KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Madalein pisze:No i tak jak myślałam ZERO WSPARCIA podczas testu coopera... Trener zniesmaczony i niezadowolony z wyniku, zakazuje biegać z kolegami, a koleżanki jakoś niechętne i nie ma konkurencji... hihihih...
Baaardzo dziękuję za Bziumową mobilizację: k... to jest za wolno... Dziękuję od razu zaczęłam unosić się z prędkości nad stadionem :ble:

Chester czuję się zawiedziona, mogłeś choć troszkę osłonić mnie od wiatru... grrrr... zero poświęcenia dla koleżanki...
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :) Poza tym nawet nam sie nie przyznałaś że robisz Coopera, tak to byśmy Cie może z Wolfim troche podciągneli :)
Madalein pisze:PS. Drogi trenerze to kiedy konkretnie pobiegamy na BBLu, bo chyba ćwiczeń już wystarczy?
Kto chętny na mocny trening w przyszłym tygodniu?
:taktak:

A tak podsumowując dzisiejsze zajęcia, licząc powyższy wpis Magdy, naliczyłem conajmniej 6 osób które dzisiaj sie mnie czepiały :D Ahh świąteczna atmosfera :P
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No właśnie, Coopera to się robi w świetle fleszy, robiąc wcześniej szum na forum, a nie tak po kryjomu.

Ja zwykle robie w tygodniu na stadionie jeden mocniejszy trening jakoś popołudniu czy wieczorem, można się ogarnąć i spotkać w większym gronie.

Chester, ja się chyba akurat nie czepiałem, ale to może dlatego, że jaskrawe kolorowy są drażniące :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:No właśnie, Coopera to się robi w świetle fleszy, robiąc wcześniej szum na forum, a nie tak po kryjomu.

Ja zwykle robie w tygodniu na stadionie jeden mocniejszy trening jakoś popołudniu czy wieczorem, można się ogarnąć i spotkać w większym gronie.

Chester, ja się chyba akurat nie czepiałem, ale to może dlatego, że jaskrawe kolorowy są drażniące :)
odkąd wróciłem do domu z BBLu leże plackiem w łóżku. jak mi do wtorku minie to proponuje wtorek ..jako spotkanie treningowe na stadionie:)

a na kolejne potkania sobotnie...bede zabierał 4 stopery. bym wszystko ogarniał. Tak to jest z tą indywidualizacją:D:D
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:odkąd wróciłem do domu z BBLu leże plackiem w łóżku. jak mi do wtorku minie to proponuje wtorek ..jako spotkanie treningowe na stadionie:)
Miałem podobnie, musiałem noc odespać :P W tygodniu po 16-17 jestem wolny jak coś :)
Bzium pisze:a na kolejne potkania sobotnie...bede zabierał 4 stopery. bym wszystko ogarniał. Tak to jest z tą indywidualizacją:D:D
Przyznał byś sie w końcu że nikomu nie mierzyłeś :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:
A tak podsumowując dzisiejsze zajęcia, licząc powyższy wpis Magdy, naliczyłem conajmniej 6 osób które dzisiaj sie mnie czepiały :D Ahh świąteczna atmosfera :P
Ktoś się Ciebie czepiał ?? Nie mogę uwierzyć..
Musisz mieć przy sobie więcej michałków i problem rozwiązany :ble:
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Mendel pisze:
Chester04 pisze:
Ktoś się Ciebie czepiał ?? Nie mogę uwierzyć..
Musisz mieć przy sobie więcej michałków i problem rozwiązany :ble:

Miał michałki...oł szit.
Przepraszam CIę Chester'ku..WYBACZ>>>>WYBACZ PROSZE....

Marcin.thx....wiesz za co:)
i zrobie go...dla Ciebe...solidnie i na miare:) szyty
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:
Madalein pisze:
Chester czuję się zawiedziona, mogłeś choć troszkę osłonić mnie od wiatru... grrrr... zero poświęcenia dla koleżanki...
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :) Poza tym nawet nam sie nie przyznałaś że robisz Coopera, tak to byśmy Cie może z Wolfim troche podciągneli :)

Nie wykręcaj się, wiem doskonale ze wolałeś skakać po schodach i chodzić na piętach niż być moim wiatrołapem ;p

To wszystko z ogromnej sympatii do Ciebie Chesterku... A zaczepiamy Cię właśnie dla MICHAŁKÓW. Jeden dostaje go by już zamknął buzię a drugi bo zasłużył swoją dobrocią... To takie proste...
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
wolfi pisze:No właśnie, Coopera to się robi w świetle fleszy, robiąc wcześniej szum na forum, a nie tak po kryjomu.

odkąd wróciłem do domu z BBLu leże plackiem w łóżku. jak mi do wtorku minie to proponuje wtorek ..jako spotkanie treningowe na stadionie:)

a na kolejne potkania sobotnie...bede zabierał 4 stopery. bym wszystko ogarniał. Tak to jest z tą indywidualizacją:D:D

Ja się dostosuję do czwartku jestem na Śląsku, w piątek i sobotę zapraszam na bieganie po stolicy ;p
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
mortian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Chyba zmienię imię przez Chestera i te jego Michałki :)
Wesołych Białych Świąt Życzę Wam Wszystkim :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
shinuk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:24
Życiówka w maratonie: 3:57:21

Nieprzeczytany post

Madalein pisze:No i tak jak myślałam ZERO WSPARCIA podczas testu coopera... Trener zniesmaczony i niezadowolony z wyniku, zakazuje biegać z kolegami, a koleżanki jakoś niechętne i nie ma konkurencji... hihihih...
Baaardzo dziękuję za Bziumową mobilizację: k... to jest za wolno... Dziękuję od razu zaczęłam unosić się z prędkości nad stadionem :ble:

PS. Drogi trenerze to kiedy konkretnie pobiegamy na BBLu, bo chyba ćwiczeń już wystarczy?
Kto chętny na mocny trening w przyszłym tygodniu?
to czekam na konkretne info w sprawie MOCNEGO treningu - jak najbardziej sie pisze :)
ćwiczeń rzeczywiscie juz dość - wystarczajaco rozciągnięci juz jesteśmy :P
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

shinuk pisze:ćwiczeń rzeczywiscie juz dość - wystarczajaco rozciągnięci juz jesteśmy :P
Oooo jak Agnieszka zobaczy to marudzenie to tak nas porozciąga następnym razem, że do wtorku będziemy sie już tylko kulać :)
Obrazek
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:
shinuk pisze:ćwiczeń rzeczywiscie juz dość - wystarczajaco rozciągnięci juz jesteśmy :P
Oooo jak Agnieszka zobaczy to marudzenie to tak nas porozciąga następnym razem, że do wtorku będziemy sie już tylko kulać :)

Aguś nas lubi a my ją więc nam wybaczy i znajdziemy zloty środek:)

Wesołych Bblowicze:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Madalein pisze:Aguś nas lubi a my ją więc nam wybaczy i znajdziemy zloty środek:)
Czy ja wiem, na mnie sie krzywo patrzała ostatnio :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

shinuk pisze: to czekam na konkretne info w sprawie MOCNEGO treningu - jak najbardziej sie pisze :)
To może wtorek o 18?

Chester04 pisze: Oooo jak Agnieszka zobaczy to marudzenie to tak nas porozciąga następnym razem, że do wtorku będziemy sie już tylko kulać :)
Oj tak. Już kiedyś tak było :)
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć BBlowicze,

Dziś coś z zupełnie innej beczki... Zajmuję się promowaniem pewnej młodej, ładnej istotki uzdolnionej muzycznie... Obecnie jej singiel znajduje się na liście przebojów radiowej trójki jeśli komuś z Was podoba się ten utwór Holly Blue & Soundpetersburg zachęcam do głosowanie.

Zamieszczam też link na YouTube gdzie można zobaczyć najnowszy teledysk Holly Blue... Miłego słuchania:)
http://www.youtube.com/watch?v=IeSI1p7FDFM

Jeśli podoba Ci się nasz utwór i chcesz nam pomóc to :
1. KLIKNIJ W LINK,
2.ZAREJESTRUJ SIĘ PODAJĄC ADRES E-MAIL
3.ZAGŁOSUJ
http://lp3.polskieradio.pl/utwor/artykul11389,3910.aspx

No i facebook dla chętnych:
https://www.facebook.com/HollyBlueSoundpetersburg
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 18:17 przez Madalein, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ