WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
sebol181
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 52,00
Życiówka w maratonie: 4,55

Nieprzeczytany post

W piątek czyli jutro rozpoczęcie Euro :) Najbardziej dla nas interesujący mecz otwarcia Polska-Grecja. Jak obstawiacie wynik?? Na sobotnich zajęciach zapewne będzie to główny temat. Mam nadzieję, że w trakcie truchtu będziemy mile wspominać zwycięskie gole a nie odwrotnie :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jacwos pisze:kachita przede wszystkim zdrowiej nam jak najszybciej.
Postaram się :) Nie chcę być przesadnie optymistyczna, ale tak jakby idzie ku dobremu, dyskomfort w łydce coraz mniejszy. Ale przyszły tydzień chyba też odpuszczę, przynajmniej do środowej wizyty u fizjoterapeuty.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

a już jutro o 9.30 na bieżni tartanowej Stadionu Olimpijskiego rozpoczynamy kolejne zajęcia. Oby wszyscy dziś wieczorem i jutro rano mieli tak doskonały nastrój jak my na Biegam Bo Lubię :) Ja nie lubię obstawiać wyniku - chciałbym zobaczyć naszych ładnie grających i wygrywających :)
Jacek Wosiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

fotki z ostatnich zajęć http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Miłego tygodnia :)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
norkun
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ech..... Ostatnio trochę opuszczam zajęcia i w sobotę też mnie nie będzie :ech: Na pocieszenie w Oławie poprawiłem życiówkę :usmiech:
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszam wszystkich do wspólnego biegania w najbliższą sobotę tj. 16 czerwca, na godz. 9.30 na Stadion Olimpijski.
Postaram się ostudzić emocje przed ważnym meczem Polaków u nas we Wrocławiu. Zapraszam Tomek.
Awatar użytkownika
sebol181
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Hej, a co to za brak zdjęć, czyżby nie było aparatu?? Co robiliście na ostatnich zajęciach?? Emocje już oczywiście mocno ostudzone więc teraz czekam na gorące relacje z ostatnich zajęć :) !!!
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

w sobotę królowały płotki :) Zdjęcia dziwnym trafem nie pojawiają się na stronie głównej na facebooku ale na pewno tam są http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=3 Pozdrawiam :)
Jacek Wosiek
rosemary
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,

Chciałabym dołączyć do grupy biegającej ;) Widziałam zdjęcia z treningów i mam pozytywne odczucia :) Słyszałam o zajęciach już wcześniej, jednak nie mogłam się zjawiać z powodu studiów.
Teraz mam wakacje i wolne soboty :)
W związku z tym mam parę pytań. Zawsze spotykacie się na Stadionie Olimpijskim? Czy w tą sobotę zajęcia się odbędą? Ile one trwają?
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszamy na zajęcia BBL jak co sobotę Stadion Olimpijski 9.30. Czekamy na każdego Jacek i Tomek.
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

rosemary pisze:Ile one trwają?
rosemary staramy się tak przeprowadzać zajęcia by rozgrzewka i zaplanowana część główna zajęły nam godzinę czasu, ponieważ nie wszyscy mogą sobie pozwolić na dłuższą nieobecność poza domem. Jeśli ktoś dysponuje większą ilością czasu to pozostaje z nami na stadionie dłużej, by wspólnie spokojnie pobiegać. Jesteśmy z Tomkiem zawsze do dyspozycji do ostatniego biegającego Biegam Bo Lubię :) Zapraszamy w każdą sobotę o 9.30 :)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
tomekL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jacek, Tomek pytanie pewnie z serii dziwnych:) mam pod opieka psa i nie za bardzo chcialbym go zostawiac samego w domu i chcialbym z nim przyjsc jutro, jest taka mozliwosc czy pilnujacy obiektu moga sie troche czepiac?;/ szkoda by bylo nie stawic sie juz na kolejnych zjeciach z rzedu:(
Pozdr
Tomek
rosemary87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jesteśmy z Tomkiem zawsze do dyspozycji do ostatniego biegającego Biegam Bo Lubię
Profesjonalne podejście :)

A w którym dokładnie miejscu się spotykacie? Gdzie Was szukać? I czy jest tam jakaś szatnia, gdzie można się przebrać?

I mam jeszcze jedno, pewnie głupie pytanie, ale chcę mieć pewność - czy za zajęcia trzeba płacić?
Awatar użytkownika
tomekL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

spotykamy sie na stadionie z bieznia tartanowa on jest tuz obok kortow, szatni nie ma wiec albo gdzies za winklem sie trzeba przebrac albo juz jak wiekszosc przyjsc ubranym i zajecia sa za darmo :)
Tomek
Awatar użytkownika
sebol181
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A ja wciąż się urlopuję, ale jutro będę z Wami wszystkimi, przeprowadzę sobie trening na własną rękę na stadionie miejskim w Międzyzdrojach :) Jeszcze tylko przyszłe zajęcia i wracam wypoczęty do zajęć z Wami :) Szczerze mówiąc to bardzo mi ich brakuje. Jakoś tak się wkręciłem i przyzwyczaiłem do tego naszego wspólnego biegania. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Jacka i Tomka z naszego pięknego, jeszcze chłodnego morza :) I do zobaczenia !!!
ODPOWIEDZ