Bieg Ultra Granią Tatr
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do wszystkich "naj..." tego biegu chciałbym dodać jeszcze jedno. Jest to chyba najdroższy bieg w Polsce - wpisowe 175 zł. Przebił nawet wg mnie bardzo nieprzyzwoicie drogi Bieg Rzeźnika.
My sami, potencjalni uczestnicy, się do tego przyczyniliśmy, deklarując ogromne zainteresowanie udziałem. Popyt warunkuje cenę.
My sami, potencjalni uczestnicy, się do tego przyczyniliśmy, deklarując ogromne zainteresowanie udziałem. Popyt warunkuje cenę.
Aby tylko nogi nieśli...
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:01
spora czesc trasy faktycznie przebiega przez glowna gran tatr.gocu pisze:Tylko ta nazwa... Jestem uczulony na tani marketing. Co to niby znaczy "bieg granią Tatr"? To jest bieg kilkoma grzbietami i kilkoma graniami, a nazwa sugeruje - nie wiem - bieg główną granią?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Większość z nas zapłaciłaby kilka razy więcej za przemierzenie tej trasy indywidualnie.jang pisze:Do wszystkich "naj..." tego biegu chciałbym dodać jeszcze jedno. Jest to chyba najdroższy bieg w Polsce - wpisowe 175 zł. Przebił nawet wg mnie bardzo nieprzyzwoicie drogi Bieg Rzeźnika.
Jedyny tańszy wariant to 20 żeli(100zł) w kieszeni i faktycznie przebiegnięcie trasy. Ktokolwiek tak biega w Polsce? Serio pytam.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
dwanaście lat temu przeszedłem coś bardzo podobnego (w drugą stronę, bez fragmentu krzyżne-piątka i dalej w dół), za to z orlą percią i podejściem z zakopanego do murowańca.
jeśli dobrze pamiętam - ok 20 h, pięć fajek i cztery czekolady.
no ale to nie było bieganie, więc się nie liczy.
- wtedy byłem strasznie podjarany, że w jeden dzień zrobiłem jakieś czterdzieści godzin "przewodnikowych".
kiedy zacząłem troszkę trenować - podjarka przeszła.
zdrówko
jeśli dobrze pamiętam - ok 20 h, pięć fajek i cztery czekolady.
- wtedy byłem strasznie podjarany, że w jeden dzień zrobiłem jakieś czterdzieści godzin "przewodnikowych".
kiedy zacząłem troszkę trenować - podjarka przeszła.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
He,he dobre, co się nie liczy wtedy nikt po grani nie brykałkulawy pies pisze:jeśli dobrze pamiętam - ok 20 h, pięć fajek i cztery czekolady.

Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Zapisy przełożone na 14 lutego, bo TPN (Park) ma jednak swoje uwagi.
Tymczasem już niedługo u nas będziecie mogli wygrać: jeden pakiet startowy i jedno prawo gwarantujące start (ale trzeba będzie za pakiet zapłacić).
Tymczasem już niedługo u nas będziecie mogli wygrać: jeden pakiet startowy i jedno prawo gwarantujące start (ale trzeba będzie za pakiet zapłacić).
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
A może po prostu organizator uznał, że tak będzie romantyczniej :D Panowie dostaną od swoich Pań (i odwrotnie) numery startowe na Walentynki :P
- kubal
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:40:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:57
Jeżeli chodzi o Rzeźnika, to takie są realne koszta organizacji tej imprezy. Co roku patrzę na budżet z tym samym niedowierzaniem, ale rzeczywiście tyle to kosztuje. W porównaniu z Rzeźnikiem, BUGT jest logistycznie łatwiejszy (np. mniej wożenia uczestników autokarami, co stanowi duży odsetek wpisowego na Rzeźniku), ale intuicja mi podpowiada, że są inne elementy, specyficzne dla BUGT, które te koszta generują.jang pisze:Do wszystkich "naj..." tego biegu chciałbym dodać jeszcze jedno. Jest to chyba najdroższy bieg w Polsce - wpisowe 175 zł. Przebił nawet wg mnie bardzo nieprzyzwoicie drogi Bieg Rzeźnika.
BTW. Katorżnik jest droższy, a przecież mniej skomplikowany organizacyjnie

-
- Zaprawiony W Bojach
Otóż to. A nie granią. Takie pitu- pitu, żeby ściągnąć łasych na "sukcesy" biegaczy. Zresztą, jak widzę sprawa już umiera - i słusznie.JRski pisze: to nie będzie graniówka, tylko bieg po w większości wygodnych ścieżkach, a w paru miejscach po wygodnych kamieniach.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
momentami będzie też pewnie wygodne błotobieg po w większości wygodnych ścieżkach, a w paru miejscach po wygodnych kamieniach.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
gocu pisze:Otóż to. A nie granią. Takie pitu- pitu, żeby ściągnąć łasych na "sukcesy" biegaczy. Zresztą, jak widzę sprawa już umiera - i słusznie.JRski pisze: to nie będzie graniówka, tylko bieg po w większości wygodnych ścieżkach, a w paru miejscach po wygodnych kamieniach.
Szanowny Panie Gocu każdy ma jakieś cele i swoje szczyty które dla niego są WIELKIM WYZWANIEM, chociażby była by to górka o h= 10 m. Prosze powiedz mi co jest dla Ciebie sukcesem na co Jesteś łasy, bo chyba biegaczem to jesteś mizernym. Cieszenie się ze coś sie komuś nie udało jest raczej nie na miejscu. Tym bardziej ze to nie twoja sprawa.

-
- Zaprawiony W Bojach
gocu chyba po prostu często coś boli, stąd tyle jadu w postach.