A w Bukownie nie startowałes czasem...?
Moderator: infernal
eee to superpardita pisze:ja latałam kiedyś na paralotni (mam nawet licencję
A w Bukownie nie startowałes czasem...?
no właśnie rozmyło się jakoś latanie... zrobiłam licencję, jak miałam 16 lat. A to wymaga czasu i KASY. A wiesz - mając 16 lat mało kto ma grubszy portfel...Ale chciałabym wrócić do tegopanucci10 pisze:eee to superpardita pisze:ja latałam kiedyś na paralotni (mam nawet licencję
A w Bukownie nie startowałes czasem...?i latasz dalej? Ja ok 6lat temu robilem kurs na spadochron i skakałem z ok 1000m-1300m ale licencja mineła mi rok temu i dupa
A w Bukownie nie startowałemoszczedzam sily na triathlon który zbliza sie wielkimi krokami
Ty nie zazdrość tylko sam skoczpulchniak pisze:Zazdrocha skoku (i żonki oczywiście)
No fakt kasy trzeba sporo dlatego też 6lat temu zrezygnowaliśmy bo kasy nie mielismy,a sama widzisz ze powrót jest mozliwypardita pisze:no właśnie rozmyło się jakoś latanie... zrobiłam licencję, jak miałam 16 lat. A to wymaga czasu i KASY. A wiesz - mając 16 lat mało kto ma grubszy portfel...Ale chciałabym wrócić do tegopanucci10 pisze:eee to superpardita pisze:ja latałam kiedyś na paralotni (mam nawet licencję
A w Bukownie nie startowałes czasem...?i latasz dalej? Ja ok 6lat temu robilem kurs na spadochron i skakałem z ok 1000m-1300m ale licencja mineła mi rok temu i dupa
A w Bukownie nie startowałemoszczedzam sily na triathlon który zbliza sie wielkimi krokami
może kiedyś - fajna sprawa! Zatem trzymam kciuki za triatlon:)
wrazenia zajebisteGife pisze:Oo..zaliczyłeś skok w tandemie widzę
Piękne wrażenia pewnie co? Z 4 tys m powinieneś lecieć swobodnie 5 minut, z tą minutą to trochę za krótko.
Tak skaczą w Poznaniu z tej wysokości. I też chcę spróbować
Ano przyjemnie biegnie sie w duzej grupce osob , tym bardziej znajomychDarekbe022 pisze:8 osób na treningu :uuusmiech:
Ja sam ledwo jedną ogarniam co do biegania![]()
Fajna sprawa z taką grupą Wojtek. Widzimy się na żubrze !
heh włąśnie dostałem główny filmpulchniak pisze:Film profeska a skoku zazdroszczę jeszcze bardziej
heh miało być homantycznie bo wymyśliliśmy takie zakończenie na płytce ze ślubuLadyE pisze:ale homantycznie![]()
gratuluje
co za nuta leci w tle?
no niestety nie w cenie wyszło 250 złociszy dodatkowoGife pisze:Świetny ten filmik. Pamiątka w cenie skoku?
Jak patrzę, że chcą sobie + 200zł skasować za film i zdjęcia, to myślę, że dam im swój sprzęt i niech cykają foty
Ano niefart, ale mam nadzieje ze do sb jakos zejdzie opuchlizna i bedzie w miare ok. Od momentu jak przekułem skóre i wyplynela ropa jest coraz lepiej, tak ze jestem dobrej mysli ze jednak jakos uda mi sie przebiec te 21kmkachita pisze:Aj, co za niefart... Kurczę, człowiek się tyle szykuje do konkretnej imprezy i coś takiegoDobrze, że to nie olimpiada
Przemywaj to codziennie (czy jakoś tak, żeby się nie paskudziło) i trzymam kciuki, żeby się szybko zagoiło!