Żeby nie było tak optymistycznie należy do podanych pozycji dopisać na końcu dodatkowe 0 (zero)techgraph pisze:Kolega wrócił z Wielkiego Świata ... a u nas dopiero 25.10 ... a Frankfurt 28.10 ...
ale co tam ja napiszę jak poszło Tomkowi ... czas netto 2:52:47 msc. 149 open 31 w kat. wiekowej
Gratulacje !!!!
OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jak dzisiejsze spotkanie ?
ja tradycyjnie miałem być ale byłem w pracy
ja tradycyjnie miałem być ale byłem w pracy
- klatomek
- Dyskutant
http://www.hr-online.de/website/fernseh ... t_33394446
http://live.bmw-frankfurt-marathon.com/ ... eaderboard
http://live.bmw-frankfurt-marathon.com/ ... eaderboard
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
No niestety przykra wiadomość nasz Trener i jednocześnie pacemaker Patrika Makau nie wystartował w Maratonie we Frankfurcie ...
Za pewne różne wieści do Was dotrą ale utnę je krótko ...
Podczas porannej odprawy Patrick poinformował Tomasza ... że niestety nie czuje się w dniu dzisiejszym na siłach zaatakować swój własny i niepowtarzalny rekord świata w maratonie (2:03:38).
Tomasz w związku z powyższym będąc zakontraktowanym "zającem" Patricka a nie chcąć tracić niepotrzebnie sił postanowił nie wystartować.
Jednocześnie oświadczył że podejmie się tej odpowiedzialnej roli w BMW Berlin Maraton 2013 ... co Patrick przyjął z nieukrywanym zadowoleniem ...
A więc nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki za Tomasza ... no i Patricka w 2013 roku ...
Przyznam że całą tą sytuacją jestem mocno "zniesmaczony" ... jest to kolejny przykład niepoważnego traktowania a wręcz dyskryminacji białych biegaczy, ich wielotygodniowej pracy, nie mówiąc już o niedotrzymywaniu warunków podpisanych kontraktów ...
Za pewne różne wieści do Was dotrą ale utnę je krótko ...
Podczas porannej odprawy Patrick poinformował Tomasza ... że niestety nie czuje się w dniu dzisiejszym na siłach zaatakować swój własny i niepowtarzalny rekord świata w maratonie (2:03:38).
Tomasz w związku z powyższym będąc zakontraktowanym "zającem" Patricka a nie chcąć tracić niepotrzebnie sił postanowił nie wystartować.
Jednocześnie oświadczył że podejmie się tej odpowiedzialnej roli w BMW Berlin Maraton 2013 ... co Patrick przyjął z nieukrywanym zadowoleniem ...
A więc nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki za Tomasza ... no i Patricka w 2013 roku ...
Przyznam że całą tą sytuacją jestem mocno "zniesmaczony" ... jest to kolejny przykład niepoważnego traktowania a wręcz dyskryminacji białych biegaczy, ich wielotygodniowej pracy, nie mówiąc już o niedotrzymywaniu warunków podpisanych kontraktów ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
A w ogóle pojechał? Jest tyle sposobów na tańsze wycieczki zagraniczne...
Ale Lewandowska pierwsza klasa i pierwsza po Afrykankach. I Brzeziński dał się jedynie o 1 s wyprzedzić Niemcowi. Afryka poza zasięgiem... Żebym był młodszy, to... byłoby fajnie
Ale Lewandowska pierwsza klasa i pierwsza po Afrykankach. I Brzeziński dał się jedynie o 1 s wyprzedzić Niemcowi. Afryka poza zasięgiem... Żebym był młodszy, to... byłoby fajnie
-
- Rozgrzewający Się
uuu a jaką masz życiówkę ?
- MarcusPower
- Zaprawiony W Bojach
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
MarcusPower pisze:witam
może to nie miejsce na takie pytanie ale są tu ludzie co korzystają ze stadionu na Kortowie.
Powiedzcie mi proszę czy jak jest ciemno to stadion jest w jakiś sposób oświetlony. Nie mówię tu o godzinie 22 ale tak około godziny 18?
Bardzo dziękuję za pomoc
Pewnie że da się zrobić trening na stadionie. Oświetlenie głównie z latarni ulicznych wzdłuż ulicy Kanafojskiego i Oczapowskiego, a także z akademika vis-a-vis trybuny głównej. Zawsze można wspomóc się czołówką. Ja sam korzystałem wielokrotnie z bieżni w tym roku w trakcie przygotowań do 34. MW po godz. 22-giej i jak dla mnie było dość światła
Odwagi, na pewno nie będziesz sam.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Niestety większość tego co napisał Tachgraph to prawda co do ceny wyjazdu, to pobiegnięcie w tym biegu w mojej dyspozycji mogło się okazać najdroższym biegiem w życiu. Dlatego bardzo spokojnie podchodzę do sytuacji. Frankfurt, był jednym ze stopni. Widocznie będę musiał go przeskoczyć. W niedzielę ani przez chwilę nie żałowałem, że nie ma mnie na trasie. Gorączka, ból wszystkich mięśni, kości i ścięgien nasilał się kiedy zerkałem na relację w tv. Ogarniała mnie trudna do opisania ulga z faktu, że mogę leżeć i nie poruszać się. Przyznam również, że rozmyślanie o bieganiu, które zawsze jest lekiem na wszystko tym razem WOGÓLE nie skutkowało, mało tego nie miało miejsca.
Maratonu nie zobaczyłem.. jeśli czerpać to pełną piersią więc za rok!!
często pada pytanie o pakiet i tu bardzo miłe zaskoczenia dla mnie czołowego hodowcy drobiu. w pakiecie 4 dorodne jajka pomalowane jak na wilkanoc. smaku nie znam, jeszcze przed konsumpcją. poza tym standard + pasta do zębów, gazowany isotonik, gąbka itp
aaaaa jak na razie nie znam lepszej turystyki niż biegowa, nawet jeśli bez biegania
Maratonu nie zobaczyłem.. jeśli czerpać to pełną piersią więc za rok!!
często pada pytanie o pakiet i tu bardzo miłe zaskoczenia dla mnie czołowego hodowcy drobiu. w pakiecie 4 dorodne jajka pomalowane jak na wilkanoc. smaku nie znam, jeszcze przed konsumpcją. poza tym standard + pasta do zębów, gazowany isotonik, gąbka itp
aaaaa jak na razie nie znam lepszej turystyki niż biegowa, nawet jeśli bez biegania
Tomek Domżalski
- MarcusPower
- Zaprawiony W Bojach
weja pisze:MarcusPower pisze:witam
może to nie miejsce na takie pytanie ale są tu ludzie co korzystają ze stadionu na Kortowie.
Powiedzcie mi proszę czy jak jest ciemno to stadion jest w jakiś sposób oświetlony. Nie mówię tu o godzinie 22 ale tak około godziny 18?
Bardzo dziękuję za pomoc
Pewnie że da się zrobić trening na stadionie. Oświetlenie głównie z latarni ulicznych wzdłuż ulicy Kanafojskiego i Oczapowskiego, a także z akademika vis-a-vis trybuny głównej. Zawsze można wspomóc się czołówką. Ja sam korzystałem wielokrotnie z bieżni w tym roku w trakcie przygotowań do 34. MW po godz. 22-giej i jak dla mnie było dość światła
Odwagi, na pewno nie będziesz sam.
Dzięki za odpowiedź. Niby spędziłem 5 lat na kortowie ale nigdy nie korzystałem ze stadionu (mój błąd he he)
Chcę wykorzystać stadion na okres zimowy bo trochę nie uśmiecha mi się biegać po lasach w takie ciemności:) może i cykor ze mnie
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Tomku ... a ja niezmiennie ... jaki plan na sobotę ? Czy już od tej soboty rusza cykl "Z Biegiem Natury" ... gdzie zbiórka i o której godzinie ?
- loko
- Zaprawiony W Bojach
jako, że przez najbliższe 5 miesięcy szykuje nam się mała olsztyńska wojna na dystansach 5km, to odpowiadająca na pytanie Techgrapha, należy w sobotę popracować nad siłom i szybkościom osobistom. 10x100m podbiegów
jak Wam się podoba plan taki?
jak Wam się podoba plan taki?
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Jako oportuniasta powiem ... no way ...
jako prowodyr ... dznx ...
i niech moc będzie z Wami
jako prowodyr ... dznx ...
i niech moc będzie z Wami