jak pisałem, dyskusji o butach nie ma sensu ciągnąć na forum. jestem pewny, że sprzedawcy w sklepie dołożyli wszelkich starań by dobrać Tobie właściwe buty i absolutnie nie kwestionuję ich fachowości.
Powiem tak wybrałem najlepsze buty dla mnie w jakich się czułem - czyli amortyzacja miekkosc itd wiec uwazam ze sa ok. Biega mi sie w nich super w porownaniu do porzednich starych gdzie wszsytko obcieralo i mialem pecherze itdQba Krause pisze:nie poddawaj się
jak pisałem, dyskusji o butach nie ma sensu ciągnąć na forum. jestem pewny, że sprzedawcy w sklepie dołożyli wszelkich starań by dobrać Tobie właściwe buty i absolutnie nie kwestionuję ich fachowości.
Ej no zadne negatywne, prosiles o opinie to dostales. Ja nie jestem expertem tak mi przyszlo do glowy jak napisales ze biegasz od piety. Ja jak mialem problemy z kolanami to zaczalem tez brac preparat kolagenowy przez 2 miesiace, nie wiem czy to zadziala tez na kostki ale od tamtej chwili zadnych wiekszych problemow z kolanami nie mam.biegacz_27 pisze: wiec ja sie generalnie poddaje - z kazdej strony mam negatyne opinie mimo iz chce dobrze ! np buty - tecchnika biegania itd
Szczecin, Miejski Stadion Lekkoatletyczny im. Wiesława Maniaka, ul. Litewska 20,
Zobaczymy, narazie ledwo chodze - co ktorys krok przy chodzeniu czuje silne ukłucia w stawach stopy koło kostki ...Księżna pisze:A może Biegam Bo Lubię? Jest tam trener... może rzucić fachowym okiem na technikę biegu i-inne-takie-ważne-rzeczy?
Szczecin, Miejski Stadion Lekkoatletyczny im. Wiesława Maniaka, ul. Litewska 20,
POnoć te żele są na kontuzje itd ?Qba Krause pisze:pomkoże bo ketonal to bardzo silny lek ale to tylko zlikwiduje ból a nie wyleczy kontuzję.
dzisiaj lekarze tak sie znaja jak my - wiele razy bylem u lekarza z problemami to powiedzial mi to co sam wiedzialem i jeszcze przy mnie w internecie szukałQba Krause pisze:kontuzję trzeba zdiagnozować U LEKARZA następnie leczyć wg jego zaleceń.
Oczywiście dziękuję za rady i doceniam pomoc. Jednak podobne bole mialem juz w przeszlosci przy nadwyrezeniu np cwiczen czy zbyt dlugim chodzeniu - i po tygodinu 2 przechodzilo - jednak mimo wszsytko jak bol/zwarnie ustatnie to wybiore sie do lekarza na konsultacje.Qba Krause pisze:skoro jesteś mądrzejszy i sam znasz odpowiedzi nie będę się więcej produkował próbując pomóc. pozdrawiam życząc zdrowia.