Witam,
Ponieważ w chwili obecnej nie mogę sobie pozwolić na wydatek rzędu tysiąca złotych na dobry pulsometr,
chciałbym korzystać z jakiegoś programu, aplikacji na telefon.
Dysponuje sprzętem w postaci: telefonu blackberry, ipoda touch (wiem o sensorze ale mam buty asics)
Czy jest coś co polecacie?
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź,link ponieważ nie znam żadnej aplikacji
Pozdr.
jaki program na telefon?
- martinelli
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
mam zła wiadomosc dla ciebie ...........zaden telefon nie posiada pomiaru tętna w czasie rzeczywistym co za tym idzie nie zastąpi pulsometru.martinelli pisze:Witam,
Ponieważ w chwili obecnej nie mogę sobie pozwolić na wydatek rzędu tysiąca złotych na dobry pulsometr,
chciałbym korzystać z jakiegoś programu, aplikacji na telefon.
Dysponuje sprzętem w postaci: telefonu blackberry, ipoda touch (wiem o sensorze ale mam buty asics)
Czy jest coś co polecacie?
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź,link ponieważ nie znam żadnej aplikacji
Pozdr.
a jeśli ci chodzi o coś innego to zbuduj prawidłowo swe pytanie............ a jak je zbudujesz to dostaniesz odpowiedz np. endomondo i kila innych
Tompoz
Tompoz
-
- Zaprawiony W Bojach
Rzeczywiście żaden telefon nie posiada możliwości mierzenia pulsu ale niektóre programy biegowe mogą współpracować z paskami do pomiaru tętna, np.:
* Endomondo
* Run Keeper
Te dwa programy należą chyba do najpopularniejszych i najlepszych ale programów biegowych jest dużo więcej - poszukaj w Internecie.
Przypadkiem trafiłem na tą stronę. Być może znajdziesz na niej przydatne informacje.
* Endomondo
* Run Keeper
Te dwa programy należą chyba do najpopularniejszych i najlepszych ale programów biegowych jest dużo więcej - poszukaj w Internecie.
Przypadkiem trafiłem na tą stronę. Być może znajdziesz na niej przydatne informacje.
- martinelli
- Wyga
Rzeczywiście może źle sformułowałem pytanie.
Moje pytanie miało dotyczyć aplikacji na telefon ( mam świadomośc, że takie aplikacje nie mają opcji pomiaru tętna).
Wstępnie zarejestrowałem się na ENDOMONDO, widziałem również coś takiego jak MyAsics.
Nie rozumiem tylko do końca działania endomondo.
Korzystam z telefonu Blackberry, który z tego co wiem nie ma GPS, jak w takim razie będzie wyglądać korzyatanie z aplikacji?
W jaki sposób program na komórce współdziała z aplikacją na stronie?
Moje pytanie miało dotyczyć aplikacji na telefon ( mam świadomośc, że takie aplikacje nie mają opcji pomiaru tętna).
Wstępnie zarejestrowałem się na ENDOMONDO, widziałem również coś takiego jak MyAsics.
Korzystam z telefonu Blackberry, który z tego co wiem nie ma GPS, jak w takim razie będzie wyglądać korzyatanie z aplikacji?
-
- Zaprawiony W Bojach
Cóż, bez GPS-a w komórce to raczej żaden program typowo "biegowy" Ci się nie przyda, bo ich działanie polega głównie na śledzeniu Twojego biegu i wysyłaniu na końcu na stronę internetową danych z tym związanych (trasa, czas, tempo, spalone kalorie, itp.). Jeśli masz odmierzoną trasę i zmierzysz sobie czas, to można też wpisywać ręcznie swoje treningi (czy to w komórce czy bezpośrednio przez stronę).martinelli pisze:Rzeczywiście może źle sformułowałem pytanie.