WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Witam ponownie,
chciałbym przypomnieć o zbliżającej się sobocie i cotygodniowych naszych zajęciach na stadionie warszawskiej Skry, godz. 9:30. Do zobaczenia !
chciałbym przypomnieć o zbliżającej się sobocie i cotygodniowych naszych zajęciach na stadionie warszawskiej Skry, godz. 9:30. Do zobaczenia !
ROBERT - Trener BBL
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
- Życiówka w maratonie: brak
Wow widze ze zima pelni pozdrowienia z Birmy, jak dobrze licze to za tydzien (albo 2 :P) powinnam wrocic na skre i wreszcie na serio przylozyc sie do jakiejs formy kurde -do zobaczenia!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Czy nadal nie ma miejsca gdzie można by się przebrać ?
Bo z chęcią wybrałbym się na bbl, lecz mam 30 min autobusem, więc trochę za dużo jak na rozgrzewkę , a jechać autobusem w dresach zmęczonym i spoconym po treningu też nie za fajnie,
Bo z chęcią wybrałbym się na bbl, lecz mam 30 min autobusem, więc trochę za dużo jak na rozgrzewkę , a jechać autobusem w dresach zmęczonym i spoconym po treningu też nie za fajnie,
-
- Zaprawiony W Bojach
A teraz pytanie do trenerki: skąd najmłodsza uczestniczka wzięła tartan?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Witam,
Dzięki za sobotnie zajęcia. Przypominam, dla prowadzących dzienniczki treningowe: 20' BC1, sprawność 10',2x/ 100, 100, 200, 300, 400/. Tyle truchtu /odpoczynku/ ile długość odcinków. Specjalne dzięki dla naszej Pani Trener Sandry/ fotki tym razem bez komentarza ?! /, Gibkość 5'
Co do zgłaszania startów, proszę przesyłać na adres: robert.kedziora@op.pl.
Pozdrawiam.
Dzięki za sobotnie zajęcia. Przypominam, dla prowadzących dzienniczki treningowe: 20' BC1, sprawność 10',2x/ 100, 100, 200, 300, 400/. Tyle truchtu /odpoczynku/ ile długość odcinków. Specjalne dzięki dla naszej Pani Trener Sandry/ fotki tym razem bez komentarza ?! /, Gibkość 5'
Co do zgłaszania startów, proszę przesyłać na adres: robert.kedziora@op.pl.
Pozdrawiam.
ROBERT - Trener BBL
- beata
- Ekspert/Trener
Zima za pasem, nam jednak ona nie straszna .
Zapraszamy zatem na nasze kolejne zajęcia, w najbliższą sobotę o 9.30 na Skrze !
Do zobaczenia !
Zapraszamy zatem na nasze kolejne zajęcia, w najbliższą sobotę o 9.30 na Skrze !
Do zobaczenia !
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękujemy wszystkim za dzisiejsze tłumne przybycie !
Jak widać, zima Wam nie straszna . Tak trzymać !
Zapraszamy za tydzień !
Jak widać, zima Wam nie straszna . Tak trzymać !
Zapraszamy za tydzień !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
O, fajnie wyszły moje małe zuchy. Wróciliśmy zadowoleni Z tydzień pracuję, ale jak tylko czas pozwoli zawitamy znowu. Ja się trochę zmotywowałem i wieczorem, już indywidualnie, ruszyłem na małą przebieżkę, po długiej przerwie. Do zobaczenia na Skrze!
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
- beata
- Ekspert/Trener
Zuchy fajnie wyszły, bo fajnie ćwiczyły .kri100f pisze:O, fajnie wyszły moje małe zuchy. Wróciliśmy zadowoleni Z tydzień pracuję, ale jak tylko czas pozwoli zawitamy znowu. Ja się trochę zmotywowałem i wieczorem, już indywidualnie, ruszyłem na małą przebieżkę, po długiej przerwie. Do zobaczenia na Skrze!
Fajnie zatem, że wpadliście na Skrę, zapraszamy za tydzień, jak tylko będziecie mogli to zjawiajcie się całą gromadą !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.