Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
troloblog - właśnie realizuję pierwsze postanowienie noworoczne... czyli ku szczęściu i dobru ogółu ludzkości a na pohybel właścicielce blogu... uważam trolobloga za oficjalnie wznowionego.
Dziś po ponad miesięcznym roztrenowaniu*... pobiegłem. No nie było łatwo, bo bieganie w moim przypadku zawsze sprawia mi cierpienie (i pewno przypadkowym świadkom moich ekscesów biegowych również)... a po miesięcznym nie bieganiu sprawia cierpienie w dwójnasób... Postanowiłem więc cierpieć wolno i długo... chociaż dziś niezbyt długo bo tylko trochę ponad 1 godz.
* - nikt do końca nie wie co to znaczy, ale jak się nie biega w ogóle to chyba jest roztrenowanie, no nie ?
Dziś po ponad miesięcznym roztrenowaniu*... pobiegłem. No nie było łatwo, bo bieganie w moim przypadku zawsze sprawia mi cierpienie (i pewno przypadkowym świadkom moich ekscesów biegowych również)... a po miesięcznym nie bieganiu sprawia cierpienie w dwójnasób... Postanowiłem więc cierpieć wolno i długo... chociaż dziś niezbyt długo bo tylko trochę ponad 1 godz.
* - nikt do końca nie wie co to znaczy, ale jak się nie biega w ogóle to chyba jest roztrenowanie, no nie ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 2012, 18:10 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Jesteś moją Heroinąla tia Kaczita pisze:Ogólnie jest git, jak na inaugurację treningów do półmaratonu warszawskiego. Teraz tylko trzeba się zapisać i opłacić startowe.
ps. Gdybym nie był taki gruby, to też bym się może zapisał...
Edit: wydanie specjalne trolobloga - rozpocząłem rok z solennym postanowieniem powrotu do dawnej formy (tj. wagi)... jest 3 stycznia godzina 17:00 a ja zjadłem 150 g czekolady, jednego solidnego kebaba, wypiłem 2 x Coca-colę 0,25 l... to będzie jakieś 1500 kcal a to dopiero 17 godzina
...a wczoraj nie było gorzej
-
- Zaprawiony W Bojach
Kachita mam nadzieje ze to przejsciowe bo rzeczywiscie brzmi niepokojaco
sadze ze ja zaliczylam wczoraj wiecej kalorii
Zoltar a ... jak dawna wage masz na mysli?
odwagi!!!!
mmm az zglodnialam (a dopiero co pochlonelam kogla mogla z 3 zoltek )zoltar7 pisze:Edit: wydanie specjalne trolobloga - rozpocząłem rok z solennym postanowieniem powrotu do dawnej formy (tj. wagi)... jest 3 stycznia godzina 17:00 a ja zjadłem 150 g czekolady, jednego solidnego kebaba, wypiłem 2 x Coca-colę 0,25 l... to będzie jakieś 1500 kcal a to dopiero 17 godzina
...a wczoraj nie było gorzej
sadze ze ja zaliczylam wczoraj wiecej kalorii
odwagi!!!!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Mam na myśli wagę z połowy listopada...LadyE pisze:
troloblog miał być ale przespałem ostatni trening więc trolobloga nie będzie... może jutro.
Ale dzisiaj byłem na basenie i pływałem metodą na leniwca... powtarzając stale jedno ćwiczenie... mi na myśl w tym momencie przychodził jakiś mistrz chińskich sztuk walki, który przez lata powtarzał stale jeden cios aby osiągnąć w nim doskonałość...
Niestety postronnemu obserwatorowi widzącemu moi, powtarzającego stale ruch na leniwca w basenie, oraz towarzyszącą mi w tym samym baseniku Panią biegającą bokiem w dziwny sposób od jednego krańca basenu do drugiego... oraz młodego rosłego mężczyznę, który trzymając się krawędzi basenu stale podnosił w wodzie jedną nogę z wyrazem bólu na twarzy... no więc ten postronny obserwator mógł jednak pomyśleć zupełnie coś innego...
Kachita a gdzie Ty obecnie jesteś skoro cię tutaj nie ma... bo widzisz ludzie podejmują różne noworoczne postanowienia... a jak Troll podejmie noworoczne postanowienie... hmm... no to może już nie starczyć miejsca dla właścicielki trolobloga, znaczy się chciałem powiedzieć, że chyba sobie muszę bloga założyć...
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No jak mnie nie ma, jak jestem? A że na występach zagranicznych, to szczegół, no bo co to za różnica czy biegam i nadaję z Breslau, czy z Berlę
Uuuuuuuuu, zoltar bloga będzie zakładał, ranyboskie, świat się kończy A kończy się i tak, w końcu 2012 jest...zoltar7 pisze:znaczy się chciałem powiedzieć, że chyba sobie muszę bloga założyć...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Nie tak szybkokachita pisze: Uuuuuuuuu, zoltar bloga będzie zakładał, ranyboskie, świat się kończy A kończy się i tak, w końcu 2012 jest...
Ale o co chodzi z tym końcem świata... czy ja czegoś nie wiem* ?
* - proszę o pilne podanie daty końca świata, bo jeszcze nie zapłaciłem czynszu za styczeń... to może w związku z bliskim końcem świata już nie warto
Dla "prawdziwego" niemieckiego patrioty pewnie żadna... z Breslau (nota bene Breslau ma ten sam źródosłów czy jak to tam się zwie co Wrocław, oba pochodzą od Vratislaviensis/Bratislaviensis czy jakoś tak) było nie było pochodzi 10 niemieckich noblistów... a przed II wojną to było drugie największe miasto w Niemczech.kachita pisze:No jak mnie nie ma, jak jestem? A że na występach zagranicznych, to szczegół, no bo co to za różnica czy biegam i nadaję z Breslau, czy z Berlę
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
rewelacjaLadyE pisze: odwagi!!!!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Kachita a na ile to pewna informacja ?!kachita pisze:Świat ma się skończyć w grudniu, więc jeszcze masz trochę czasuzoltar7 pisze:A co do mojego ew. bloga... to na razie się zastanawiam i tak będę się jeszcze trochę zastanawiał... przez czas jakiś, jak sądzę
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
A to już się musisz u Majów dopytywać - ale podobno im się kalendarz wtedy kończy
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Kachita a ty coś dzisiaj piłaś? A ilu ty znasz Majów... ? Bo ja żadnego... chociaż ostatnio Pani Frytka (znana z tego, że jest znana) zmieniła chyba imię na Maja...
A tak na marginesie to koniec świata wg kalendarza Majów to już chyba był...
A tak na marginesie to koniec świata wg kalendarza Majów to już chyba był...
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Oj tam, oj tam, jedno piwo Ostatnio też czytałam, że koniec świata to święto ruchome...