KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jacek_do - nie wiem jak to teraz wygląda, bo ostatnio jak byłam to wchodziliśmy bocznym wejściem, ale jak się wchodzi przez budynek, to tam są prysznice i nie ma problemu ze skorzystaniem z nich.
Księżna - fajnie, że w końcu trafiłaś na zajęcia. Straszna szkoda, że ja nie mogłam być, a najgorsze jest to, że w tę sobotę też nie będę. Ale za tydzień, to mam nadzieję, że już nic nie stanie na przeszkodzie .
Księżna - fajnie, że w końcu trafiłaś na zajęcia. Straszna szkoda, że ja nie mogłam być, a najgorsze jest to, że w tę sobotę też nie będę. Ale za tydzień, to mam nadzieję, że już nic nie stanie na przeszkodzie .
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Alexia, szkoda, szkoda - ale cóż, siła wyższa.
Ja nie mogłam dotrzeć na stadion od końcówki sierpnia...
Mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnych zajęciach!
Ja nie mogłam dotrzeć na stadion od końcówki sierpnia...
Mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnych zajęciach!
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Raul7 pisze:Trenejro nie będzie miał wyjścia :P
ale właśnie.. może Krzysiek coś by pomyślał?
haaaaaalo.. Krzyśku...
Wyjście zawsze jest
Zorganizowanie hali w Krakowie to żaden problem. Kwestia ile osób byłoby chętnych, bo z takim przedsięwzięciem wiążą się koszty.
A na razie zdjęcia z dzisiejszych zajęć: Kraków, 26 listopad
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
Witam, Na łamach serwisu BiegamBoLubie.com.pl jest już tabela z listą osób, które startowały w dowolnym biegu jako przedstawiciele społeczności BBL - http://bieganie.pl/?cat=239.
Nie ma Was tam, a zaliczyliście taki bieg? Brakuje jakiś danych?
Piszcie/zgłaszajcie to do trenerów. Wszyscy, którzy do 4 grudnia znajdą się w zestawieniu wezmą udział w losowaniu oficjalnych koszulek BiegamBoLubię Pozdrawiam!
Nie ma Was tam, a zaliczyliście taki bieg? Brakuje jakiś danych?
Piszcie/zgłaszajcie to do trenerów. Wszyscy, którzy do 4 grudnia znajdą się w zestawieniu wezmą udział w losowaniu oficjalnych koszulek BiegamBoLubię Pozdrawiam!
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Dziekujemy za ciekawy/urozmaicony trening i mnogośc zdjęć!
Już wpisuję się na listę chętnych do sali na zimę.
Już wpisuję się na listę chętnych do sali na zimę.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Jeśli uda się akcja uruchomienia zajęć na hali to i ja się piszę.
pozdrawiam
pozdrawiam
- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
Chciałem dołączyć do treningu w sobotę i w związku z tym mam pytanie. Jak długo trwa trening?
Czy jest jakiś limit osób uczestniczących w treningu?
No i ... możecie po krótce napisać jak mniej więcej wygląda trening, czym się głownie zajmujecie.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Czy jest jakiś limit osób uczestniczących w treningu?
No i ... możecie po krótce napisać jak mniej więcej wygląda trening, czym się głownie zajmujecie.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
treningi trwaja od 60 do 90 minut. limit nieograniczony (przynajmniej narazie).
jesli chodzi o treningi to roznie bywa. w zaleznosci o inwencji Treneiro. zawsze jest rozgrzewka, pozniej trening wlasciwy i na koniec cwiczenia rozciagajace i wzmacniajace typu core stability )
jesli chodzi o treningi to roznie bywa. w zaleznosci o inwencji Treneiro. zawsze jest rozgrzewka, pozniej trening wlasciwy i na koniec cwiczenia rozciagajace i wzmacniajace typu core stability )
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Si, si. Ja nie mogłam dotrzeć na BBL przez kilka tygodni, bo 'zawsze-coś' - teraz zaliczyłam dwa spotkania i czekam na kolejny sobotni poranek
- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
Dzięki za zachęcające odpowiedzi, brzmią motywująco.
@Księżna - ze mną dokładnie to samo, zawsze coś w sobotę wypadało, ale tym razem mam nadzieję, że mi się uda. No i mam nadzieję, że moja łydka nie zrobi mi psikusa, bo coś ostatnio nie możemy się dogadać , albo właśnie brakuje jej dobrego rozciągania ... albo odpoczynku
@Księżna - ze mną dokładnie to samo, zawsze coś w sobotę wypadało, ale tym razem mam nadzieję, że mi się uda. No i mam nadzieję, że moja łydka nie zrobi mi psikusa, bo coś ostatnio nie możemy się dogadać , albo właśnie brakuje jej dobrego rozciągania ... albo odpoczynku
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: <50
Krzysiek,
Chciałbym jeszcze zapytać o plany treningowe, które dostałem od BBL w czerwcu/lipcu. Po pierwsze, czy są one uniwersalne, czy nadają się również na zimę. Ew. co zmienić. Po drugie jak liczony jest iloczyn ryzyka. Mam wyliczony 90, a w opisie 1 za wiek, 5 za BMI i 3 za progress dystancu. To daje ledwo 15. Ostatnio mi wyszło wysokie ryzyko, ale od tego czasu ciągle regularnie biegam i chciałbym sprawdzić, czy ryzyko może spadło
Po trzecie
pozdrawiam gorąco z Indii. Współczuję Wam mrozów, ale wybiegania w 30 stopniach też nie są łatwe
Chciałbym jeszcze zapytać o plany treningowe, które dostałem od BBL w czerwcu/lipcu. Po pierwsze, czy są one uniwersalne, czy nadają się również na zimę. Ew. co zmienić. Po drugie jak liczony jest iloczyn ryzyka. Mam wyliczony 90, a w opisie 1 za wiek, 5 za BMI i 3 za progress dystancu. To daje ledwo 15. Ostatnio mi wyszło wysokie ryzyko, ale od tego czasu ciągle regularnie biegam i chciałbym sprawdzić, czy ryzyko może spadło
Po trzecie
pozdrawiam gorąco z Indii. Współczuję Wam mrozów, ale wybiegania w 30 stopniach też nie są łatwe
---------------------------------------------------
5km - 23:59 BiegamBoLubie2011 Cel - <22min
10km - 48:12 Bukowno2011 Cel - <45min
1/2 M - 1:45:19 Rybnik2011 Cel - <1:40
M - Cel - ukończyć
5km - 23:59 BiegamBoLubie2011 Cel - <22min
10km - 48:12 Bukowno2011 Cel - <45min
1/2 M - 1:45:19 Rybnik2011 Cel - <1:40
M - Cel - ukończyć