![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Już znalazłam... Wiem, dlaczego nie zwróciłam na niego uwagi... na 16.09 przymierzam się do półmaratonu w Tychach
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
No, Asiula, wreszcie! :uuusmiech:Asiula pisze:
Już znalazłam... Wiem, dlaczego nie zwróciłam na niego uwagi... na 16.09 przymierzam się do półmaratonu w Tychach
Martyna_K pisze:No, Asiula, wreszcie! :uuusmiech:Asiula pisze:
Musi przestać boleć prawy bok...Martyna_K pisze: Już mi na trening śmigaj, żeby te głupoty wybiegać! Dasz radę i tyle!![]()
![]()
:*
Lepiej nie..., bo jak patrze na jego treningi, jego życiówki i jego czasy to się zastanawiam po co biegamMartyna_K pisze: A jak mi nie przestaniesz takie głupoty wygadywać, to skontaktuję się z Twoim Coachem!Jak Ci walnie mowę motywacyjną, to wtedy Ci w pięty pójdzie...![]()
![]()
racja...pulchniak pisze:Tym kłuciem w boku się nie przejmuj.
Zdarza się jak zaczynasz wchodzić na wyższe prędkości a Twój organizm w sensie mięśni przepony nie jest na to jeszcze gotowy. Tutaj masz o tym artykuł.
Też się z tym borykałem w maju i czasem jeszcze mi się odzywa po mocnych akcentach.
Ale kolka może mieć też dobre strony. W pewnym momencie pokazuje Ci z jakim tempem możesz trenować.
Asiula, słuchaj Wujka Pulchniaka, bo wybawił mnie od okrutnych kolek tym artykułem ...pulchniak pisze: Ale kolka może mieć też dobre strony. W pewnym momencie pokazuje Ci z jakim tempem możesz trenować.
O widzisz, i po tym poznaje się dobrego trenera (nawet jeśli ma przedimek ,,sado''mar_jas pisze:
A poza tym jak nie zaczniesz myślec pozytywnie to ci do chudego zada nakopie przy pierwszej okazji