WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
już jutro o 9.30 na Stadionie Olimpijskim każdy ma szanse sprawdzić i ocenić swoją wytrzymałość. Pobiegniemy test Coopera, którego celem jest pokonanie w ciągu 12 minut jak najdłuższego dystansu. Każdy otrzyma pamiątkowy dyplom Jesienią wykonamy ponownie test, by każdy zobaczył swoje postępy. Zapraszamy
Jacek Wosiek
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:57
- Kontakt:
A mnie chyba nie będzie:( Od kilku dni walczę z anginą:( No chyba, że mi coś odbije i przyjdę się sprawdzić podczas choroby.
-
- Stary Wyga
wszystko zależy od Ciebie ale ja nie zalecam testu Coopera podczas choroby. Organizm może się znacznie poważniej zbuntować. Jak wyzdrowiejesz to na dowolnym treningu BBL będziesz mógł sprawdzić swoje możliwości.jaczmy pisze:A mnie chyba nie będzie:( Od kilku dni walczę z anginą:( No chyba, że mi coś odbije i przyjdę się sprawdzić podczas choroby.
Jacek Wosiek
- szewczykdratewka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:54
No właśnie ja też kiepsko się czuję, dlatego niestety pasuję. Co się odwlecze to nie uciecze, za tydzień lub dwa sprawdzę się na spokojnie (zresztą możemy się razem sprawdzić)jaczmy pisze:A mnie chyba nie będzie:( Od kilku dni walczę z anginą:( No chyba, że mi coś odbije i przyjdę się sprawdzić podczas choroby.
Krzysiek
- sebol181
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52,00
- Życiówka w maratonie: 4,55
A ja mam pytanie, co się działo na końcówce dzisiejszych zajęć, ponieważ zaraz po teście musiałem uciekać? A no i jeszcze jedno pytanie - czy w przyszłą sobotę też biegamy?? Pozdrawiam
- Mac
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:40
- Życiówka w maratonie: 04:41
porozciągaliśmy się, trochę jeszcze potruchtaliśmy
potem jeszcze odbiór dyplomów za test, gratulacje itp.
co do przyszłej soboty to się nie wypowiadam
potem jeszcze odbiór dyplomów za test, gratulacje itp.
co do przyszłej soboty to się nie wypowiadam
Maciek
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:57
- Kontakt:
Żałuję, że mnie nie było:( No ale choroba zwyciężyła. Sprawdzę się przy okazji sam albo na którymś z kolejnych treningów BBL:)
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrowienia dla wszystkich śmiałków, którzy się zjawili na stadionie w taką pogodę I do zobaczenia na zajęciach po świętach - w przyszłą sobotę obowiązki rodzinne mają priorytet
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Rozgrzewający Się
Cześć! Czy jutro odbywa się zatem trening na stadionie AWF-u (ul. Paderewskiego 35) - Niedziela 9.30?
-
- Stary Wyga
Mimo zimna i dużego wiatru 36 osób wygrało z pogodą i swoimi słabościami. Aura się nad nami trochę zlitowała - padało przed i po naszym teście. Ogromne gratulacje dla wszystkich
Galerię zdjęć możecie obejrzeć na http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 337&type=1
Jeśli kogoś zabrakło to możemy spookjnie przeprowadzić test w każdą inną sobotę
Galerię zdjęć możecie obejrzeć na http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 337&type=1
Jeśli kogoś zabrakło to możemy spookjnie przeprowadzić test w każdą inną sobotę
nic mi nie wiadomo o niedzielnych treninngach. My zapraszamy w każdą sobotę o 9.30Justyna_justy pisze:Cześć! Czy jutro odbywa się zatem trening na stadionie AWF-u (ul. Paderewskiego 35) - Niedziela 9.30?
oczywiście zapraszamy wszystkich, którzy zostają na Święta we Wrocławiu i okolicach - biegamy bo lubimysebol181 pisze: czy w przyszłą sobotę też biegamy?? Pozdrawiam
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
tym, którzy podali swoje maile rozesłałem właśnie zdjęcia z testu Coopera. Jeśli ktoś chciałby jeszcze otrzymać zdjęcie w dobrej jakości proszę pisać do mnie na jacwos@wp.pl
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
tak w sobotę nasza akcja odbędzie się normalnie. Tomek pokaże jakie fajne ćwiczenia można wykonać na płotkach - na pewno nie ma co obawiać się biegania przez płotki, bo takich rzeczy na pierwszych zajęciach nie preferujemyzby pisze:Cześć, czy w sobotę 7ego jest bieganie, jakie dystanse biegacie?
Co do dystansów jakie biegamy, to już zależy od każdego uczestnika. Jedni biegają wolniej, drudzy szybciej, a to przekłada się na dystans. Generalnie zawsze chcemy pokazać co można zrobić by uzupełnić trening biegowy. Rozpoczynamy od 20 minutowego biegu w swoim tempie( lub marszobiegu), po którym następuje wspólna rozgrzewka i część główna, którą zaplanowaliśmy na dane zajęcia. Zwykle trwa to godzinę. Kto ma ochotę na większą dawkę zmęczenia to zostaje jeszcze z nami na szybsze bieganie. Zapraszamy
Jacek Wosiek