MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Julka na tym zdjęciu ma mniej więcej 3 lata i 10 miesięcy, choć myślę, że przy takiej różnicy wieku można zaokrąglić do 4 lat. Albo i 5 :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Hej :)

Weekendują sie wszyscy że taka cisza?? ;) Czy ten wschód słońca 6 maja jest aktualny? albo inaczej..czy ktoś sie dołącza do tego "szaleńczego" pomysłu?? ;)
Z racji że troszku wróciłem do biegania planuje biec a nie jechać na rowerze...w sobotę wyjazd w góry z rana więc napewno nie dam rady byc na zajęciach ( moze kiedyś uda sie w końcu zadebiutować;) ) ale ustalcie co i jak i dajcie znać . pozdrowienia :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej, hej
dokładnie. wszyscy chyba wyjechali i kiepsko tam z internetem :D

Przypominam wszystki o sobotnich zajęciach jak zwykle o 9.30 na stadionie. Jeśli nie będzie przeszkód to ćwiczymy m.in. skok wzwyż techniką flop. może być ciekawie.

Co do naszego "Świtu na hałdzie" to zdaje mi się że już postanowione. Godz. 4.20 na parkingu przed Orlikiem. Kilka zdjęć i biegniemy do Łazisk. Mogę się mylić co do godziny ale zapewne nasz DD reporter Jasiek potwierdzi. Mam nadzieję że Słońce nie zrobi nam psikusa i nie wstanie troszkę wcześniej :P

pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia w sobotę.
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Uf Uf no i po Silesi, pierwszy półmaraton zaliczony, miało być poniżej 2 godzin, bałem się że w tym upale nie dam rady, do tego oczywiście zapomniałem plastra i po 10 km zaczęła się pojawiać krew z sutków na koszulce, także musiałem biec bez koszulki, ale za to jest 1:56:37 :hej:

Do zobaczenia w sobotę :usmiech:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Brawo,
serdeczne gratulacje. Właśnie patrzę na Twój wynik na stronce STS timing. Nieźle.

Co do sutków i przypadłości po takim dystansie zapraszam do filmiku. Twoja przypadłość dopiero w 45sekundzie. Link poniżej

http://www.youtube.com/watch?v=m-hCuYjvw2I
Ostatnio zmieniony 03 maja 2012, 15:42 przez wandzik20, łącznie zmieniany 1 raz.
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No no no
widzę także że nasz wspólny kolega o nicku: kadil ukończył maraton w bardzo ładnym czasie. Gratuluję serdecznie.

4:03:46 pięknie :-D
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Spotkałem Grzegorza chwilę po biegu i mówił, że trochę żałuje tych 3-4 minut, ale myślę, że jak na pierwszy start i warunki pogodowe jakie nas zastały, to rewelacyjny wynik, ekipa medyczna kilka razy musiała interweniować, bo niektórzy nie sprostali zbyt wysokiej temperaturze, także samo ukończenie biegu to już nie lada wyczyn.

Pozdrawiam!

Edit: Teraz tak patrzę i wyszło mi, że od pierwszego pomiaru czasu na 10 km, ja miałem 52:06, zdołałem wyprzedzić 94 osoby, jednak spokojny start się opłaca!!
10k 43'37"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
kadil
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:38
Życiówka w maratonie: 4:03:36

Nieprzeczytany post

Wielkie dzięki za wsparcie, Super filmik :hahaha: przypomniało mi się jak wszyscy chodzili w Cisnej po Rzeźniku no i tak jutro może wyglądać świat w Katowicach. Co do wyniku faktycznie niewiele zabrakło, ale jak teraz na spokojnie popatrzę na czasy poszczególnych kilometrów to widzę że byłem na 10 km - 447, 20 km - 412, 30 km - 329, by ukończyć 250-ty. A za to wszystko słowa uznania :taktak: dla mojej wspaniałej Małżonki która na trasie była 5 razy podając mi hektolitry wody i izotoników. Dziękuję Ci Basiu. Bez tego pewnie nawet nie miałbym co rozmyślać nad brakującymi 3 minutami. I tym sposobem pierwszy w życiu maraton uznaję za w pełni udany.

Marcin gratulacje widzisz na zawodach wszystko wgląda lepiej byłem pewien że zew rywalizacji i doping pomoże CI złamać 2 godziny. W kwestii Dopingu wygrywa Nikisz. Pozdrawiam i do zobaczenia.
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:D
rzeczywiście pogodę mieliście całkiem niezłą
tym bardziej wielkie gratulacje
:D
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Oprócz niepowtarzalnej okazji zobaczenia wschodu słońca z jednej z najwyższych hałd w Polsce oraz wspaniałej biegowej atmosfery, dochodzi jeszcze jeden miły aspekt przedsięwzięcia o roboczej nazwie "Hałda o świcie", a mianowicie szansa zobaczenie największej pełni księżyca w 2012 roku :-)

więcej szczegółów możecie znaleźć np pod tym linkiem:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazo ... 92290,3319

Niezdecydowanych serdecznie zapraszamy, tym bardziej, że wg aktualnej prognozy pogody ma nie padać a temperatura powyżej 10 stopni celcjusza (pomiędzy 4 a 5 rano) więc warunki w sam raz na niedzielny poranek biegowy :-)
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rzeczywiście powodów dla których trzeba się ruszyć z domu jest coraz więcej. Do zobaczenia jutro, poniżej link przedstawiający mam nadzieję wariant naszych zajęć :D

http://www.youtube.com/watch?v=LF4RGQ6OXUo

Co do pogody to meteo.pl pokazuje że może lekko kropić podczas "Świtu na Hałdzie" :/ ale oczywiście i tak nas nie zabraknie :D
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

wariant naszych zajęć?? a pogotowie będzie w pogotowiu? :-)

co do pogody w niedzielę to zarówno oba numeryczne algorytmy na new.meteo.pl oraz prognoza godzinowa na twojapogoda.pl przewidują, że padać nie będzie !! :-)

ale fakt, że na wet jeśli to i tak pobiegniemy :-) tzn ja będę człapał za Wami a wy będziecie biec :-D
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie oceniaj się tak nisko, do zobaczenia, dobranoc
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Link do zdjęć już wysłany, z uwagi na brak czasu, w ogóle się z nimi nie bawiłem, jakie są takie są, teraz tylko czekać aż Piotrek wrzuci na Facebooka i Picase :usmiech: A niektóre miny, to na prawdę mistrzostwo :hej:

Pozdrawiam
10k 43'37"
www.wybiegamy.pl
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zaraz się zobaczy jak nam rzeczywiście poszło. Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić na face'a ale nie obiecuję. pozdrawiam
ODPOWIEDZ