Komentarz do artykułu Nowy sklep ze sprzętem dla biegaczy - Nike ForPro
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Nowy sklep ze sprzętem dla biegaczy - Nike ForPro
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ubiegnę pytanie o cenę polecanej przez Damiana w filmie kurki: 1400 zł (bez złotówki chyba.
)

- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
straaasznie dużo,
kupowałem w zeszłym roku (co prawda w outlecie w UK) zeszłoroczny model nike vapor jacket, który się co prawda nie "świeci", ale zapłaciłem poniżej 200 zł (dokładnie nie pamietam)
kupowałem w zeszłym roku (co prawda w outlecie w UK) zeszłoroczny model nike vapor jacket, który się co prawda nie "świeci", ale zapłaciłem poniżej 200 zł (dokładnie nie pamietam)
Krzysiek
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:

fajnie fajnie - wielki sklep w dobrym miejscu, bogaty asortyment, mila obsluga i fajne znizki

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 37:58
Kurtka to prawdziwy hit...
Ale pewnie nie cenowy - sobie pomyślałem... Potem patrzę na dyskusję - post od Adama - i wszystko jasne ;->
Ceny odzieży sportowej najbardziej renomowanych marek są (dla mnie) niestety zaporowe. Dziękuję, postoję. Przyjdę najwyżej po buty.
Ale pewnie nie cenowy - sobie pomyślałem... Potem patrzę na dyskusję - post od Adama - i wszystko jasne ;->
Ceny odzieży sportowej najbardziej renomowanych marek są (dla mnie) niestety zaporowe. Dziękuję, postoję. Przyjdę najwyżej po buty.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Niektóre ciuszki Nike są super - funkcjonalne, wygodne, ładne, damskie skrojone naprawdę na kobiecę sylwetkę - mam od nich wspaniałą wiatrówkę (teoretycznie za 80 euro, nie dałabym tyle, na przecenie zapłaciłam 30), ale na taki hit cenowy wydaje mi się już przegięciem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ta kurtka to raczej element marketingu, nie jest wg mnie modelem gdzie można liczyć na dużą sprzedaż, tu jest raczej nastawienie na przyciągnięcie uwagi, bo o tym modelu się mówi.
Np tenisufki.eu zrobiły o niej film.
http://tenisufki.eu/feature/7913/a-day- ... ash-jacket
-
- Stary Wyga
Kurtka Flash Jacket to przykład produktu innowacyjnego. Zgadza się, mało osób się na nią zdecyduje, ale na pewno są tacy, którzy mają ochotę ją obejrzeć. Dla większości, w sklepie jest mnóstwo produktów z innych półek cenowych.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
Nikt nie każe Ci tego kupować, ja się cieszę, że jest duży wybór.kitler pisze:Już nie tylko "młotkowi: i "górnicy" biegająna wszystkich można zarobić ... ŻENADA !! Niech żyje Polskie Rabio Program 3
Krzysiek
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3:30:50
zrobiły, bo jednym z założycieli jest człowiek, który pracuje obecnie w NikeAdam Klein pisze:Ta kurtka to raczej element marketingu, nie jest wg mnie modelem gdzie można liczyć na dużą sprzedaż, tu jest raczej nastawienie na przyciągnięcie uwagi, bo o tym modelu się mówi.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No, mniejsza o motywy.
- mariod
- Zaprawiony W Bojach
Tworzy się jakiś dziwny podział na biegaczy biednych i bogatych......a może to tylko moje subiektywne odczucia.Zaliczam się osobiście do biednych,mam nadzieję nie gorszych.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
chyba przesadzasz... jeżeli idzie o podział biegaczy ze względu na ubrania to odróżniam tylko dwie grupy: Ci co piorą regularnie i Ci drudzymariod pisze:Tworzy się jakiś dziwny podział na biegaczy biednych i bogatych......a może to tylko moje subiektywne odczucia.Zaliczam się osobiście do biednych,mam nadzieję nie gorszych.

Krzysiek