Powrot do utraconej formy ;)

Moderator: infernal

Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

12.12.2011
Wczoraj zakupione sobie plecak przystosowany do biegania fajnie wyprofilowane plecy odpowiednie mocowania aby sie nie majtal dzis zrobiłem próbę wracalem z niż pracy hmm nie wiedziałem ze po przeprowadzce tak daleko mieszkam
Wyszło 25,85 km tempo 5:15 puls 140 puls na początku szalał samopoczucie było kiepskie a to za sprawa nie dobrego lunchu zdecydowanie lepiej mi sie biega naczczo dopier po 15 km bieglo sie normalnie , dzis pogoda piękna więc przyjemnie sie bieglo
Jutro ten sam dystans albo moze krótszy nieco ( inna drogę wybiorą) pobudka o 4:30 i o 5 chce już być w drodze do pracy tak żeby dobiec koło 7 zdążyć wypić kawę zjeść jakies duże ciacho;) wykopać sie i zacząć prace o 8:00 tylko taka opcja treningu jutro wchodzi w gre bo pracuje 16 h i wiem ze po pracy nie bedzie mi sie chciało robić 2h wybiegania
Acha no i jeszcze dzis grzyby 2x25 ( na każda nogę) 1x35
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
PKO
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

13.12.2011
Tak jak pisałem wczoraj tak zrobiłem wstalem o 4:40 i o 5:05 byłem jak w drodze do pracy dzis bieglem inna trasa najkrótsza jaka jest możliwa wyszło 21,1 km tempo 5:14 tętno 138 początek nieco cieżko dawno nie biegalem tak rano ale po 7 km było już lepiej , jest różnica w biegu z plecakiem jednak trochę waży zwłaszcza jak są w nim ciuchy ,lunch ,buty ;) bardzo fajnie zaczęły dzien ;) trening zrobiony teraz tylko odwalic swoje w pracy i dzien z głowy ;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

14.12.2011
Po wczorajszym ciężkim dniu nawet nie wiem kiedy mnie scielo z nogspalem 11 h myśle sobie ok regeneracji nastąpiła konkretna trzeba dać ostro w dupę!!
Na dzien dobry 6 km po 4:45 tętno 145
Potem 4x100 m skip A ,skip C 50 m wieloakoki miedzy seriami 500 bieg
Wszystkiego wyszło 3,5 km
Potem wymyśliłem sobie wskazywanie na skrzynię 2x15
Potem na ta sama skrzynię wchodzilem ze sztanga z obciążeniem 25 kg( nie wole w sumie nawet nie poczułem następnym razem dołoże wiecej tych ze sztanga było 3x10 ( tu można dać wiecej następnym razem bo nie bardzo to męczy )
Potem grzyby 25,30,40 na każda nogę to było fajne , no i na zakończenie wszedłem na bieznie i 20 min biegu tempem 5:00 co 2 min Ziekszalem kat o 0,5 ostatnie dwie minuty nachylenie 5 i docinalem prędkość do 3:20 min/kmzaczęła dziwnie puszczać ta bieznia jak by miała zaraz sie rozleciec hahaha ludzie tez dziwnie sie patrzyli no cóż olac to
Gdy szedlem zrobiłem jeszcze 3x20 brzuch i grzbiet w sumie byłem 2,5 h na tej siłowni ale nie czyje jakoś wielkiego zmęczenia ehh gdybym mógł codziennie spać chociaż po 8 h to by było Zupeknie inne trenowanie!!!!
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 03:53 przez Ciawaraz, łącznie zmieniany 1 raz.
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Całość treningu biegowego 13,5 k
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

15.12.2011
40 x25 m zabka , pompki brzuchy
Co dziwne nie mam żadnych zakwasow po środowej sile hmm wydawało sie ze było mocno widocznie nie bardzo:)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

16.12.2011
21,5 km tempo 4;55 tetno 145 taki Sobie bieg nic. Specjalnego właściwie to nawet tego nie poczułem pamietam ze kiedyś takie wybiegania po 20 k mnie meczyly a teraz wchodzą gładko dodać muszę ze bieglem naczczo nie chciało mi sie nic jeść cały dzien trening robiłem o 16:30
Po treningu cos nasilenie zjadłem aby uzupełnić weglowodany,
Lubię biegać naczczo zdecydowanie lepiej mój organizm wtedy pracuje
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

17.12.2011
No to dzis dałem ostro bedzie boleć ten trening zwłaszcza w pon
Wyszło 32 km po 5:10 tętno 146 ale wszystko po gorkach początek wspaniale w nocy popadła śnieg lekki mróz bieglo sie bosko od 20 wszedłem na ścieżkę która jeszcze nie bieglem o Boże góra dół zakrety korzenie kamienie błoto ( mrozu już pózniej nie było)podbiegi tak długie ze czwórki mówiły bolll!!! Ta pentelka hardcorowa ma równe 10 km świetna bedzie do mocnego biegania i robienia siły jest tam 500 m podbieg wysmienity już myślałem o treningu 10x500 m ale to jeszcze nie teraz naprawdę na zmeczontch już nogach te 10km ostatnie poczułem ale było fajnie;) następnym razem ta pentelke zrobię 3 razy a bedzie to w najbliższa środę:)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

18.12.2011
Miałem dzis biegać ale wysZla mała impreza wczoraj i mam delikatnie mówiąc lekki bol głowy;p
Podsumowanie tyg 114 km całkiem ok dwa dni wolne 5 treningów
Po wczorajszym biegu nogi wyjątkowo dobrze rak jaj bym wczoraj nic nie biegał
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

19.12.2011
Rano 5,2 km tempo 5:19 tętno 128 musiałem wyjść rano nie mogłem spać i trochę musiałem sie rozruszać !!!
Właśnie udało sie zrobic grzyby w pracy 40,45,50 na każda nogę całkiem
Dobrze wchodzą te grzyby
Wieczorem 20, 5 km tempo 4:55 tętno 143
Całość dnia 25,7 km
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

20.12.2011
W pracy 100 brzuchow 75 pompek , core stability
Miedzy pracami miał nyc krótki trening wyszło jak zawsze;)
2 km rozgrzewka 4:40 tętno 145
8 km ciągły po 3:53 tętno 169 ostatni km 3:35 fajnie nie powiem ze był to komfort bo moja forma jest daleka od wymarzonej ale nie było to w trupa ze te 8 km bieglem po prostej nie chciałem wybijac sie z rytmu i zawracać musiałem wrócić to co przebieglem
Więc ;
6 km EASY 4:50 tętno 146
Potem 10x100 m przerwa 100 (3:15-3:20)
I dwa km truchtu po 4:58 tętno 145
Całość 20 km fajny trening;)
P.s przez cały trening padał lekki deszczyk zapomniałem skarpetek musiałem kupić jakies w sklepie koło okazały sie za małe co zaowocowało otarcie piety i zabarwieniem buta na czerwono dobrze ze buty da całe czerwone więc nawet tego nie widać trening robiłem w krótkich spodenkach temp koło 0 trochę za zimno zmarzla mi dupa;) w nogi było ok tylko dupa jakoś słabo rozgrxana była ;P
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

21.12.2011.
Krótko 30 km po 5:02 na pulsie 141 do 25 km bajka lekko i fajnie po 25 trochę już czułem w nogach km , ale i tak jest lepiej niż przed maratonem wtedy gorzej mi sie biegalo trzydziestki
Nie udało sie jechac na górki przez głupie zakupy świąteczne cała 30 km po chodnikach nienawidzę tego wole asfalt ale nie miałem wyboru ludzie jeZdza jak idioci miałem czołówkę na głowie ale i tak wielkość ma to w dupie i udaje ze mnie nie widzi
Po powrocie do domu solanka uzupełnienie weglowodanow i na 3 h do pracy ;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

22.12.2011
Za dzisiejszy trening order powinienem dostać ;) gdy wychodzilem był straszny wiatr z północy w tym kierunku bieglem do tego deszcz ze śniegiem na twarzy czułem jak ktoś by mi małe igielki wbijal dałem radę 13,5 km ręce zaczęły mi tak marznac ze zawrocilem
Cieniutkie rękawiczki miałem nie sądziłem. Ze dzis bedą takie warunki tętno 146 tempo 4:45 skończyłem trening sie wypogodzilo fajnie ;)
Nie mogłem przeżyć ze tak mało dzis było przed snem 80 pompek 120 brzuchow rozsciaganie;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

23.12.2011
Dzis porządna siła !!!!;)
Na dzien dobry 8 km po 5:00 ale co dwie minuty zwiekszalem kat o 0,5 ostatnie minuty nachylenie 9 dało to trochę po nogach puls dochodził do 176
Potem cwiczenia ze sztanga
- przeskoki 20x
- podskoki 15x
- przeskoki z wstępowaniem 10x na każdą nogę
- pajacyki 15x
- wstępowanie z kopnięciem 8x na każdą nogę
- półprzysiady 8x

Zrobiłem Wdwie serie obciążenie 10 kg nie wiem było lekko ale zobaczę jak bedzie pojutrze
Potem 10x10 sec sprint p 2 min strasznie długie te przerwy więc aby zabić czas wziąłem ciężarki i robiłem biceps i triceps na zmianę
Po sprintach 100 grzybów na każda nogę
Potem 100 brzuszkow 60 grzbietow trochę sie podciagalem i do domu w sumie wszystko 2,5 h dość sprawnie to poszło
Biegowo około 10 km
Jutro przerwa a szkoda ale nie wyrobów sie rano praca potem wigilia za to w niedziele aby trochę spalić kalori zrobię cos koło 30 , to moja pierwsza zima kiedy trenuje rok temu liczyłem kontuzje podoba mi sie to duża objętość sporo siły zobaczymy co z tego wyjdzie na wiosnę znając mnie cos spiernicze;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wesołych świat życzę wszystkim ;) ciekawi mnie ilu z was bedzie liczyć kaloriie;)
Ja w święta nie wnikam jem wszystko na co tylko mam ochotę ;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

25.12.2011
Wczoraj tak jak pisałem odpuscilem nie miałem czasu , dzis wyszło tylko 20 km to i tak niezłe jak po wigili ale bieglo sie cieżko buty całe w błocie ważyły dwa razy tyle tempo 5:08 tętno 145
Po piątkowej siłowni mam zakwasy lekkie nóg ale większe mam na barkach i plecach fajnie będę wiedział ja czym teraz sie skupiać :)

Podsumowanie tyg 120 km moze być
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ