<Szukam> Dobry chirurg sportowy na Śląsku

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
Adams
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 03:53:31

Nieprzeczytany post

Witam,

Zerwałem sobie wiązadła w stopie, albo torebkę stawową - nie wiem do tej pory - jakieś 5 lat temu. Od tego przebiegałem wiele kilometrów ale co jakiś czas ból w tej stopie powraca. Co gorsza ostatnio znowu coś zrobiłem sobie z tą nogą. Jakoś źle stanąłem podczas zbiegu i coś strzeliło. Trochę pobolało, posmarowałem maściami mądrymi i lekko przeszło. Ale od dłuższego czasu mam uczucie że ta prawa stopa jest mniej stabilna i bardziej się wygina i nie trzyma dobrze terenu.

Poszukuję dobrego specjalistę, który byłby wstanie mi pomóc. Jeżeli nie wyleczyć, to chociaż zalecić ćwiczenia na tą stopę żeby ją wzmocnić.

Czy znacie jakąś dobrą przychodnię / lekarza etc, w okolicach Katowic - Sosnowca - Częstochowy?
PKO
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pytasz, masz,..
Dr. Dec Sosnowiec w poniedziałki. Ul. Szkolna. Cena 130 za wizytę. Jeżeli potrzebne USG + 80. Nie wiem na ile pomorze od ręki. Napewno dowiesz się ci Ci dolega. Tel. 32 2633371 Dzwoń w okolicach 13-tej. Czasem przyjęty byłem w okolicach 23-ej. Lekarz jest sprcjalistą w SPORTKLINICE W ŻORACH.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Pytasz, masz,..
Dr. Dec Sosnowiec w poniedziałki. Ul. Szkolna. Cena 130 za wizytę. Jeżeli potrzebne USG + 80. Nie wiem na ile pomorze od ręki. Napewno dowiesz się ci Ci dolega. Tel. 32 2633371 Dzwoń w okolicach 13-tej. Czasem przyjęty byłem w okolicach 23-ej. Lekarz jest sprcjalistą w SPORTKLINICE W ŻORACH.
Potwierdzam :taktak:

Świetny fachowiec....miałem z nim przyjemnośc kiedyś, jak przyjmował jeszcze w szpitalu góniczym w Sosnowcu... ostatnio z powodu kontuzji sam szukałem nowego namiaru do niego, więc tez wykorzystam , dzięki :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ