Strasb co Ty chcesz od swoich nog?strasb pisze:(Wspominałam już, że swoich nóg nie lubię.)
widzialam Cie na zdjeciach i pojecia nie mam do czego mozna by sie w Twojej figurze przyczepic
chyba ze nie o ksztalcie tu mowa ...
Moderator: infernal
Strasb co Ty chcesz od swoich nog?strasb pisze:(Wspominałam już, że swoich nóg nie lubię.)
Jaka kibić? Normalnie nieskromna kobieta jest...pardita pisze:Ale z komplementem uderzam i pochwalam pięknego avatara... co za ujęcie, co za kibić!
Mi to pachnie fanatyzmem*robbur pisze:Zazdroszczę konsekwencji w dążeniu do celu, którym z pewnością jest uzyskanie tytułu najlepszego grzybiarza (najlepszej grzybiarki) forum.
A w wersji jesienno-zimowej pod dachem (indoor) wypady do klęku jednonóż bez przemieszczania się do przodu.yacool pisze:Muchomor czworogłowy
trzymam kciuki za wizytestrasb pisze: Ścięgno mocno podleczone, w trybie bezbiegowym jest już w zasadzie bez zastrzeżeń, no może zakuło lekko wczoraj po tym jak wspomniałam, że kusi mnie już pobiegać. We wtorek mam tak czy tak umówioną wizytę u lekarza poleconego na samym początku acz który dotąd się urlopował.
Można sobie też rozłożyć karimatkę i robić z przemieszczeniem do przodu, tzn. przy wstawaniu robi się jeden krok do przodu, potem w tył zwrot i na drugą nogę. Nie potrzeba na to jakoś szczególnie dużo miejsca, testowałam przedwczorajstrasb pisze:A w wersji jesienno-zimowej pod dachem (indoor) wypady do klęku jednonóż bez przemieszczania się do przodu.
LadyE, żeby robić tak jak na animacji to raczej trzeba być solidnie wyćwiczonym, mi też na pewno wychodzi jakiś daleki kulawy krewny powyższej formy.LadyE pisze:o nie
wlasnie sie skapnelam ze ja chyba te grzyby przez caly czas zle robilam
bo moje wykonanie jest bardziej pionowe, gora - dol i krok do przodu
a tu widze ze przy wstawaniu tylno noga jest niemal wyprostowana