MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No w sumie masz sporo do przejechania Szerokiej drogi
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Pomimo że mieszkam w Łaziskach Górnych to raczej przyjadę do Mikołowa żeby wspólnie pobiec, Trasa w obie strony trochę ponad 10 km, więc powinienem dać radę. A nie ma to jak wspólnie pobiec.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co ja pacze? a pacze na pogodę i na jutro zapowiadają ok 17 st. C i bezchmurne niebo. Moi drodzy "biegambolubowicze" nie zapomnijcie się szmarnąć coby się nie spalić.
do zobaczenia
do zobaczenia
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Poniżej moje zdjęcie kiedy uciekam przed żoną gdy trzeba posprzątać w domu. Od jutra moi drodzy Panowie każdy z Was posiądzie tą tajemniczą wiedzę. Dlatego też myślę że warto ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
wandzik20 pisze:Poniżej moje zdjęcie kiedy uciekam przed żoną gdy trzeba posprzątać w domu. Od jutra moi drodzy Panowie każdy z Was posiądzie tą tajemniczą wiedzę. Dlatego też myślę że warto ...
naprawdę wyrazy współczucia...
tego 6 maja bdziemy musieli powaznie porozmawiać
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No tak, na zawody do Skawiny już zapisany. Jednak narazie jeszcze wyjazd stoi pod znakiem zapytania bo mam w ten dzień pracę ale może załatwię sobie zastępstwo.
Zdjęcia dodane na
facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.434478259911773.121855.155959314430337&type=1
picasa: https://picasaweb.google.com/wajdapiotrek/2804POtki?authuser=0&feat=directlink
Kto ma ochotę to może spokojnie obejrzeć i ściągnąć bo dodałem duży format zdjęć.
Zdjęcia dodane na
facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.434478259911773.121855.155959314430337&type=1
picasa: https://picasaweb.google.com/wajdapiotrek/2804POtki?authuser=0&feat=directlink
Kto ma ochotę to może spokojnie obejrzeć i ściągnąć bo dodałem duży format zdjęć.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2012, 15:46 przez wandzik20, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziś przypomnieliście sobie moi mili zabawę w berka z wybawienie poprzez przejście pod nogami, poniżej dowody :D
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
Nasze miny i pozy w czasie biegu przez płotki to mistrzostwo świata :>
Dzięki za trening, super było spróbować poskakać - to wcale nie takie proste na jakie wygląda
Do zobaczenie w przyszłą sobotę !!
Dzięki za trening, super było spróbować poskakać - to wcale nie takie proste na jakie wygląda
Do zobaczenie w przyszłą sobotę !!
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hehe, dokładnie łatwa sprawa to nie jest. Cieszę się że się podobało, ciekawi ludzie to zawsze będzie świetna atmosfera.
Nie wiem czy wiecie ale nasze zdjęcie trafiło jako tło na głównej stronie facebook. My jak my bardziej nasze nogi :P
Nie wiem czy wiecie ale nasze zdjęcie trafiło jako tło na głównej stronie facebook. My jak my bardziej nasze nogi :P
- J@SIEK
- Stary Wyga
Dzięki za super zajęcia. Fajnie że fotki wrzuciłeś na Picasę, facebook mnie zdecydowanie przerasta. No i fotki z Picasy można linkować bezpośrednio na forum , nie trzeba ich wgrywać na bieganie.pl
Skoki wypas, Ola coś tam wrzeszczała "w górę", ze zdjęć wynika, że chyba wygrałem, bo ja to jak ptak
Na klatę biorę brak zwiadu na Stadionie, przed kolejnymi zajęciami jeżeli tylko będę mógł to będę sprawdzał, czy nie czeka tam na nas taka niespodzianka, jak dziś.
Co nie zmienia faktu, że było super, mimo że nie na stadionie. Więcej biegania na bosaka!
Skoki wypas, Ola coś tam wrzeszczała "w górę", ze zdjęć wynika, że chyba wygrałem, bo ja to jak ptak
Na klatę biorę brak zwiadu na Stadionie, przed kolejnymi zajęciami jeżeli tylko będę mógł to będę sprawdzał, czy nie czeka tam na nas taka niespodzianka, jak dziś.
Co nie zmienia faktu, że było super, mimo że nie na stadionie. Więcej biegania na bosaka!
-
- Rozgrzewający Się
Trening był super. Chociaż bieg przez płotki był moją licealną traumą, to wczoraj już nie było tak źle:D Do następnej soboty!
-
- Wyga
Cieszę się że jest nas coraz więcej. Pamiętajcie żeby przyprowadzać swoich znajomych :D
Mam nadzieję że w przyszły weekend pogoda i frekwencja dopisze. Dzięki za wspólny trening - z każdym dniem jesteście coraz sprawniejsi.
Mam nadzieję że w przyszły weekend pogoda i frekwencja dopisze. Dzięki za wspólny trening - z każdym dniem jesteście coraz sprawniejsi.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co prawda tylko wzmianka o naszym miasteczku ale zawsze to przyjemnie. Poniżej link i sprawa się odnosi do ostatniego zdania :
http://www.biegambolubie.com.pl/poczate ... lubie.html
pozdrawiam i do zobaczenia już całkiem wkrótce :D
http://www.biegambolubie.com.pl/poczate ... lubie.html
pozdrawiam i do zobaczenia już całkiem wkrótce :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Poniżej zdjęcie zachęcające i udowadniające że nigdy za późno żeby rozpocząć bieganie oraz na bieganie.
Różnica wieku dość spora pomiędzy tymi dwiema osobami....
Różnica wieku dość spora pomiędzy tymi dwiema osobami....