http://vimeo.com/channels/maratonypolskie/54708259
Do mnie zadzwoniła koleżanka z tekstem, że jakiś człowiek biegnie z flagą "Grudziądz biega" i nie wiem dlaczego od razu wiedziałem o kogo chodzimaratończyk pisze:Jako że przez cały czas biegłem z flagą z napisem Grudziądz Biega oraz akcentem świątecznym w postaci Mikołaja na czubku masztu miałem dodatkowe brawa i owacje w stylu brawo Grudziądz, brawo ułani, brawo za dodatkowy ciężar itp![]()
Zbytek uprzejmości Maciek. Faktem jest że fajnie się biegło razem. Także mnie dopingowało do większego wysiłku, w zasadzie nie wiem, kto dyktował tempo na ostatbich kilometrachmaciek75 pisze:
Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo zadowolony z tego startu, pierwszy raz przebiegłem taki dystans z zamiarem przeżycia. Jak się okazało na mecie, czas był poniżej 2h co było dla mnie dużym zaskoczeniem. Ogromną zasługą mojego sukcesu była pomoc Sebastiana za co bardzo dziękuję.
Witam wszystkich, czy ten adres to aby prawidłowy jest? Bo chciałem parę zdjęć wysłać, tych, które robiliśmy kolo busa przed startem, ale mi wiadomość cofa. Wysłałem też na adres akademiabiegania@wp.pl, może na ten dotarły?maratończyk pisze:Jeżeli macie jakieś zdjęcia z biegu to przesyłajcie mi je na e-maila akademiabieganie@wp.pl