A jak tam samopoczucie?
Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- robbur
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:44
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję biegu, z opisu wynika, że dał ci w kość. Niezła współpraca z Kanas - najpierw popędzić, potem gonić - piękna i skuteczna taktyka.
Wolf - aleś pocisnął
Muszę wznowić regularne treningi, bo na następnym biegu będę oglądał Twoje plecy
.
Wolf - aleś pocisnął
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Za rok może Cię dogonię, ale wątpięrobbur pisze:Gratuluję biegu, z opisu wynika, że dał ci w kość. Niezła współpraca z Kanas - najpierw popędzić, potem gonić - piękna i skuteczna taktyka.
Wolf - aleś pocisnąłMuszę wznowić regularne treningi, bo na następnym biegu będę oglądał Twoje plecy
.
@Kachita.
Patrzyłem na Wasze tempo w połóce. Jak po sznurku 6:10- 6:07. Idealnie!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

No muszę zmienić, tak samo celewolf1971 pisze:Czyba trzeba zmienić tytuł blogasa? Proponuję zamieć tylko słowo półmaraton na maraton
A jak tam samopoczucie?
Dziękujęrobbur pisze:Gratuluję biegu, z opisu wynika, że dał ci w kość. Niezła współpraca z Kanas - najpierw popędzić, potem gonić - piękna i skuteczna taktyka.
Co nie?wolf1971 pisze:@Kachita.
Patrzyłem na Wasze tempo w połówce. Jak po sznurku 6:10- 6:07. Idealnie!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

U mnie w sumie też trochę w udach zostało i lewe biodro pobolewa, ale ono już wcześniej kwiczało, a że nie chce mi się go rozciągać, to mam za swoje
Wczoraj pomimo przespania 8h miałam taką śpiączkę w pracy, że byłam bliska połknięcia swojego monitora
Jakoś mnie nie ciągnie do biegania za specjalnie-może jutro wyjdę potruchtać.
15.04 biegnę dyszkę w Łodzi, ale chyba pobiegnę na luzie-dla zabawy, bo nie wycisnę planu w 3 tygodnie żeby poprawić życiówkę, a muszę się dobrze zregenerować po niedzieli. W przeciwnym razie zaraz podeszwy i pięty zaczną swoje lamenty
A żeby realizować jakiekolwiek plany w 100% no to trzeba być zdrowym na 100%
Wczoraj pomimo przespania 8h miałam taką śpiączkę w pracy, że byłam bliska połknięcia swojego monitora
Jakoś mnie nie ciągnie do biegania za specjalnie-może jutro wyjdę potruchtać.
15.04 biegnę dyszkę w Łodzi, ale chyba pobiegnę na luzie-dla zabawy, bo nie wycisnę planu w 3 tygodnie żeby poprawić życiówkę, a muszę się dobrze zregenerować po niedzieli. W przeciwnym razie zaraz podeszwy i pięty zaczną swoje lamenty
A żeby realizować jakiekolwiek plany w 100% no to trzeba być zdrowym na 100%
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Wlasnie wczoraj wieczorem ogladalam kanadyjska debate w sprawie obuwia mini i jednym z wnioskow bylo, ze liczy sie tez to, co na codzien nosimy, bo to wplywa na mobilnosc naszych stop. Zatem i z noszenia po cywilnemu beda korzysci. Ja teraz smigam na okraglo w Evo, mam wrazenie, ze moj kregoslup to lubi.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

No proszę. Ja dużo chodzę boso (po domu) lub w płaskich trampkach (na zewnątrz). O takich na przykład (tylko oliwkowozielonych) - czadowe, nie?

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Dla mnie chyba trocge zbyt kosmiczne, choc skoro sie ostatnio z Evo polubilam...Planuje zakup bardziej cywilnych butow z tej samej firmy. A po domu to ja rowniez boso.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach

Ja sporo boso. Po domu wyłącznie. Latem 'po wsi'.
Odkąd zniknęły mrozy cieszę się możliwością noszenia się 'po mieście' w butach bez skarpet/rajstop itp...
Trampki czadowe:-)
Odkąd zniknęły mrozy cieszę się możliwością noszenia się 'po mieście' w butach bez skarpet/rajstop itp...
Trampki czadowe:-)
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- chel
- Zaprawiony W Bojach

faktycznie, buty nie wyglądają na biegowe.
a te czadowe hmm, dla mnie chyba zbyt czadowe.
ale wyglądają bardzo wygodnie. 
a te czadowe hmm, dla mnie chyba zbyt czadowe.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Słit focie bucików 
Raz:

I dwa:

Raz:

I dwa:

- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Wygladacie razem gietko i powabnie
.