Moderator: infernal
I właśnie dlatego, że nie zależy Ci na wynikach - biegasz na zawodach i jeszcze jesteś smutna jak nie idzie zgodnie z planemAsiula pisze: Dla Ciebie number 1 są wyniki, nie dla każdego to takie istotne. Najlepsza nigdy nie będę, nigdy nie będę żyła z biegania więc po co mi to?
Tylko dla przyjemności! A Wyniki też są przyjemnościa i będę się cieszyć jak mi coś wyjdzie, albo płakać jak mi nie wyjdzie (bo cele też będę mieć i do nich będę dążyć, ale nie za wszelką cene!)... Ale przede wszystkim robię to BO LUBIĘMyślę, że większość ludzi własnie dlatego biega...
Wiem, że cięzko Ci to zrozumieć![]()
Na zawodach biegam... dla tej cudnej atmosferytomasir pisze:
I właśnie dlatego, że nie zależy Ci na wynikach - biegasz na zawodach i jeszcze jesteś smutna jak nie idzie zgodnie z planem
A gdzie tu jakiś Bartoszak??Martyna_K pisze:Takim treningiem to bez problemu zaczniesz biegać szybciej,tak jak chciałaś Asiula![]()
Niech żyje Bartoszak!![]()
memberlist.php?mode=viewprofile&u=8557mar_jas pisze:A gdzie tu jakiś Bartoszak??Martyna_K pisze:Takim treningiem to bez problemu zaczniesz biegać szybciej,tak jak chciałaś Asiula![]()
Niech żyje Bartoszak!![]()
![]()
10.11 to lodowisko zamieni się w Shoowroom na Mayday i będę się tam bawiłAsiula pisze:A w Katowickim Spodku jest lodowisko całoroczne, gdzie mam rzut beretem
A nie, nie... Mayday jest na płycie głownejGife pisze: 10.11 to lodowisko zamieni się w Shoowroom na Mayday i będę się tam bawił