W ogóle to czy wspominałam już, że mam zakwasy? Tak się zastanawiam, ile muszę łazić na tego body pumpa, żeby przestać je mieć?
Moderator: infernal
Tylko obiecaj Kachita ,że nie ogolisz głowy jak Portman!kachita pisze:No dobra, dobra, bo się zarumienię![]()
Kurcze, oglądałam właśnie filmik na youtube ,żeby obczaić co to jest ten body pump i mogę Ci kochana powiedzieć jedno-pewnie długo będziesz cierpiała...kachita pisze: W ogóle to czy wspominałam już, że mam zakwasy? Tak się zastanawiam, ile muszę łazić na tego body pumpa, żeby przestać je mieć?
Nom. Prawdę Martyna mówi. Ja od samego patrzenia dostałam zakwasów. Mogę jedynie Ci współczuć, co też robię.Martyna_K pisze: Kurcze, oglądałam właśnie filmik na youtube ,żeby obczaić co to jest ten body pump i mogę Ci kochana powiedzieć jedno-pewnie długo będziesz cierpiała...![]()
Okres burzy, naporu i eksperymentów z fryzurą mam już (prawie) za sobą - miałam już włosy kilkumilimetrowe (kazałam fryzjerce zgolić wszystko maszynką, a miałam wtedy włosy do brody - pięć razy się pytała, czy jestem pewnaMartyna_K pisze:Tylko obiecaj Kachita ,że nie ogolisz głowy jak Portman!![]()
Asiula, wrzucałam jakieś fotki na bloga, możesz obejrzeć.Asiula pisze:A ja nie widziałam Kachity...![]()
Ja równieżkachita pisze: Okres burzy, naporu i eksperymentów z fryzurą mam już (prawie) za sobą - miałam już włosy kilkumilimetrowe (kazałam fryzjerce zgolić wszystko maszynką, a miałam wtedy włosy do brody - pięć razy się pytała, czy jestem pewna), jak i niebieskie. Poza tym włosy odrastają, i to szybko, więc nie widzę problemu
![]()