi o podbiegi. Następnym razem postaram się je pobiec mocniejLukas75 pisze:Podbiegi super ale strasznie nudne - jutro jak będą bolały łydki tzn że były skuteczne.
Dzięki rubin, chciałabym żeby to była miłość na całe życierubin pisze:cześć Ania, fajnie, że podoba Ci się to bieganie, nawet jeśli szaro buro mglisto i błotnisto; godzina to już nie byle co
Ooo i trener się odezwałLowell79 pisze:Dobra robota i kolejny poziom wtajemniczenia za Tobą!
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Na podbiegach tętno zawsze jest wysokie, więc nie masz się czym przejmować. I grunt to biegać je z poprawną sylwetką, tempo na początku nie jest aż tak istotne
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Jak najbardziej dobra robota
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie robisz je na krótkim odcinku (20s) i dobrze technicznie do zmęczenia więc pewnie na początku to będzie 100m - 150m potem szybki odpoczynek szkoda chyba tracić czas na tętno które i tak powinno ci skakać w okolice maximum na ostatnich metrach.kachita pisze:Na podbiegach tętno zawsze jest wysokie, więc nie masz się czym przejmować. I grunt to biegać je z poprawną sylwetką, tempo na początku nie jest aż tak istotne