Poznań
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
ja chętnie.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
No niestety: http://sport.onet.pl/igrzyska/lekkoatle ... 44894.htmlyacool pisze: Chcę zwrócić Waszą uwagę na ciekawą postać w kobiecych biegach średnich. Mariem Alaoui Selsouli z Maroka, to nie jest jakaś nowo wschodząca gwiazda, ale z uwagi na dominację biegaczek z Kenii i Etiopii, jest jakby nieco w ich cieniu. Cieniem położył się także na jej karierze incydent dopingowy lecz z mojego punktu widzenia nie ma to żadnego znaczenia, by tę właśnie zawodniczkę przedstawić bliżej.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:12
Chętnie wezmę udział w teście.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wielka szkoda dla nas, bo jeśli zostanie zdyskwalifikowana, to nie zobaczymy jej więcej na zawodach. A jej ruch może służyć jako przykład do naśladowania. Niewątpliwie ta dziewczyna wyróżnia się spośród innych biegaczek piękną pracą, niestety wyróżnia się też czymś innym... Jestem bardzo zmartwiony tą informacją, gdyż liczyłem nie tylko na jej złoto na 1500 metrów, ale przede wszystkim czekałem na wielki spektakl techniczny w jej wykonaniu. Powiem szczerze, że bardziej nawet interesowała mnie ta rywalizacja od rywalizacji mężczyzn na 5000 i 10000 metrów.
-
- Zaprawiony W Bojach
interesuje mnie gdy ktoś pięknie śpiewa ale jeżeli jest to dajmy na to morderca to mam ten śpiew głęboko w poważaniu. na tej samej zasadzie tracę zupełnie zainteresowanie rytmem tej dziewczyny i piękną techniką - jest głupią oszustką i tyle. end of story.
na tysiąc się raczej nie porwę, chociaż mam w planach interwały na stadionie w sobotę rano, więc może jako ostatni odcinek? na dobicie...?
na tysiąc się raczej nie porwę, chociaż mam w planach interwały na stadionie w sobotę rano, więc może jako ostatni odcinek? na dobicie...?
-
- Zaprawiony W Bojach
Bieg był świetny. Dziękuję Dominikowi za wspólne przebiegnięcie mojej pierwszej 10-tki Mam nadzieję, że ta poza "saskłacza" to nie przez moje gadanie na trasieyacool pisze:Dżon Łejn na dzikim Wałczu
Oczywiście zgłaszam się do testu na 1000m.
-
- Wyga
Nieco późno, ale wrzuciłem zdjęcia z 2 Wałeckiego biegu filmowego. Jeżeli ktoś chciałby dostać któreś zdjęcie w oryginalnym rozmiarze, to niech da znać.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Takie tam moje biegowo-marszowe wariacje niedaleko Warmińskiej ...Gadulstwo można przewinąć ..
http://www.youtube.com/watch?v=tY_himv-L_0
http://www.youtube.com/watch?v=tY_himv-L_0
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapraszam jutro na zajęcia o 9:30, a kto ma ochotę sprawdzić się na 1000 metrów to na 9:00.
---------------------------------------------
Za tydzień proponuję piątkę na dochodzenie wokół Rusałki. Będzie lider?
-
- Wyga
Jeżeli chodzi o mnie, chociaż w takim wypadku powinna być raczej mowa o zającu a nie o liderze , to chętnie sobie pobiegamyacool pisze:Zapraszam jutro na zajęcia o 9:30, a kto ma ochotę sprawdzić się na 1000 metrów to na 9:00.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wstawiłem już wyniki dzisiejszego testu. Są do pobrania na pierwszej stronie. Kto chce linki do filmów z biegu, to proszę o info na maila. Adres mailowy jest również podany na pierwszej stronie.
Dobre tempo pejsmejkera
i finisz lidera
------------------------------------------
Za tydzień bieg na dochodzenie wokół Rusałki. Myślę, że trzeba go zrobić bardzo wcześnie, żeby przyjemnie się biegało. Potem wskoczymy do wody jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj. Specyfikę tych zawodów wstawiałem już na forum przy okazji pierwszego biegu na dochodzenie, który odbył się 30 czerwca. Lider jest ten sam. Zwycięzca dostaje puchar i gratulacje od prezesa. Proszę o zgłoszenia chętnych do uczestnictwa w rywalizacji.
Dobre tempo pejsmejkera
i finisz lidera
------------------------------------------
Za tydzień bieg na dochodzenie wokół Rusałki. Myślę, że trzeba go zrobić bardzo wcześnie, żeby przyjemnie się biegało. Potem wskoczymy do wody jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj. Specyfikę tych zawodów wstawiałem już na forum przy okazji pierwszego biegu na dochodzenie, który odbył się 30 czerwca. Lider jest ten sam. Zwycięzca dostaje puchar i gratulacje od prezesa. Proszę o zgłoszenia chętnych do uczestnictwa w rywalizacji.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2012, 16:11 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.