Poranny trening??

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Montano Corridore
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W wojsku na zaprawie biega się z pustym żoładkiem,ale często z papierosem w ręku :hahaha:
PKO
Awatar użytkownika
Puaro
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ale jak to jest z tą masturbacją i bieganiem? Kurcze, nie mam pojęcia, a bardzo chciałbym wiedzieć.
Puaro
Awatar użytkownika
Hubert
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Puaro on 5:27 pm on Jan. 5, 2004
Ale jak to jest z tą masturbacją i bieganiem? Kurcze, nie mam pojęcia, a bardzo chciałbym wiedzieć.
A co, nie wiesz czy przestac :bleble:
Quidquid latine dictum sit, altum videtur - cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Od początku roku biegam o 5.30 z powodu braku czasu po pracy :( By biegać tak wcześnie chodzę spać o 22.00 - 22.30. Wstaje wypoczęty i wyspany przed alarmem w komórce (ciekawe kto jeszcze uzywa budzika zamiast alarmu w komorce ?) Trening trwa max 35 min., prysznic i do pracy :) Tylko w dni wolne biegam 8.00 - 9.30 dłużej :)

Pozdrawiam
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
Awatar użytkownika
jetchan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Puaro nalogowcu jeden :bum: wg mnie z sexem to jest tak: kobiety to maja lepiej chyba,w sumie podczas orgazmu nie traca za wiele,co nie?A facet?Podczas wytrysku traci..jak to bylo..cenne cukry zawarte w spermie?Pomyslmy..obserwujac przyrode,nalezaloby sie kochac gdy jest potrzeba zaplodnienia :bum: czyli..jakies 2,3 razy w ciagu zycia :bum: no ale to przeciez absurd :) Ale tak patrzac to my kochamy sie multum razy!(hehe :P),wg mnie nie pozostaje to bez znaczenia na forme organizmu.Chinczycy nazywaja wytrysk malym samobojstwem.
Don't Try To Be Like Jackie,There's Only One Jackie Chan.
Awatar użytkownika
lowrider
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Quote: from Roberto on 11:31 am on Oct. 12, 2003
Niestety, zostałem zmuszony do porannego biegania. Mój dzień od jutra będzie wyglądał następująco nieco inaczej niz dotychczas, a mianowicie:
Pobudka: 4.00
Trening: 4:20
Powrót: ~5:45
Wyjście do pracy: 6:10
Moje pytanie dotyczy porannego posiłku.
Co zjeść, co wypić?
Może macie jakieś doświadczenia??

Dzięki z góry. Pozdrawiam.
MarcinGG11
Po przeczytaniu tego posta postanowiłem wstac rano i pobiegac(tzn. o 6 rano), ale jak zobaczyłem te ciemności, to powiedzialem sobie:NIE. Roberto!Jeśli rzeczywiscie wstajesz o 4 i biegasz, to jestes mocny facet, z BARDZO silną wolą. Gratuluje!
lowrider gg 6886966
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ