GRUDZIĄDZ BIEGA

Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla wszystkich, zwłaszcza dla Andrzeja :usmiech: Z kontuzją dałeś radę taki czas osiągnąć - szacun :usmiech:
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
PKO
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim.Jeszcze raz dziękuję za to że wspieracie nas w naszym amatorskim bieganiu i że motywuje to was również do trenowania i wyznaczania sobie nowych celów.Myślę że już przyszły rok będzie przełomowy dla naszej Akademi Biegania i trzeba będzie wynajmować busa na wspólne wyjazdy.Właśnie o coś takiego mi chodziło jak zacząłem angażować się w akademię żeby jak najwięcej osób lubiących biegać z naszego miasta zintegrowała się w grupie, nabywała wiedzę praktyczną i teoretyczną,wymieniała się informacjami związanymi z sportem itd.

Przychodzi para małżeńska do lekarza i pyta się:
- Panie doktorze jak się robi dzieci?
Na to doktor:
- Nie jestem w tym doświadczony ale na początek róbcie to jak te pieski za oknem.
Para przyszła ponownie:
- No i jak? pyta się doktor
- No na początku się wstydziliśmy, ale teraz robimy to na każdym trawniku!
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z cyklu trening biegacza-10 rzeczy, których biegacze powinni unikać!

http://aktywni.pl/aktualnosci/10-rzeczy ... nni-unika/
Awatar użytkownika
Icenty
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Muszę przyznać, że wyjazd do Piły zapamiętam na długo. Świetna zabawa i organizacja. Marcin już wspomniał że polewaliśmy całą drogę. Gratulacje wszystkim za naprawdę imponujące wyniki. Dzięki Jurkowi za wsparcie medialne, a Jarkowi za celne wskazówki trenerskie.
Ja wkażdym razie mam już napewno śrubę na punkcie biegania. I nawet wczoraj zaplanowaliśmy z Marcinem start w przyszłorocznym maratonie.
Ponieważ zająłem 586 miejsce w mojej grupie wiekowej, co uważam za doskonały wynik jak na debiut :oczko: chciałem zadetykować mój bieg mojemu teściowi, który całe życie czynnie usprawiał sport amatorsko, a mimo to dziś jego serducho wymaga małej naprawy.
Dzięki Wszystkim za wspaniały wczorajszy dzień.
Obrazek
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki uprzejmości Jurka naszego administratora strony internetowej pojawiły się fotki z wyjazdu do Piły.
http://www.akademia-biegania.pl/index.p ... &Itemid=93
damian_91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam. Gratulacje dla biegaczy AB, którzy pokonali trasę półmaratonu w Pile. Na Facebooku wst. zdjęcia tekstów z Gazety Pomorskiej. Co do sukcesu pani Arlety - może trzeba upilnować powrót paraolimpijki i powitać ją jakimś upominkiem od Akademii Biegania? Albo podziękować za srebrny medal i zaprosić na nasz trening listownie?

Druga sprawa to akcja dla Domu Dziecka - rozpoczyna się o godz. 12? Chcę wys. tekst do lokalnego tygodnika "Czas Świecia". Andrzej - mogę podać twój nr tel. czy może mail AB, żeby ewentualni darczyńcy lub chętni wspomogli tę akcję? O ile pamiętam Czas Świecia kończy składanie wydania (ukazuje się w piątki) w środę. Chciałem dzisiaj wys. tekst albo jutro - jak wyrobie z czasem.

Pozdrawiam
Nie od razu Rzym zbudowali, prawdopodobnie nigdy żaden człowiek nie przejdzie Mount Everest w jeden dzień - pewnych spraw w mgnieniu oka nie przeskoczysz, dlatego trenuj, a kiedyś przyjdzie Twój dzień chwały.
damian_91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Do godz. 15:45, 10.09.12r. na liście startowej do biegu Bronka Malinowskiego widnieje 126 nazwisk.

Jak na razie reprezentowanie Akademii Biegania Grudziądz zadeklarowali:

Andrzej
ja
Dariusz
Robert
Maciej
Zbyszek
Zbigniew
Alicja
Sebastian
Dawid
Jarek
Piotr
Rafał

A gdzie reszta?? Macie czas na zapisy do środy. Link: http://www.domtel-sport.pl/zgloszenia_m ... LP_impr=24
Nie od razu Rzym zbudowali, prawdopodobnie nigdy żaden człowiek nie przejdzie Mount Everest w jeden dzień - pewnych spraw w mgnieniu oka nie przeskoczysz, dlatego trenuj, a kiedyś przyjdzie Twój dzień chwały.
damian_91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Brzoza Biega nas pozdrawia :hejhej: My też do Was machamy ipozdrawiamy \o/ Link: http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 3&bieganie
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzwonił do mnie Sebastian i raczej akcję zaczniemy gdzieś około 14 a wyjazd z Grudziądza o 13.30 bo wcześniej dzieciaki mają obiad i Alicja wolała by żeby byli po nim.Możesz podać numer i e-maila w koncu jestem w to wszystko jakos zaangażowany :szok:
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki za przypomnienie, bo z tego wszystkiego jeszcze bym się zapomnial zapisać :hahaha:
W każdym razie już widnieje na liście :usmiech:
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
Awatar użytkownika
dejw
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

damian_91 pisze:Brzoza Biega nas pozdrawia :hejhej: My też do Was machamy ipozdrawiamy \o/ Link: http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 3&bieganie
Link nie działa.Możesz poprawić?
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich zaglądających na nasze forum :taktak: .Dzisiaj piękna pogoda :uuusmiech: szkoda tylko że to już końcówka lata i z dnia na dzień pogoda nie za bardzo będzie nam biegaczom sprzyjała :wrr: .Jednak dzięki forum i moim przypomieniom :niewiem: kiedy mamy wspólny trening pogoda czy nie pogoda to przyjść będzie trzeba żeby nie zapomieć twarzy kolegów i kolezanek. :hejhej:

Do dziś pamiętam mój “pierwszy raz” z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w “tych” kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo… PUF, i było po sprawie… Spojrzała się na mnie przerażona: “jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?” Odpowiedziałem tylko “no pewnie”, i podniosłem kciuk, by jej pokazać.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z cyklu trening biegacza-"Chcę spalić tkankę tłuszczową. Co robię źle?"

http://fitness.sport.pl/fitness/1,11135 ... zle__.html
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamiętajcie w środę mamy wspólny trening z Akademią Biegania.Spotykamy się o godzinie 18.00 przed plażą miejską w Rudniku.Na treningu bezpośrednia relacja z naszego wspólnego wyjazdu do Piły oraz pogaduchy na temat naszych przygotowań do biegu Bronka i wyjazdu do Bąkowa.Wszystko oczywiście podczas truchtu aby nie marnować czasu.
Awatar użytkownika
Da_Vido
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Polecam ciekawy opis przebiegu pół ironmana.
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... code=33660
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ