ZIELONA GÓRA - ul. Sulechowska 37. Sobota 9:30!

trening BbL ZG
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jesteście fantastyczni ! Gratuluje Wam serdecznie. Teraz szlifujemy formę na Bledzew. Błota dosyć więc w sobotę trening na stadionie.
Na głównej o nas cisza ale ważne co jest tu w naszej grupie i no w płucach oraz w nogach.
New Balance but biegowy
magda77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Trzymam kciuki za Darka w akcji "Śnieżka"!
Sobotniego treningu nie mogę się już doczekać:)
magda77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiejszy trening - prawdziwa "rzeźnia", ale było super:) Od jutra wbiegam na moje IV piętro skipem A, co drugi schodek:)
Fajne jest to, że jest nas coraz więcej! Oby tak dalej!
Awatar użytkownika
darek12
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:20
Życiówka w maratonie: 03:46:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Śnieżka zdobyta, przetarłem szlak dla BBL :).
Czas o 30min lepszy niż zakładałem - dystans 14,3km,: 1h 51min. co dało 211 miejsce na 360. Ale to bez znaczenia. Impreza bardzo udana.
Pierwsze na mecie miał czas 1h - chyba nawet wyciąg wolniej jedzie :)
Najgorsze było to, że w dół też na piechotę (oj boli dupa), bo tak wiało, że wyciąg zamknęli!. 2h pod górę! a potem 2,5h w dół!
Ale słyszałem, że moja Śnieżka to Pan Pikuś w porównaniu do Waszego treningu ... To może Bieg katorżnika :) - będzie za miesiac. http://www.wkbmeta.pl/biegkatorznika/
magda77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

darek12 pisze:Śnieżka zdobyta, przetarłem szlak dla BBL :).
Czas o 30min lepszy niż zakładałem - dystans 14,3km,: 1h 51min. co dało 211 miejsce na 360. Ale to bez znaczenia. Impreza bardzo udana.
Pierwsze na mecie miał czas 1h - chyba nawet wyciąg wolniej jedzie :)
Najgorsze było to, że w dół też na piechotę (oj boli dupa), bo tak wiało, że wyciąg zamknęli!. 2h pod górę! a potem 2,5h w dół!
Ale słyszałem, że moja Śnieżka to Pan Pikuś w porównaniu do Waszego treningu ... To może Bieg katorżnika :) - będzie za miesiac. http://www.wkbmeta.pl/biegkatorznika/
Brawo za zdobycie Śnieżki!! Łączę się w bólu w temacie zakwasów:)
Za bieg katorżnika to może dziękuję, z racji pijawek oczywiście:)
dorota79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No Darek gratulacje :) Jesteśmy dumni z Ciebie :hejhej: Za rok może się dołączymy :hej:

Również łączę się w bólach zakwasowych :ojnie: Ja jak wiecie na dobitkę w sobote 45 km na rowerze do Sławy, prosto po rzeźni na treningu ;) i w niedziele powrót również na rowerze. Jechała się ciężko raz, że po treningu, dwa w obie strony strasznie wiało i to w twarz, więc miało się wrażenie, że pedałuje się w miejscu.

Bieg Katorżnika :orany: to jakaś totalna masakra....ale kto wie, może się skusimy kiedyś, ale te pijawki, o których Magda wspomniała brrr... :ojnie:
Awatar użytkownika
darek12
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to żeby Was zachęcić, fotka zielonogórskiej ekipy na szczycie magicznej Śnieżki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
magda77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

darek12 pisze:No to żeby Was zachęcić, fotka zielonogórskiej ekipy na szczycie magicznej Śnieżki.
Plany stworzenia żeńskiej ekipy w biegu na śnieżkę już się rodzą:) (na facebooku:))
A Janusz "tradycyjnie" rowerem do Karpacza jechał, czy tym razem odpuścił?:)))
magda77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dorota79 pisze:No Darek gratulacje :) Jesteśmy dumni z Ciebie :hejhej: Za rok może się dołączymy :hej:

Również łączę się w bólach zakwasowych :ojnie: Ja jak wiecie na dobitkę w sobote 45 km na rowerze do Sławy, prosto po rzeźni na treningu ;) i w niedziele powrót również na rowerze. Jechała się ciężko raz, że po treningu, dwa w obie strony strasznie wiało i to w twarz, więc miało się wrażenie, że pedałuje się w miejscu.

Bieg Katorżnika :orany: to jakaś totalna masakra....ale kto wie, może się skusimy kiedyś, ale te pijawki, o których Magda wspomniała brrr... :ojnie:
Dorotka, jak tak dalej będziesz po BBL rowerem do Sławy w tę i z powrotem pomykac, to bieg katorżnika do dla Ciebie będzie pikuś:)
PS: Kiedy nasze treningi do połówki zaczynamy?:)) Proponuję od początku sierpnia, raz w tygodniu:)
Awatar użytkownika
darek12
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Powoli, powoli, powoli :grr: . A dokąd tak gna ?????? Jaka połówka! - najpierw 10km
Bieganie 10km (60min) to następny etap wtajemniczenia. Tu już trzeba biegać min 3 razy w tygodniu, najlepiej 4. Np: wt, czw, sob, nd.
Proponuję Święto 10km na kultowym biegu w Poznaniu: Maniacka Dziesiątka. Marzec 2013r.
To prawdziwe święto biegania - kilka tysięcy ludzi.... Najlepsza dycha w Polsce.
A tu jest przykładowy plan treningowy: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=169
Plus obóz przetrwania BBL u Justyny :hej: - będzie OK
dorota79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Madzia plan z naszym wspólnym treningiem od sierpnia super :taktak:
dorota79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Darek my poprostu dzielne dziołchy jesteśmy :hej: 10 km to pykniemy po drodze przy okazji :hahaha: Potrenować można, a co z tego wyjdzie to się okaże...
julia85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja też uważam, że dziewczyny za bardzo się rozkręcają :) jesteśmy jako zawodnicy na stronie BBL!
trening BbL ZG
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Widzę, że miłość do wyczynu kwitnie wśród Was. Wspaniale! Podziwiam i jestem z grupy dumna: Śnieżka, rowerem do Sławy, treningi w tygodniu oraz sobotni BbL jako dodatek.

Mam dla Was kilka informacji od organizatorów BbL:

1. Zmiana zasad wygrania zegarka w tym miesiącu.

"zegarek Suunto tym razem powędruje do osoby, która w najciekawszy sposób dokończy zdanie BiegamBo...
Odpowiedzi przesyłajcie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl. Na Wasze pomysły czekamy do wtorku, 24 lipca, do północy."

2.BiegamBoLubię partnerem akcji Samsung Hope Relay.

Samsung Hope Relay to wyjątkowa akcja, w której 10 przebiegniętych kilometrów może być zamienione w złotówkę na wakacje dla dzieci z SOS Wiosek Dziecięcych.

Akcja już się rozpoczęła, ale będzie trwać do końca Igrzysk Olimpijskich w Londynie, czyli do 12 sierpnia. Co zrobić, żeby włączyć się do akcji? Wystarczy pobrać aplikację Samsung Hope Relay, za pomocą linku http://www.samsung.com/uk/london2012/sa ... ope-relay/ i założyć swój profil. Aplikacja działa na systemach Android, Bada oraz iOS. Zawsze, kiedy ruszasz w trasę uruchom GPS – nawet wtedy, kiedy biegniesz do autobusu lub idziesz do sklepu – liczy się każdy pokonany kilometr.

W jaki sposób do akcji przyłącza się BiegamBoLubię? Tworzymy drużyny BiegamBoLubię: każda miejscowość swoją. Sprawdzimy, której drużynie uda się pomóc najbardziej i która drużyna uzbiera najwięcej kilometrów, które Samsung zamieni w pieniądze dla dzieci.
magda77
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

trening sobotni BBL nie jako dodatek, ale jako danie główne:)
Aplikacja Hope Relay będzie!
Gorzej z kreatywnością w wymyślaniu hasła :lalala:
ODPOWIEDZ