WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

jaczmy
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:57
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki Jacku za słowa otuchy i obiecuję, że nie odpuszczę:) Mam nadzieję że pojawię się jak najszybciej choć od 1 czerwca zaczynam maraton w pracy związany z Euro 2012:) Coż, nikt mi zawwodu nie wybierał:) W każdym razie póki co żyję oczekiwaniem na córkę:) Pozdrawiam wszystkich wrocławskic uczestników BBL i do zobaczenia!:)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
norkun
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dziś (jak zwykle zresztą) były bardzo fajne zajęcia, nic jeszcze nie boli (ciekawe co będzie jutro).
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękujemy wszystkim za udział w kolejnych zajęciach BBL :) Okazało się, że piłki lekarskie nie są takie straszne na jakie wyglądają :) Zdjęcia obejrzycie na
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Pozdrawiam
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
sebol181
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 52,00
Życiówka w maratonie: 4,55

Nieprzeczytany post

Hehe straszne nie są, ale dziś cały brzuch boli :) Całe szczęście plecy nie dają o sobie znać. Ale było super i warto czasem trochę pocierpieć :)
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bolące w znośny sposób mięśnie brzucha pokazują, że musimy nad nimi jeszcze popracować, co zrobimy na którychś kolejnych zajęciach. Oczywiście będziemy je wzmacniać w inny sposób, byście zobaczyli że wariantów treningu jest bardzo dużo :)
Jacek Wosiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

już za niecałe 12 godzin kolejne spotkanie Biegam Bo Lubię we Wrocławiu. Nie ociągaj się-czekamy na Ciebie na Stadionie Olimpijskim ul. Paderewskiego 35 o godzinie 9.30. Spotykamy się na bieżni tartanowej. Pozdrawiam :)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
sebol181
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 52,00
Życiówka w maratonie: 4,55

Nieprzeczytany post

Hej. Jak tam dzisiejsze zajęcia, co robiliście?? Niestety nie mogłem się pojawić, ponieważ postanowiłem sprawdzić jak biega się bieg górski :) Pierwsze doświadczenie zdobyte, czas masakra, miejsce 246 :) ale meta zdobyta z uśmiechem na twarzy i o to chodzi. Za rok będzie lepiej :) Mam nadzieję. Pozdrawiam wszystkich i czekam na relację z dzisiejszych zajęć.
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Sebol 181 gratulacje :) Piszę z opóźnieniem bo dopiero wróciłem do Wrocka. Przypomnieliśmy sobie lata szkolne i było trochę wyścigów rzędów :) Zdjęcia do obejrzenia na http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Pozdrawiam :)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:54

Nieprzeczytany post

Jakby ktoś dziś miał chęć do pobiegania na/obok stadionu olimpijskiego, to będziemy sobie truchtać od około godziny 20 (plus minus 30 minut) :)
W razie czego mój numer: 698 x4 x4 98 - zainteresowani niech wstawią zamiast "x" - cyfrę "0"
Krzysiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dziś mamy Dzień Dziecka ale jutro zamierzamy się także dobrze bawić :) Zapraszamy w sobotę na stadion Olimpijski na godzinę 9.30. Zrobimy trochę inną rozgrzewkę oraz poćwiczymy zmiany pałeczki sztafetowej. Jutro mamy we Wrocławiu możliwość wzięcia udziału w 2 biegach. Niestety oba są o godzinie 11. Z racji bliskiego sąsiedztwa z parkiem Szczytnickim zapisaliśmy się z Tomkiem do biegu Szczytnicka Piątka-po spotkaniu BBL będziemy dobrze rozgrzani do startu :). Udział w nim jest darmowy, a i dystans 5km jest dobry na debiut :) Jeśli ktoś jest chętny z nami pobiec to zapraszam- link do zgłoszeń http://online.datasport.pl/zapisy/porta ... zawody=499. Drugi bieg to bieg dla Maćka na 10km-link do zapisów i regulaminu http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 8&bieganie. Pozdrawiam :)
Jacek Wosiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wczoraj cofnęliśmy się w czasie i sprawdziliśmy jak dużą przyjemność dają nam zabawy bieżne w stylu berków :) Potem już na poważnie poćwiczyliśmy sposób przekazywania pałeczki sztafetowej. Zakończyliśmy spotkanie emocjonującym biegiem dwu sztafet 7-osobowych na łącznym dystansie 400m :) Zdjęcia z zajęć http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Od razu po treningu BBL udaliśmy się na bieg Szczytnicka Piątka. Nasze zdjęcie z mety (niestety beż Jurka, który nam się akurat gdzieś zawieruszył:) )Obrazek
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
ralfer
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla biegaczy ze "Szczytnickiej Piątki"! Ja wybrałem udział w "Biegu dla Maćka" i chociaż uzyskany wynik nie jest rewelacyjny to sama zabawa była znakomita. Oczywiście biegłem w żółtej koszulce BBL :)
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

ralfer wielkie gratulacje dla Ciebie :) Wynik to sprawa drugorzędna-liczy się udział i zadowolenie jakie daje nam taki start :) Ciebie i pozostałych biegających jako BiegamBoLubię podałem dalej - w tym roku organizatorzy akcji także przewidzieli nagrody dla naszych zawodników. Począwszy od czerwca odbędzie się 7 losowań zegarka Suunto wartości 799pln :) Obrazek
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję wszystkim weekendowych wyników! Ja niestety nadal jestem kontuzjowana i nie biegam :chlip: Ale za to zapisałam się na przyszłoroczny półmaraton berliński, oczywiście w barwach klubu BBL Wrocław :)
jacwos pisze:w tym roku organizatorzy akcji także przewidzieli nagrody dla naszych zawodników.
Czy start w tegorocznym półmaratonie warszawskim w barwach BBL Wrocław kwalifikuje do losowania? :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

kachita przede wszystkim zdrowiej nam jak najszybciej. Już wysyłam orgom Twoje dane do losowania :)
Jacek Wosiek
ODPOWIEDZ